باراک اوباما
باراک اوباما
محبوبیت جو بایدن طی 9 ماه نسبت به سایر رؤسای جمهور آمریکا به شدت سقوط کرده به نحوی که وی رتبه نخست در این کاهش را از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون به خود اختصاص داده است.
گزارش اختصاصی خبرآنلاین از دیدار «عباس خامهیار» با «جورج شکور»، ادیب و شاعر بزرگ مسیحی لبنانی و گفت وگو درباره اندیشه هایش
برخی گزارشها حاکی است در دیدار اخیر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با وزیرخارجه اسرائیل، نانسی پلوسی و یائیر لاپید درباره پرونده هستهای ایران وارد جدال لفظی شدهاند.
مناقشه ترامپ با بایدن و کمیته تحقیقات مجلس نمایندگان آمریکا آرشیو ملی را در کانون توجهات قرار داده است، اینکه چه موادی باید نگهداری شوند، کجا باید نگهداری شوند و در مورد رؤسای جمهور، چه کسی مالک و کنترل آنهاست.
شنیدن مرثیه اباعبدالله الحسین (ع) از زبان پیرغلام 90 ساله مسیحی و شاعر محب آن امام همام آنهم دقیقا در روز اربعین حسینی، بسان آب گوارایی بود که در گلوی تشنه کبوتر جاری شد. احساس میکردم با خیل عظیم زائران حسینی در صحرای کربلا همگام شدهام. شگفت انگیز بود.
پایگاه خبری - تحلیلی «پولیتیکو» به نقل از مقامهای سابق و فعلی آمریکایی گزارش داده جو بایدن دستکم در محافل خصوصی بارها از کلمات رکیک استفاده میکند.
در این گزارش برخی از سیاستمداران تاریخ را معرفی میکنیم که از جهات مختلف عجیب و غریب به نظر میرسند.
رئیس محلس نمایندگان آمریکا از اختلاف نظر خود با وزیر خارجه رژیم صهیونسیتی درخصوص توافق هستهای با ایران خبر داد.
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در یک نشست در واشنگتن با حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از حفظ برجام دفاع کرد.
اقتصادنیوز: فروپاشی کامل برجام فاجعه بار است. اما در صورت بازگشت ایران به مذاکرات، راه هایی برای کسب رضایت همه طرف ها وجود دارد
تهران - ایرنا - تحلیلگران و مراکز پژوهشی آمریکایی مطرح کردن گزینه های جایگزین یا همان «پلن بی» در موضوع هسته ای ایران در این مقطع زمانی را عاملی برای پیچیده تر شدن مسیر حل بحران و نشانه شکست ادعا های دولت بایدن می دانند.
یک روزنامه صهیونیستی در بخشی از یک گزارش، سیاست خروج آمریکا از برجام در دولت دونالد ترامپ و «فشار حداکثری» او در قبال ایران را تحت تاثیر رویکرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی نسبت به ایران خواند و آن را شکست خورده دانست.
زلمان شوفال، سفیر سابق اسرائیل در ایالات متحده در گفتگو با روزنامه عبری معاریو گفت: یکی از برنامههای باراک اوباما برای استقرار خاورمیانه، خروج ایالات متحده از آن و تقسیم منطقه به دو حوزه نفوذ شیعه به ریاست ایران و نفوذ سنی به رهبری عربستان بود، همانطور که اروپا پس از پیروزی بر ناپلئون، در کنفرانس وین به چند منطقه نفوذ تقسیم شد.
در این کشور عدهای زندگی میکنند که، برای حل همه انواع مشکلات یک راهحل بیشتر نمیشناسند. آنها چون عامل همه مشکلات را «تحریم» میبینند، راهحل همه مشکلات را در «مذاکره با تحریمکنندگان» میبینند.