جمعه 5 بهمن 1403

برنامه رویدادهای استارتاپی علمی کاربردی در سال جاری اعلام شد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
برنامه رویدادهای استارتاپی علمی کاربردی در سال جاری اعلام شد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه رویداد هایی استارت آپی در سال 1400 تثبیت می شوند، گفت: ایجاد بهره وری در کسب و کارها با استفاده از خلاقیت و نوآوری را در دنیای امروز ضروری است که ما در دانشگاه علمی کاربردی این هدف را تثبیت خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر پیمان دانش کار آراسته در جریان برگزاری رویداد شتاب (استارت آپی) حمل و نقل جاده ای در استان کرمان از تحقق رویدادهای استارتاپی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال 1400 خبر داد و گفت: ایجاد بهره وری در کسب و کارها با استفاده از خلاقیت و نوآوری را در دنیای امروز ضروری است چرا که استارت آپ ها یکی از نمونه های بهره وری در کسب و کارها به شمار می روند.

وی افزود: ما در دانشگاه علمی کاربردی سال 99 را سال عینیت بخشیدن به رویداد هایی استارت آپی هدف قرار دادیم و سال 1400 را سال تثبیت این تفکر در نظر گرفتیم.

دکتر دانش کار آراسته افزود: با نهادینه کردین زیست بوم فعالیت های استارتاپی در سطح کشور از طریق مراکز آموزش علمی کاربردی و مراکز نوآوری، بهره مند کردن مراکز از برکات این فعالیت ها و تثبیت دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور با تمرکز بر این موضوع و فرصت ایجاد کسب و کار متناسب برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی موجب عینیت بخشیدن به استارتاپ ها خواهد شد.

وی همه شرکت کنندگان در رویداد استارتاپی را برنده این رویداد دانست و از صاحبان ایده خواست که به جنبه رقابتی این رویداد بسنده نکنند و در راستای اصلاح و توسعه ایده خود با کمک مرکز نوآوری حمل و نقل جاده ایی کوشا باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در ادامه مدیرکل دفتر نوآوری فناوری و تجاری سازی تعداد زیاد ایده های رسیده به دبیرخانه رویداد را نشان دهنده وجود دانش ضمنی در کامیون داران در شهرستان سیرجان دانست.

وی ارائه ایده ها را شروع کار صاحبان ایده و مرکز نوآوری دانست و تاکید کرد: افراد صاحب ایده می توانند ایده های خود را در مرکز نوآوری مستقر کنند تا با اخذ راهبر و راهنمایی های لازم از مرکز نوآوری مشکلات ایده خود را رفع کنند و یک مشکل از معضلات و مشکلات حمل و نقل جاده ای را حل کنند.

دکتر محمد حسین موسی زاده تکمیل اکوسیستم نوآوری با حضور سرمایه گذاران مخاطره پذیر، فعال سازی صندوق پژوهش و فناوری، فعال سازی مدرسه کسب و کار، اعطای مجوز شتاب دهنده ها، توسعه مراکز نوآوری بخش خصوصی را از برنامه های سال 1400 دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه برشمرد.

سپس دکتر محسن شمسی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان گزارشی از برگزاری رویداد های شتاب (استارت آپی) این واحد استانی ارائه کرد و برگزاری این رویداد را شروع مسیر تبدیل ایده به محصول و ایجاد کسب و کار دانست و از دست اندرکاران رویداد خواست به این مهم توجه ویژه ایی داشته باشند.

در بخش اصلی و پایانی برگزاری این رویداد 10 ایده با عناوین طرح ایده سیستم اطفاء حریق ماشین آلات سنگین و فوق سنگین، طرح ایده آپشن هشدار میزان فشار باد لاستیک، طرح ایده نصب سنسور یا دوربین روی کمپرسی ها و تراک ها، راه اندازی سایت مخصوص ارائه قطعات و لوازم مورد نیاز کامیونداران و تعمیرکاران، سیستم هوشمند هشدار بالا بودن اتاق کمپرس حین حرکت، مکانیزه شدن استفاده از چادر در کامیون ها، نصب ورق های ضدسایش و لغزنده (ورق های تفلونی) برای کف اتاق بار کامیون و تریلرهای کمپرسی، کمک های بالونی برای اکسل، جلو ماشین آلات سنگین، طراحی سیستم هشدار تغییر وضعیت بار یا سست شدن کابل های حمل بار و شیشه پاک کن دیجیتال توسط صاحبان ایده به داوران و شرکت کنندگان این رویداد ارائه شد.

انتهای پیام