دوشنبه 5 آذر 1403

با همکاری مجلس به دنبال اصلاح قانون انتخابات شوراها هستیم

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
با همکاری مجلس به دنبال اصلاح قانون انتخابات شوراها هستیم

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه قانون انتخابات دارای خلاءهایی است گفت: ما با همکاری مجلس شورای اسلامی به دنبال اصلاح قانون انتخابات شوراها هستیم.

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه قانون انتخابات دارای خلاءهایی است گفت: ما با همکاری مجلس شورای اسلامی به دنبال اصلاح قانون انتخابات شوراها هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا احمدی رئیس شورای عالی استان‌ها در حاشیه چهل دومین اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها در جمع خبرنگاران گفت: یکی از دلایل مهم برگزاری چهل و دومین اجلاس شورای عالی استان‌ها، پیش برد اهداف انتخابات بود. چراکه ما باید مردم را تشویق کنیم تا حضور حداکثری پای صندوق‌های رأی داشته باشند؛ هرچند که مردم پیش از ورود مسئولان این را اثبات کرده‌اند.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه شوراها نقش عمده‌ای در انتخابات دارند، گفت: هر کسی که برای انتخابات شوراها نامزد می‌شود هوادارانی دارد که در انتخابات شرکت می‌کنند، بنابراین در میزان مشارکت مردم تأثیرگذار هستند. ما نیز به دنبال این هستیم که این انتخابات از انتخابات پیشین پرشورتر باشد.

احمدی اظهار کرد: با توجه به اینکه در ایام همه‌گیری ویروس کرونا هستیم ممکن است فکر کنیم که مشارکت پایین خواهد بود اما به امید خدا و با توجه به اینکه شوراها در انتخابات تأثیرگذار هستند، مشارکت بیشتر خواهد شد.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: در خصوص تأیید و رد صلاحیت اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا باید به این نکته توجه کنیم و بین مردم جا بیندازیم که رد صلاحیت به معنای پایان کار سیاسی یک نامزد انتخابات نیست بلکه ممکن است در یک دوره صلاح دانسته نشود که یک فرد در حوزه‌ای خدمت کند.

رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: بسیاری گفتند که تأیید یا رد صلاحیت‌های این دوره سیاسی بوده است. در حالی که این طور نیست و ما در دوره‌های قبل هم رد صلاحیت داشته‌ایم و این روند بر اساس استعلام چهارگانه صورت می‌گیرد، بنابراین مردم باید به افرادی اعتماد کنند که از همه نظر مورد تأیید هستند.

وی اضافه کرد: مردم باید به تصمیمات هیأت‌های اجرایی اعتماد کنند و بدانند که این افراد بر اساس منافع ملت تصمیم‌گیری می‌کنند و قصد و قرض شخصی وجود ندارد.

احمدی تصریح کرد: اگر کسی هم احساس می‌کند که به ناحق رد صلاحیت شده است می‌تواند اعتراض کرده و در صورت بروز اشتباهی سهوی، صلاحیتش تأیید می‌شود.

نباید این طور باشد که یک نامزد به دلیل رد صلاحیت جامعه را به هم بریزد و اذهان عمومی را مغشوش کند.

رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: در سراسر کشور چندین هزار نفر برای انتخابات ثبت نام کرده‌اند در صورتی که از میان این چندین هزار نفر، چند صد نفر رد صلاحیت شده‌اند و این به معنای رد صلاحیت گسترده نیست.