برنامه های کشت قراردادی با اولویت گندم آبی و کلزا تدوین شد
سرپرست سازمان تعاون روستایی گفت: چند برنامه با اولویت گندم آبی و کلزا در همه استانهای کشور آماده کردهایم و میتوانیم در مورد این دو محصول با کمک شبکه تعاون روستایی در حوزه کشت قراردادی به عنوان مجری اقدام کنیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعاون روستایی هادربادی سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در جلسه هماهنگی کشت قراردادی با بیان ظرفیتهای بالای سازمان تعاون روستایی و شبکه تحت پوشش از حیث زیر ساختها و توان فنی، بر آمادگی کامل این سازمان برای نقش آفرینی در اجرای مطلوب کشت قراردادی دو محصول گندم آبی و کلزا به عنوان مجری تاکید کرد.
هادربادی تجربه موفق تشکلها و اتحادیه های مرتبط تحت پوشش در خدمت رسانی به کشاورزان و اعتماد متقابل بین کشاورزان و شبکه تعاون روستایی را فرصت مناسبی برای اجرای مطلوب کشت قراردادی در کشور دانست و تصریح کرد: قطعاً دستاورد آن کمک به تحقق امنیت غذایی کشور خواهد بود.
برنامه کشت قراردادی 1403-1402 ابلاغ شدوی افزود: توزیع بهینه و به موقع نهاده ها و نظارت فنی بر مراحل کاشت، داشت و برداشت (با استفاده از توان کارشناسی سازمان و شبکه تحت پوشش) مزایای ورود سازمان تعاون روستایی در موضوع کشت قراردادی می دهد.
وی تصریح کرد: سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور بیش از 8 هزار تشکل، 1500 اتحادیه و تعاونی تولید و 3 هزار تعاون روستایی، 26 شرکت سهامی زراعی فعال و 10 کشت و صنعت فعال در کشور دارد و میتوان از این ظرفیتها در کشت قراردادی استفاده کرد.
هادربادی ادامه داد: علاوه بر بسته حمایتی وزارت جهاد کشاورزی، ما ظرفیت بزرگ انباری داریم و در حوزه مکانیزاسیون و بذر هم میتوانیم برای کشت قراردادی انگیزه ایجاد کنیم.
وی در عین حال به طراحی سامانه کشت قراردادی اشاره کرد و گفت: از چند ماه پیش اتحادیه تعاونی تولید ما سامانه کشت قراردادی طراحی کرده و اکنون در مورد ذرت ایلام و خوزستان استفاده میشود و میتواند تسری به کل کشور پیدا کند.
سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور خاطرنشان کرد: ما چند برنامه با اولویت گندم آبی و کلزا در همه استانهای کشور آماده کردهایم و میتوانیم در مورد این دو محصول با کمک شبکه تعاون روستایی در حوزه کشت قراردادی به عنوان مجری اقدام کنیم.