بازیگر در سایه فدراسیون فوتبال؛ مدیری از وزارت نفت / وضعیت بغرنج تیمهای نفتی لیگ برتر فوتبال مایه عبرت نیست؟!
در شرایطی که تیمهای نفتی لیگ برتر فوتبال با بحرانهای مالی و فنی دستوپنجه نرم میکنند، متصدی وضعیت فعلی به تصمیمگیرنده و بازیگر اصلی فدراسیون فوتبال بدل شده.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ در شرایطی که قرعه تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2022 قطر مشخص شده و نوبت به فراهمآوری تدارکات و برنامهریزی برای اردوها توسط فدراسیون فوتبال رسیده، وضعیت در ساختمان محله سئول چندان استاندارد نیست.
با توجه به اهمیت بسیار بالای تورنمنت جام جهانی در فوتبال دنیا و البته گروه تیم ملی که امکان صعود تاریخی از آن برای نخستین بار وجود دارد، انگار مسئولین فدراسیون امور مهمتری را درنظر داشتهاند و کمترین توجهشان صرف تیم ملی، یعنی همان ویترین فوتبال ایران شده.
شکاف و انشقاق جدی بین اعضای هیأت رئیسه پس از عزل موقت شهابالدین عزیزیخادم از یک سو و درخواست حدود 40 عضو از اعضای مجمع عمومی فدراسیون فوتبال برای عزل 4 تن از اعضای هیأت رئیسه، برخیها را با خطر اخراج از فدراسیون مواجه ساخته و این زنگ خطر باعث شده تا تیم ملی به فراموشی سپرده شود.
لابی برخی از اعضای هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال که به دلیل عملکرد مشعشعشان بر لبه پرتگاه قرار گرفتهاند جهت بقا در ساختمان سئول، آنقدر شدت یافته که دیگر کسی توجهی به قرارداد امضانشده دستیاران دراگان اسکوچیچ ندارد و هر درخواستی از سوی کادرفنی با بهانههایی نظیر بیپولی فدراسیون توسط مسئولین مواجه میشود.
انگار حاشیههای فراوان برگزاری بازی تیم ملی ایران و لبنان در مشهد به دلیل راه ندادن بانوان، عدم تأمین منابع مالی لازم برای پرداخت مطالبات مربیان تیمهای ملی، عدم تنظیم قرارداد برای ادامه همکاری مربیان تیم ملی، پروژه ناموفق برای جذب سرمایه در راستای برگزاری بازیها و اردوهای تدارکاتی تیم ملی فوتبال بهکلی از یادها رفته که اعضای در معرض خطر هیأت رئیسه به صرافت شخصی افتادهاند.
جنگ قدرت در فدراسیون فوتبال همچنین باعث شده تا برخی افرادی که سابقاً در فدراسیون فوتبال سمت داشتهاند، این بار بدون هرگونه سمت رسمی ولی با پستی در سایه در نشستهای تأثیرگذار فدراسیون فوتبال حاضر شده و بدون مسئولیت خاصی برای آینده فوتبال ملی تصمیم بگیرند.
منصور قنبرزاده، سرپرست دبیرکلی پیشین فدراسیون فوتبال که نایبرئیس معرفیشده توسط عزیزیخادم هم بود؛ پس از حضور حسن کامرانیفر در سمت دبیرکلی بهکلی از این کرسی منفک شد اما با عزل موقت رئیس فدراسیون فوتبال و همهکاره شدن اعضای هیأت رئیسه، نقش مهمی را در تصمیمات فدراسیونی ایفا میکند.
نکته جالب این که قنبرزاده در شرایط فعلی عهدهدار کرسی سرپرستی اداره کل سلامت و تربیتبدنی وزارت نفت هم هست و مشخص نیست چرا همزمان با عضویت در هیأت رئیسه سازمان لیگ و مشمولیت قوانین چندشغلگی، علاقه وافری به تصمیمسازی و شرکت در نشستهای سرنوشتساز فدراسیونِ بدون رئیس فوتبال دارد.
شاید بهتر باشد مسئولین وزارت نفت را هشیار کرده و از اعضای فعلی فدراسیون فوتبال سؤال کنیم؛ آیا وضعیت نابهسامان تیمهای نفتی در لیگ برتر فوتبال باعث عبرت نشده که مسئول اصلی مدیریت باشگاههای نفتی در ورزش را باز هم به نشستهای رسمی راه میدهند؟! فقط معضل مالی تیم فوتبال صنعت نفت و شرایط بغرنج تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان، گواه ماجراست.
آش تا جایی شور شده که در نشست غیررسمی اعضای هیأت رئیسه که با حضور تمامی اعضا منهای یک عضو برگزار شده بود، دبیرکل فعلی فدراسیون فوتبال راهی برای حضور به این جلسه نیافت تا دبیرکل پیشین در جریان تصمیمات این نشست قرار بگیرد؛ آن هم در شرایطی که پایههای صندلی کامرانیفر به شدت سست شده.
شاید علت سستی جایگاه حسن کامرانیفر در سمت دبیرکلی را هم بتوان از همین ناحیه دانست؛ جایی که قدرت کارمند فعلی وزارت نفت در فدراسیون فوتبال به شدت افزایش یافته و این فردِ در آستانه بازنشستگی، یک مسئولیت راهبردی از سوی اعضای هیأت رئیسه را دنبال میکند.
قطعاً دود اول تا آخر این اوج و حضیضها زودتر از همه، به چشم تیم ملی خواهد رفت که تکلیفش چندان مشخص نیست. هنوز برگزاری بازیهای تدارکاتی و اردوهای خارجی قطعی نشده و مجمع 10 خردادماه فدراسیون فوتبال برای بررسی عزل رئیس و 4 تن از اعضای هیأت رئیسه، تمام فکر و هوش مسئولین را به خودش معطوف کرده.
انتهای پیام /