با ثروتمندترین زن دنیا در سال 2020 آشنا شوید
اقتصاد نیوز: آلیس والتون، تنها وارث زن ثروت شرکت والمارت، حالا ثروتمندترین زن دنیا است.
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از روزیاتو، طبق گزارش وبسایت فوربس، والتون 70 ساله 54/4 میلیارد دلار ثروت دارد. او در فهرست میلیاردرهای وبسایت فوربس که به ثروت خالص ثروتمندترین افراد دنیا می پردازد، رتبه نهم را دارد.
راب، جیم و آلیس والتون، سه وارث فروشگاه زنجیره ای والمارت که در کشورهای زیادی شعبه دارد، در مجموع بیشتر از 163 میلیارد دلار ثروت دارند که طبق گزارش وبسایت فوربس، این میزان حدودا 87 میلیارد دلار بیشتر از ثروت دومین خانواده ی ثروتمند آمریکا یعنی خانواده ی کوچ است.
از زندگی شخصی آلیس والتون، علیرغم جایگاه بالایش، اطلاعات زیادی در دست نیست. در ادامه با این زن بیشتر آشنا خواهیم شد و می خواهیم ببینیم ثروتمندترین زن دنیا ثروت میلیارد دلاری اش را چگونه خرج می کند.
آلیس والتون، تنها دختر سم والتون، پایه گذار شرکت والمارت، بار دیگر عنوان ثروتمندترین زن دنیا را در فهرست سالانه ی میلیاردرهای دنیا در وبسایت فوربس از آن خود کرد.
والتون در سال 2019 در رتبه ی دوم فهرست ثروتمندترین زنان دنیا قرار داشت و فرانسوا بتانکور مییر، وارث شرکت آرایشی بهداشتی لورئال، مقام اول فهرست 2019 را از آن خود کرده بود.
با این حال، طبق گزارش وبسایت فوربس، ثروت والتون از سال گذشته با رشدی 23 درصدی رو به رو بوده است.
آلیس والتون، برخلاف برادرانش، راب و جیم، هرگز نقش فعالی در اداره ی شرکت والمارت نداشته و به جای آن همیشه به علاقه ی اصلی اش، جمع آوری و حفظ آثار هنری مشغول بوده.
والتون از سن کم به آثار هنری علاقمند شد. وقتی اولین اثر هنری اش را خریداری کرد تنها 10 سال داشت. این اثر بازساری یکی از تابلوهای پیکاسو بود که به گفته ی والتون آن را به قیمت 2 دلار خریداری کرده بود.
والتون بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه ترینیتی ایالت تگزاس آمریکا در سال 1971، برای مدتی کوتاه به تجارت خانوادگی شان مشغول شد. او به عنوان خریدار لباس کودک همکاری خود را با شرکت والمارت آغاز کرد.
اما کار اصلی او با فعالیت در حوزه ی سرمایه گذاری آغاز شد که به دنبال آن والتون در سال 1988، شرکت لاما که یک بانک سرمایه گذاری است را تأسیس کرد.
او حالا در ایالت تگزاس زندگی می کند و ثروتمندترین فرد در این ایالت هم محسوب می شود.
والتون مجموعه ای خصوصی و بسیار بزرگ از آثار هنری دارد که در آن تعدادی از آثار هنرمندان بزرگ آمریکایی از جمله اندی وارهول، نورمن راکول و جورجیا اوکیف هم وجود دارد.
والتون در مصاحبه ای با وبسایت NewYorker در اینباره گفته: «جمع آوری آثار هنری یکی از لذت ها و بخش های مهم زندگی من از جهت دیدن آثار هنری و عشق به آن ها بوده.»
در سال 2011، والتون یک موزه ی 50 میلیون دلاری به نام «موزه پل کریستالی هنر آمریکایی» در ایالت آرکانزاس آمریکا افتتاح کرد که در آن مجموعه ی هنری خصوصی او به ارزش 500 میلیون دلار به نمایش درمی آید.
وارث شرکت والمارت در سال 2014 مبلغ 44/4 میلیون دلار را صرف خرید یکی از آثار هنری جوریا اوکیف کرد.
