پنج‌شنبه 8 آذر 1403

بررسی زمینه‌های همکاری بین شرکت ارتباطات زیرساخت و جهاد دانشگاهی البرز

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
بررسی زمینه‌های همکاری بین شرکت ارتباطات زیرساخت و جهاد دانشگاهی البرز

به مناسبت ایام الله دهه فجر، مسئولان شرکت ارتباطات زیرساخت استان با حضور در جهاد دانشگاهی البرز با فعالیت‌های این نهاد آشنا شدند.

در این بازدید که دکتر محمدرضا زارع مدیرکل شرکت ارتباطات زیرساخت استان، معاونین و مدیران شرکت ارتباطات زیرساخت البرز حضور داشتند، احمدرضا فیروزی رئیس جهاد دانشگاهی واحد البرز، با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر با اشاره به فعالیت‌های جهاددانشگاهی در بخش‌های مختلف فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و اشتغال اظهار کرد: جهاد دانشگاهی واحد البرز در حوزه آموزشی با دارا بودن پنج مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت و همچنین یک مرکز علمی کاربردی در استان در بخش‌های مختلف از جمله فنی و مهندسی، IT و ICT به آموزش علاقه‌مندان در این حوزه‌ها می‌پردازد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به فعالیت دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان در استان البرز، افزود: دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان برنامه‌های مشترکی با اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در دست اجرا دارند.

فیروزی، برگزاری استارت آپ ویکند کشاورزی هوشمند، استارت آپ ویکند گرافیک و صنایع بسته بندی و برگزاری نشست‌های تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات را از جمله فعالیت‌های دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی و دیگر معاونت‌ها در استان البرز عنوان کرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های معاونت پژوهشی در جهاد دانشگاهی استان تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های گروه‌های پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی البرز، می‌توانیم همکاری‌های مشترکی با شرکت ارتباطات زیرساخت در حوزه‌های IT و ICT داشته باشیم.

این مسئول به ظرفیت حوزه فرهنگی این واحد بالاخص مرکز ایسپا نیز اشاره و تصریح کرد: نظرسنجی‌های ایسپا می‌تواند به مدیران در برنامه‌ریزی‌های سازمانی کمک شایانی کند و خوشبختانه در نتیجه فرآیند علمی طرح‌های اجرا شده و اعتماد خوبی که به این مرکز شده است تاکنون شاهد آثار خوبی در این زمینه بوده‌ایم.

فیروزی با اشاره به بهره مندی از ظرفیت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی استان توسط ادارات و سازمان‌های استان نیز خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی آمادگی دارد تا با برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی و طراحی و تدوین پودمان های آموزشی به ارتقاء سطح دانش کارکنان شرکت ارتباطات زیرساخت و سایر سازمان‌ها در زمینه‌های مختلف کمک کند.

همچنین دکتر محمدرضا زارع مدیرکل شرکت ارتباطات زیرساخت استان نیز با بیان اینکه به اینکه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان یک توانمند ساز، ستون فقرات کسب و کارها و نیز محور توسعه کشورها و ملاک عمل سازمانهای پیشرو است، اظهار داشت: شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان تنها متولی شبکه مادر مخابراتی ایران در عین حاکمیتی بودن در واقع یک بنگاه اقتصادی نیز هست که رفتارهای اقتصادی باید همگام و هماهنگ با تحولات متعددی که در زمینه نوع محصولات و سرویسها، انتظارات مشتریان، رقابت و محیط کسب و کار اتفاق افتاده و انتظار میرود بر آن حاکم باشد.

وی ادامه داد: علاوه بر این، تغییرات سریع و مداوم عصر حاضر، این شبکه را در محیطی پویا و متغیر قرار داده که برای همگام شدن با این تغییرات باید انعطافپذیر بوده و همواره آماده مواجه با مشکلات و خواستههای محیطی و حل آنها باشد.

زارع با بیان اینکه استان البرز به لحاظ موقعیت اقتصادی، اجتماعی و جمعیتی در کشور دارای اهمیت ویژهای بوده است، افزود: البرز، با توجه به مجاورت پایتخت و نقش این استان در بزرگراه ارتباطی شمال - جنوب و شرق - غرب کشور از اهمیت ویژهای نیز در شبکه ارتباطات زیرساخت برخوردار است، که با عنایت به پهنای باند ارتباطات عبوری به عنوان یکی از پرظرفیتترین مسیر شبکه انتقال کشور است.

مدیرکل شرکت ارتباطات زیرساخت استان تصریح کرد: شناسایی خطرات بالقوه و آنچه باعث نارضایتی مشتریان و زیان برای شبکه مادر مخابراتی کشور میشود و تعیین انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور کنترل آنها از اهمیت بسیاری برخوردار است که این ریسکها به طور همه جانبه شناسایی، تحلیل و کنترل میشوند و به همین دلیل اغلب کشورهای دنیا، زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات را به عنوان یک زیرساخت حیاتی تشخیص دادهاند.

وی با اشاره به اینکه شبکههای زیرساختی نوین مبتنی بر فناوری بستهای هستند که ارتباطات مختلف و متفاوت فعلی در آن تجمیع پیدا میکنند، گفت: این شبکه نیازهای مختلف مشترکین و ارائه سرویسهای متفاوت را ممکن میسازد.

زارع افزود: شبکههای ارتباطی نوین باید (انعطافپذیر (Flexibleو) میزانپذیر ) (Scalableو پایدار (Stable باشد، به طوری که مشتریان بتوانند براساس میزان نیاز خود اقدام به دریافت امکانات از سبد سرویس زیرساخت کنند و با افزایش تقاضا یا توسعه جغرافیایی، ظرفیت شبکه را افزایش دهند. در شبکههای نسل جدید بایستی میزان قطعیهای شبکه به صفر نزدیک شود و این امر با استفاده از فناوریهای جدید حفاظت و ماندگاری و امکانات نرمافزاری، میسر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت در استان البرز با ایجاد مسیرهای متنوع حفاظتی و بازیابی توانسته است میزان قطعی‌های شبکه خود را به حداقل ممکن رسانده به نحوی که لینکهای ارتباطی مشتریان و سایر خدمات طبق SLAهای منعقد شده تحویل مشتریان گردد.

انتهای پیام