دوشنبه 5 آذر 1403

بررسی ایجاد شورای فراقوه‌ای برای نظارت بر نمایش خانگی

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
بررسی ایجاد شورای فراقوه‌ای برای نظارت بر نمایش خانگی

روزنامه خراسان نوشت: وزیر ارشاد در پاسخ به سوال 46 نماینده مجلس از بررسی آیین‌نامه‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد که نظارت ساترا بر شبکه نمایش خانگی را لغو می‌کند.

طبق آماری که مرکز تحقیقات صدا و سیما از پربیننده ترین‌های تلویزیون در بهار 1400 اعلام کرده، «خندوانه» 36 درصد مخاطب داشته و پرمخاطب ترین برنامه شبکه نسیم بوده است. 36 درصد مخاطب برای «خندوانه» عدد خوبی نیست و نشان می‌دهد این برنامه محبوب بهار امسال در فصل هفتم، نتوانسته مورد توجه مخاطبان تلویزیون قرار بگیرد. «خندوانه» پیش از این با چه عددی در صدر جدول پربیننده‌ها بود و تا چه اندازه افت مخاطب داشته است؟

روزهای اوج «خندوانه» در تلویزیون

«خندوانه» با ساختار متفاوت و ایده های جذابی که داشت موفق شد با استقبال مخاطبان مواجه شود. این برنامه با تغییرات جدید در سری های تازه ادامه پیدا کرد و به تدریج توانست به یکی از برندهای محبوب تلویزیون تبدیل شود. گواه این موضوع آمار میزان بینندگان «خندوانه» در سال های اخیر است. این برنامه در نوروز سال های 95 و 96، به ترتیب 62 و 59 درصد مخاطب و در زمستان سال 97 نیز 64 درصد بیننده داشت. اعدادی که برای یک برنامه غیرنمایشی بسیار خوب است.

باز پخش برنامه پرمخاطب‌تر از سری هفتم

«خندوانه» در بازپخش هم به خوبی دیده می‌شد. اواخر سال 98، به دلیل شیوع کرونا رامبد جوان از «خندوانه 7» منصرف شد، بنابراین تلویزیون در غیاب برند محبوبش، باز پخش قسمت هایی از آن را روی آنتن برد. تابستان 99 تکرار «خندوانه» در خرداد ماه تقریبا 31 درصد مخاطب کسب کرد و در جایگاه دومین برنامه پرمخاطب شبکه نسیم و سومین برنامه پربیننده تلویزیون قرار گرفت. مرداد ماه نیز بازپخش «خندوانه» با حدود 37 درصد بیننده، یکی از پرمخاطب ترین برنامه‌های تلویزیون بود. وقتی این اعداد را با 36 درصد مخاطب سری هفتم برنامه مقایسه کنیم، افت شدید میزان بینندگان آن بیشتر به چشم می‌آید.

افت 18 درصد بیننده نسبت به نوروز

تعداد مخاطبان «خندوانه» در بهار امسال نسبت به نوروز هم کمتر شده است. این برنامه نوروز امسال موفق شد 54 درصد بیننده کسب کند و اکنون تقریبا 18 درصد افت مخاطب داشته است. رامبد جوان در سری هفتم «خندوانه» به دلیل محدودیت ها نتوانست «خنداننده شو» را آغاز کند، «خندوانه» تم‌دار ادامه پیدا نکرد و دایره چهره هایی که به برنامه آمدند، محدود شد. راه انداختن مسابقه تکراری «ادا بازی» با چهره‌های نه چندان جذاب تاثیر مثبتی در «خندوانه» نداشت، بنابراین به تکرار افتاد و جذابیتش کم شد. در نتیجه اکنون تنها 36 درصد مخاطب جذب کرده است.

5858

کد خبر 1536935