این گران قیمت ترین اثر هنری خریداری شده تا کنون است که به یک هنرمند زن تعلق دارد. والتون این اثر را هم در موزه ی خود در ایالت آرکانزاس به نمایش گذاشته.
آلیس والتون در سال 2016، مبلغ 3/7 میلیون دلار از سهام خود در شرکت والمارت که حالا ارزشی معادل 225 میلیون دلار دارد، به «بنیاد خانواده والتون» که یک سازمان غیر انتفاعی متعلق به خانواده ی او است، اهدا کرد. این مؤسسه ی خیریه سال بعد 120 میلیون دلار به دانشگاه ایالت آرکانزاس جهت تأسیس دانشکده ی هنر اهدا کرد.
آلیس به همراه چهار عضو دیگر خانواده ی والتون، جزء هیئت مدیره ی بنیاد خانواده ی والتون است.
آلیس والتون خود هم یک خیریه به نام «بنیاد آلیس ال. والتون» دارد که برای امور مختلفی از جمله هنر، آموزش و سلامت به اهدای پول می پردازد.
خانواده ی والتون گرچه از گذشته حامی نامزدهای انتخاباتی حزب جمهوری خواه ایالات متحده آمریکا بوده، اما آلیس والتون در سال 2016، مبلغ353،400 دلار به «صندوق پیروزی هیلاری» اهدا کرد که یک کمیته ی مشترک جمع آوری کمک های مالی برای حمایت از هیلاری کلینتون و دیگر اعضای حزب دموکرات است.
آشنایی هیلاری کلینتون و آلیس والتون به دوران خدمت کلینتون به عنوان بانوی اول ایالت آرکانزاس و تنها زن حاضر در هیئت مدیره ی شرکت والمارت باز می گردد.
با این حال، پیش از آن او 2/6 میلیون دلار به کمیته ی «پیشرفت برای آمریکا» اهدا کرد که برای حمایت از انتخاب مجدد جورج دبلیو بوش در انتخابات ریاست جمهوری سال 2004 آمریکا تأسیس شده بود.
خانواده ی والتون در سال های اخیر از نظر سیاسی به طور کلی به حزب دموکرات روی آورده است.
والتون در حوزه ی پرورش اسب در ایالت تگزاس هم فعالییت داشته، اما در سال 2015 او اعلام کرد قصد دارد بیشتر وقتش را به موزه ی خود یعنی موزه ی پل کریستالی هنر آمریکایی اختصاص دهد.
والتون در مصاحبه ای گفته بود در بخش های زیادی فعالیت داشته و حالا قصد دارد تمرکز خود را بر یک بخش بگذارد.
او در سال 2017 مزرعه ی پرورش دام خود را به مبلغ نامعلومی به فروش رساند. این مزرعه با مساحتی بیش از یک کیلومتر مربع، زمین های چراگاه و ساختمان هایی مخصوص گاو و اسب دارد.
والتون یک مزرعه ی پرورش دام دیگر هم در ایالت تگزاس به مساحت 17/87 کیلومتر مربع دارد که به قیمت 13/7 میلیون دلار به فروش گذاشته شده. در این ملک یک خانه ی سه خوابه هم وجود دارد که رو به یک رودخانه منظره دارد.
آلیس والتون یک آپارتمان دو طبقه هم در شهر نیویورک دارد که آن را در سال 2014 به قیمت 25 میلیون دلار خریداری کرد.
این آپارتمان بیشتر از 52 پنجره ی بزرگ رو به سنترال پارک و شهر نیویورک و همینطور یک اتاق رسانه و یک کتابخانه دارد.
در سال 2015، معترضانی که خواستار دستمزدی حداقل 15 دلاری برای کارکنان فروشگاه والمارت بودند، در بیرون آپارتمان والتون تجمع کردند. فروشگاه والمارت در سال 2019 متوسط دستمزد کارکنان تمام وقت خود را ساعتی 14/26 دلار اعلام کرد.
این مطلب برایم مفید است بلی 0 نفر این پست را پسندیده اند