باهنر: امید به خانهدار شدن برای طبقه متوسط به 74 سال رسید
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین کشور با تاکید بر اینکه آینده پژوهی در ارتباط با مسکن مورد نیاز جامعه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است گفت: امروز باید بدانیم که چند سال آینده مخاطب ما چه نیازی دارد و چگونه میتواند از این مسکن استفاده کنند.
محمدرضا باهنر دقایقی قبل در اجلاس ملی سازندگان حرفهای مسکن و ساختمان با اشاره به اینکه اقلیم یزد استثنایی و بینظیر است اظهار داشت: سرعت تولید علم در دنیا سرسامآور شده و در عصر کنونی، هر دوسال یک مرتبه علم دو برابر میشود.
وی با بیان اینکه عدم حرکت با این سرعت پیشرفت علم انسان را از چرخه پیشرفت دور میکند گفت: یکی از مشکلاتی که امروز در ارتباط با واحدهای تولیدی مطرح می شود بحث سرمایه در گردش است در حالی که مشکل امروز واحدهای تولیدی ما سرمایه در گردش نیست.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین کشور ادامه داد: بسیاری از واحدهای تولیدی با سرمایه در گردشی که در اختیار دارند کالا تولید کرده و آن را در انبار نگهداری میکنند اما مشتری ندارند چرا که کالای آنها به دلیل کیفیت پایین مشتری ندارد.
باهنر تصریح کرد: واحد تولیدی که کالای با کیفیت تولید میکند به هیچ عنوان نیاز به سرمایه در گردش ندارد چرا که به دلیل کیفیت بالای خدماتش، مشتریها کالاها را پیش خرید میکنند و برای دریافت آن صف میبندند.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلات این است که امروز ما یک کارخانه را شروع به کار میکنیم و قصد داریم چند سال آینده از آن بهرهبرداری کنیم در حالی که آن سال اصلا دنیا این کالا را نیاز ندارد و همین موضوع منجر به شکست آن میشود.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین کشور ادامه داد: واحدهای تولیدی باید پیش از آنکه سرمایهگذاری کنند، آینده پژوهی لازم را انجام داده و برای بهبود شرایط اقدام کنند؛ قطعا شرایط آینده نزدیک جهان در حوزههای تولیدی و صنفی و صنعتی بسیار متفاوت از الان است.
باهنر تاکید کرد: یکی از موضوعات بسیار مهم در ارتباط با وضعیت پیشرفت علم در دنیا این است که دادهها، اطلاعات و دیتاها ذائقهها را تغییر میدهند و شرایط کشورهای جهان را همین دیتاها تعیین میکنند.
وی با اشاره به اینکه تا 10 سال گذشته امید به خانهدار شدن برای مردم 25 ساله بوده ولی امروز این رقم برای طبقه متوسط کشور به 74 سال رسیده است گفت: مشکل مسکن در کشور ما فراتر از آن است که آن را محدود در کمبود عرضه بدانیم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین کشور با تاکید بر اینکه آینده پژوهی در ارتباط با مسکن مورد نیاز جامعه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است گفت: امروز باید بدانیم که چند سال آینده مخاطب ما چه نیازی دارد و چگونه میتواند از این مسکن استفاده کنند.
باهنر یکی از مشکلات اساسی کشور را پرداخت تمام سرمایهها برای حقوق دانست و گفت: کشور ما با این سرمایه و امکانات و جمعیت طبیعتا با 700 تا 800 هزار کارمند اداره میشود اما الان کشور ما 5 میلیون کارمند دارد و به 4 میلیون بازنشسته هم حقوق پراخت میکنیم.
وی از مهندسین کشور خواست آینده پژوهشی دقیقی برای نیاز نسل آینده کشور انجام دهند و در حوزههای مختلف زندگی بر اساس تحولات فناوری و تکنولوژی طرحهای متناسب ارائه دهند.
--> اخبار مرتبط- انتظار 70 ساله برای خرید مسکن
- دسترسی به اطلاعات؛ از حرف تا عمل
- چرا رئیسی به نقشجهان نیامد؟
- ناگفتههای گفتنی
- کارنامه سیاستگذاری مسکن
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.