باراک اوباما
باراک اوباما
تام نایدز در دروه ریاست جمهوری باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین این کشور در سمت معاون وزیر خارجه فعالیت داشت.
یک مقام پیشین آمریکایی در ادامه سیاست های خصمانه واشنگتن علیه کشورمان گفت: آمریکا برای اینکه به دیپلماسی یک شانس بدهد باید ایران را بترساند.
یکی از مشاوران سیاست خارجی «باراک اوباما»، در توئیتی نوشت: برای اینکه به دیپلماسی شانس بدهیم باید ترس ایران از خودمان را برگردانیم.
اقتصادنیوز: یکی از مشاوران سیاست خارجی «باراک اوباما»، رئیسجمهور اسبق آمریکا در پیامی در توییتر مدعی شده برای اینکه بتوان به دیپلماسی با ایران شانس داد بایستی در تهران ترس ایجاد کرد.
یک مقام سابق آمریکایی طی یک پیام توییتری گفت: آمریکا برای اینکه به دیپلماسی با ایران شانس بدهد باید در تهران ترس ایجاد کند.
تهران - ایرنا - یافته های یک نظرسنجی که اخیرا منتشر شده حاکی از بی اعتمادی گسترده افکار عمومی ایران به سیاستها و اقدامات دولت آمریکا بویژه با عنایت به تجربه توافق هستهای در سالهای اخیر است.
جنجالهای برونمرزی احمدینژاد، همراه، اما مخالف جرج بوش!، یارانه دلار 4200 تومانی در کارت مردم، اصلاحطلبان هم به محاکمه روحانی رسیدند؟، قراردادهای خرید جنگنده و بالگرد از روسیه، هشدارهایی به حامیان مذاکره با ریاض، لیگبرتر قیمت ها، خنثیسازی تحریم روی میز فرمانده اقتصاد، ماجرای ادامهدار رد صلاحیت لاریجانی و وزن کشی قدرتها در هماورد دیپلماسی برجام از مواردی است که موضوع گزارشهای...
کالین پاول، اولین وزیر امور خارجه آفریقاییتبار آمریکا و اولین رئیس سیاهپوست ستاد مشترک ارتش ایالات متحده، و مقام ارشد چند دولت جمهوریخواه، امروز دوشنبه 18 اکتبر در 84 سالگی بر اثر عوارض ناشی از ابتلا به کووید -19 در گذشت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فارن افرز در گزارشی نوشت: در حوزه نظریه، ابرقدرتها طیف گستردهای از ابزارهای نظامی، فرهنگی، توانمندی فناورانه، اقتصادی و دیپلماتیک بهرهمند هستهای سیاست خارجی آمریکا در دهه گذشته بیش از اندازه به ابزار تکبعدی تحریم تکیه کرده است. اکنون تحریم به عنوان ابزار اختلال در تجارت کشورها با یکدیگر، به راهحلی عمومی و یکسان در سیاست خارجی آمریکا تبدیل...
ترور سردار سلیمانی زمینه شکلگیری فرسایش دیپلماتیک، کنش متقابل تاکتیکی ایران و افزایش تحرک یگانهای دریایی جمهوری اسلامی در برابر ناوهای نظامی آمریکا در محیط منطقهای را به وجود آورد. طبعا چنین فرآیندی اعتبار و قدرت استنادی آمریکا در محیط منطقهای را با چالش روبهرو ساخته و زمینه شکلگیری اقدامات متقابل تاکتیکی در آینده را نیز فراهم میسازد.
تهران - ایرنا - کتاب «تلویزیون (جعبه کوچکی که دنیا را تغییر داد)»، نوشته «کیتی کاوا» با ارجاع به تاریخچه تلویزیون و برنامهها، فیلمها و سریالهای تأثیرگذار و ماندگار در آمریکا بر این حقیقت پای میفشارد که جداکردن تاریخ تلویزیون از تاریخ کل جهان غیرممکن است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «المانیتور» در تحلیلی ضمن انتشار این خبر نوشت: هفته گذشته مشاوران امنیت ملی آمریکا و اسرائیل در کاخ سفید با هم دیدار کرده و مذاکرات را سازنده توصیف کردند. اما منابع دیپلماتیک میگویند به دور از نگاه رسانهها، فضای پشت درهای بسته، «بسیار کمتر خوشایند» است. درواقع، برخلاف تصویری که بیانیهها و سخنان رسمی ارائه میدهد، کلافگی و نومیدی اسرائیل از رویکرد...
مذاکرات اخیر مقامات اسرائیل و آمریکا آشکار کرد که دولت آمریکا فاقد «پلن B» در قبال ایران است.
یک هفتهنامه آمریکایی در تحلیلی با انتقاد از سیاستهای دولت دونالد ترامپ در قبال توافق هستهای با ایران، به دولت بایدن توصیه کرد دنباله رو برنامههای شکستخورده ترامپ در قبال ایران نباشد و با تجدیدنظر در رویکرد خود، فرصت حلوفصل مسئله هستهای ایران را مغتنم بداند.
نشریه اکونومیست با اشاره به اینکه روند مذاکرات احیای برجام ناامیدکننده، و آلترناتیوهای این روند، مبهم و یا نامطلوب هستند، نوشته است که شکست مذاکرات نقطهای است که ظاهرا آمریکا برنامه مشخصی برای آن ندارد و در مقابل اسرائیل گزینههای شوم و بیشرمانهای روی میز خواهد گذاشت.