بازگشت کاروان ایران از پاراآسیایی بحرین / خسروی وفا: تصور 134 مدال را نداشتم
هر چقدر میزبان در زمینه برگزاری افتتاحیه، مهمان نوازی، ارائه خدمات عمومی و اسکان نمره قبولی گرفتند، از نظر بعد فنی مسابقات و ترانسفر تا آخرین لحظه نمره قبولی دریافت نکردند و عملکردشان راضی کننده نبود.
کاروان ایران در بازیهای پاراآسیایی جوانان پس از کسب عنوان قهرمانی عصر امروز سه شنبه 16 آذر به کشور بازگشت.
به گزارش ایسنا، کاروان ورزشی معلولان، نابینایان و کم بینایان جوان ایران پس از کسب 134 مدال (44 طلا، 55 نقره و 36 برنز) و کسب عنوان قهرمانی برای اولین بار در بازیهای پاراآسیایی جوانان در بحرین، عصر امروز سه شنبه 16 آذر با استقبال مسوولان ورزش به کشور بازگشتند.
در این مراسم مهدی علی نژاد معاونت ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، مریم کاظمی پور سرپرست معاونت ورزش بانوان وزارت ورزش، محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی پارالمپیک، مهرداد علیقارداشی رییس فدراسیون تنیس روی میز، محمدرضا پوریا رییس فدراسیون بدمینتون و جمعی از مسوولان ورزش کشور حضور داشتند.
کاروان ورزشی معلولان و نابینایان و کم بینایان با 111 ورزشکار و با کسب 44 مدال طلا، 55 نقره و 36 برنز برای اولین بار در جایگاه قهرمانی قرار گرفت.
خسروی وفا: تصور کسب 134 مدال توسط جوانان در بحرین را نداشتیم
رییس کمیته ملی پارالمپیک پس از کسب عنوان قهرمانی توسط کاروان ایران در بازیهای پاراآسیایی جوانان در بحرین گفت: انتظار کسب عنوان قهرمانی در بحرین را داشتیم، اما تصور کسب 134 مدال را نداشتیم.
به گزارش ایسنا، محمود خسروی وفا اظهار کرد: در بازیهای پاراآسیایی جوانان امارات با 114 ورزشکار و با کسب 118 مدال دوم شدیم، اما این دوره با 111 ورزشکار و با کسب 134 مدال برای نخستین بار پس از 3 دوره نایب قهرمانی در جایگاه نخست قرار گرفتیم که واقعا دور از انتظار بود.
وی گفت: جوانان در این دوره با انگیزه ظاهر شدند و عملکرد خیلی خوبی داشتند.
رییس کمیته ملی پارالمپیک با اشاره به میزبانی ضعیف بحرین از نظر بعد فنی و ترانسفر، گفت: هر چقدر میزبان در زمینه برگزاری افتتاحیه، مهمان نوازی، ارائه خدمات عمومی و اسکان نمره قبولی گرفتند، از نظر بعد فنی مسابقات و ترانسفر تا آخرین لحظه نمره قبولی دریافت نکردند و عملکردشان راضی کننده نبود.
خسروی وفا پیرامون این پرسش که چقدر در این بازیها تلاش شده بود برای اعزام ورزشکاران از تولیدات داخلی بهره گرفته شود، افزود: به جز تولیداتی که نیاز به استانداردهای بین المللی داشت، بقیه تجهیزات و وسایل ورزشکاران برای اعزام به این بازیها از تولیدات داخلی بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست کیفی گرایی که برای بازیهای پاراآسیایی جوانان نیز در نظر گرفته بودیم، این سیاست همان طور که در پارالمپیک توکیو با خوبی جواب داد، در پاراآسیایی جوانان نیز با همین سیاست موفق شدیم تعداد مدال های خود را افزایش دهیم و خوش ظاهر شویم، به طوری که برای نخستین بار در دو رشته تیمی گلبال و بسکتبال توانستیم به عنوان قهرمانی دست پیدا کنیم.
خسروی وفا در پایان گفت: در پاراآسیایی هانگژو چین نیز با تمرکز بر کیفی گرایی تلاش خواهیم کرد مدال های خود را افزایش و جایگاه خود را ارتقاء ببخشیم.
لینک کوتاه: asriran.com/003QN7