دوشنبه 5 آذر 1403

بازگشایی مدارس استثنائی طبق دستورالعمل ستاد کرونا

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بازگشایی مدارس استثنائی طبق دستورالعمل ستاد کرونا

معرفت الله احمدی گفت: برای بازگشایی مدارس استثنایی تابع مواردی که از سوی ستاد ملی ابلاغ شود خواهیم بود و هر آنچه که برای دانش‌آموزان عادی مصوب شود برای دانش‌آموزان استثنائی هم قابل اجرا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معرفت الله احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ درباره وضعیت بازگشایی مدارس استثنایی اظهار کرد: برای بازگشایی مدارس استثنایی تابع مواردی که از سوی ستاد ملی ابلاغ شود خواهیم بود و هر آنچه که برای دانش‌آموزان عادی مصوب شود برای دانش‌آموزان استثنائی هم قابل اجرا است.

وی با بیان اینکه موظف به رعایت موارد ابلاغی هستیم، افزود: به دلیل نیاز دانش آموزان استثنایی به مواردی همچون توان بخشی، ما آمادگی داریم که با رعایت تمامی پروتکل‌ها و شیوه نامه‌های بهداشتی کلاس‌های درس این دانش‌آموزان را به صورت کاملا انفرادی یا در گروه‌های 3 الی 5 نفره برگزار کنیم.

در سال تحصیلی گذشته 75 درصد از آموزش‌ها به صورت مجازی انجام شد

رئیس آموزش و پرورش مدارس استثنایی استان قزوین تاکید کرد: روند آموزشی این دانش‌آموزان در سال گذشته 75 درصد به صورت مجازی و 25 درصد به صورت حضوری و ترکیبی انجام شد.

احمدی گفت: همچنین در سال تحصیلی گذشته در تمامی مدارس استثنایی استان خانواده‌هایی که متقاضی آموزش حضوری یا دریافت خدمات توان بخشی از قبیل گفتار درمانی و شنوایی بودند خدمات انفرادی دریافت کردند.

این مقام مسئول ادامه داد: هیچ روشی جایگزین کلاس درس نمی‌شود و برای این دانش‌آموزان که نیازهای ویژه‌ای از جمله نیاز به مدیریت رفتار دارند قطعا بازخوردی که آموزش حضوری دارد، آموزش مجاری نخواهد داشت.

وی اذعان کرد: شرایط دانش‌آموزان اوتیسم فقط آموزش حضوری می‌طلبد چراکه شاخصه این افراد برقرای ارتباط و تعامل دو طرفه است پس قطعا تنها فقط آموزش حضوری اثربخشی کامل خواهد داشت.

22 مدرسه استثنایی دراستان مشغول به فعالیت هستند

رئیس آموزش و پرورش مدارس استثنایی استان قزوین عنوان کرد: در استان قزوین 22 مدرسه استثنایی و 5 مرکز اختلالات یادگیری درحال فعالیت هستند و برای سال تحصیلی جدید هزار و 90 دانش آموز برای تحصیل در مدارس استثنایی پیش بینی شده است.

احمدی درباره میزان خدمت رسانی از طریق آموزش‌های فراگیر، عنوان کرد: هزا رو 500 دانش‌آموز در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند و تحت عنوان آموزش تلفیقی فراگیر از خدمات آموزشی توان بخشی استفاده می‌کنند.

این مقام مسئول ابراز کرد: با توجه به پوششی که در بحث تهیه وسایل ارتباط هوشمند از طریق منابع دولتی و جلب مشارکت خیرین صورت گرفت خوشبختانه هیچ یک از دانش‌آموزان استثنایی از چرخه آموزش بازنماندند.

وی افزود: برای دانش آموزانی که در محیط های روستایی زندگی می‌کنند در سه مرحله درب منزل آنان مشاورهای مربوطه حضور پیدا کردند اما 8 نفر از این دانش‌آموزان به دلیل بضاعت مالی و سطح پایین سواد افراد خانواده با نظر شخصی خود از تحصیل بازماندند.

رئیس آموزش و پرورش مدارس استثنایی استان قزوین درباره واکسیناسیون این دانش‌آموزان بیان کرد: در حوزه بهزیستی واکسیناسیون افراد بالای 18 سال که دارای معلولیت‌های شدیدی هستند در حال انجام است اما برای دانش آموزان استثنایی تصمیمی گرفته نشده است.

احمدی در پایان گفت: در مدارس استثنایی 800 نفر از دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه ذهنی یا کم توان ذهنی، 100 نفر ناشنوا و مابقی افراد نابینا و مربوط به گروه اوتیسم هستند.

انتهای پیام /