چهارشنبه 9 آبان 1403

بازگشت به اصالت‌ها و استفاده از نشانه‌ها، راهکار وزارت میراث فرهنگی برای توسعه عفاف و حجاب

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
بازگشت به اصالت‌ها و استفاده از نشانه‌ها، راهکار وزارت میراث فرهنگی برای توسعه عفاف و حجاب

به‌گزارش خبرگزاری فارس، در همایش تعالی حکمرانی حجاب، مسئولان و نمایندگانی از دستگاه‌های مختلف به ارائه مطالبی درباره عفاف و حجاب و تشریح عملکرد دستگاه متبوع خود در این حوزه پرداختند. به نمایندگی از طرف وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزارتخانه در این همایش حضور داشت و مطالبی را بیان کرد.

در حوزه عفاف و حجاب موفق خواهیم بود در ابتدای این همایش، سردار محمدحسین سپهر رئیس کارگروه ارتباط دستگاه‌ها در حوزه حجاب گفت: امر حجاب از شعائر بزرگ ادیان توحیدی و الهی است و امروز دشمن برای تضعیف سبک زندگی اسلامی با تمام قوا وارد جریان شده است.

وی در سخنانی با اشاره به نقشه‌های دشمن در حوزه عفاف و حجاب گفت: پشت پرده ترویج بی‌حجابی، دشمن است. دشمن با جنگ ترکیبی به مقابله با عفاف و حجاب در کشور پرداخته است. خوشبختانه مردم ما هوشیارند و تمام نقشه‌های دشمن را در تمام صحنه‌ها نقش بر آب کردند.

سردار سپهر با اشاره به نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی افزود: اقدام مهم امام حسین (ع) امر به معروف و نهی از منکر بود و امروز افتخار می‌کنیم به‌عنوان دنبال‌کنندگان این راه به دنبال تقویت عفاف و حجاب در کشور هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما در این عرصه به طور حتم موفق خواهیم شد و این منوط به حضور اندیشمندانه مسئولان و مردم است. مجتبی طالبی مدیر رویداد تعالی حکمرانی عفاف و حجاب نیز در این همایش اظهار کرد: این رویداد نقشه راه گام دوم انقلاب اسلامی و بر اساس خرد جمعی برای مقابله با کشف حجاب برگزار شده است.

وی افزود: در شرایطی هستیم که دچار تشتت گفتمانی شده‌ایم، ولی جبهه مقابل از این امر در حال سوء استفاده است و جبهه کنشگر نیز آرایش یکپارچه ندارد، لذا باید برنامه‌هایی مانند رویداد امروز داشته باشیم.

طالبی بیان کرد: در این رویداد درصددیم که مسائل راهبردی را کشف، طرح‌های راهبردی و تحولی را شناسایی و کشف و پس از حمایت و تکثیر آن جریان‌سازی ملی انجام دهیم.

وی گفت: در این رویداد به سیاستگذاران، تنظیم‌گران، تسهیلگران و کنشگران توجه داریم که سیاست‌گذاران شامل چهار نهاد تنظیم‌گران شامل 40 دستگاه، تسهیلگران شامل شش مجموعه مانند بنیادها و اتحادیه‌ها و کنشگران مانند رسانه‌ها و تبلیغات است. مدیر رویداد تعالی حکمرانی عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: 10 هزار کتاب، پایان‌نامه و مقاله در حوزه حجاب و عفاف داریم و باید از تجربیات زیسته و فناوری استفاده کنیم همچنین این رویداد چهار ساعت ارائه، نمایش، گفت‌وگو و تقدیر دارد.

اجرای هشت برنامه مشترک با دستگاه‌های مختلف در دو حوزه عفاف و حجاب

مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز در این همایش در سخنانی گفت: وزارت میراث‌فرهنگی در دو سال گذشته اقداماتی را در راستای ترویج و توسعه فرهنگ و حجاب انجام داده است. ما در حوزه عفاف و حجاب اعتقاد به بنیان‌های بینشی داریم.

وی گفت: اقدامات ما به دو دسته تقسیم شده که یک دسته اقدامات مشترک با سایر دستگاه‌ها است و دسته دوم اقداماتی است که از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام می‌شود. ما یک مثلثی داریم به نام محصول، مخاطب و سازمان که برای هر سه ضلع این مثلث برنامه باید داشته باشیم.

جلالی افزود: هشت برنامه مشترک با دستگاه‌های مختلف در حوزه عفاف و حجاب در دو سال اخیر داشتیم. در حوزه عفاف و حجاب باید به یک نگاه مهم دست یابیم که با توجه به گستردگی فعالیت‌های این وزارتخانه و استفاده از ظرفیت بانوان در تولید صنایع‌دستی برنامه‌های وزارت میراث‌فرهنگی اهمیت بسیار بالایی دارد که یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما حفظ شأنیت مقام زن و مادر است.

معاون صنایع‌دستی کشور در ادامه با اشاره به هدیه روسری سنتی به نام گلونی در استان لرستان در نوروز افزود: این حرکت با استقبال بانوان ایرانی و گردشگران نوروزی روبه‌رو شد.

جلالی یادآور شد: بازگشت به اصالت‌ها و استفاده از نشانه‌ها رویکرد اصلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در توسعه عفاف و حجاب است.

وی خاطرنشان کرد: ایرانیان از ابتدا پوشیده بودند. پوشش‌های زیبایی در طول تاریخ زنان ایرانی داشته‌اند که همچنان می‌توان از این پوشش‌های اصیل ایرانی استفاده کرد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

توسعه گردشگری

وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی مریم جلالی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
بازگشت به اصالت‌ها و استفاده از نشانه‌ها، راهکار وزارت میراث فرهنگی برای توسعه عفاف و حجاب 2