پنج‌شنبه 8 آذر 1403

برپایی نمایشگاه آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
برپایی نمایشگاه آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه

کوچی گفت: با توجه به قرار داشتن در هفته پژوهش، و در قالب 30 غرفه آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ دکتر علی کوچی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت‌حیدریه صبح امروز در آیین افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش اظهار کرد: اکنون دانشگاه تربت‌حیدریه 2 نشریه علمی پژوهشی به نام‌های "راهبردهای توسعه روستایی" و "زراعت و فناوری زعفران" توسط هیات علمی دانشگاه منتشر می‌کند که این 2 فصلنامه به ترتیب از سال 94 و 92 فعالیت انتشاراتی خود را آغاز و راه‌اندازی 2 نشریه دیگر به زبان انگلیسی در حوزه مهندسی مکانیک و مهندسی برق نیز در دستور کار است.

وی گفت: بر اساس آخرین ارزیابی دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریات علمی این دانشگاه موفق به کسب بالاترین رتبه الف شدند.

کوچی تصریح کرد: این ارزیابی مربوط به عملکرد علمی پژوهشی در چهار رده "الف، ب، ج، د" و بین نشریات علمی دانشگاه‌های کشور انجام شد.

معاون دانشگاه تربت‌حیدریه با یادآوری بنیه علمی و سطح بالای تولیدات دانشگاه تربت‌حیدریه ابراز داشت: با در نظر گرفتن تعداد استادان، سرانه چاپ مقاله علمی، این دانشگاه معادل و همتراز دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یکی از دانشگاه‌های معتبر و مرجع است.

وی افزود: این یک ادعای شخصی نیست بلکه توسط پایگاه علمی "اسکوپرس" به عنوان یک مرکز معتبر بین‌المللی عنوان شده که معیارهای بسیار سختگیرانه علمی داشته و خروجی آن تایید کیفیت بالای تولیدات علمی - پژوهشی دانشگاه تربت‌حیدریه است.

به گفته وی تعداد مقالات علمی معتبر دانشگاه تربت‌حیدریه و مورد تایید این نهاد بین‌المللی پارسال 119 مورد و ظرف چهار ماه نخست امسال 28 مقاله بوده‌است.

کوچی همچنین به یکی دیگر از موفقیت‌های دانشگاه تربت‌حیدریه در حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: در ماه جاری یک شرکت تحقیقاتی و پژوهشی این شهرستان با تایید معاونت فناوری ریاست جمهوری به شرکت دانش بنیان نوپا نوع 2 ارتقا یافت و مشمول حمایت‌های قانون معاونت فناوری ریاست جمهوری و برخورداری از تسهیلات مصوب قرار گرفت.

وی با بیان اینکه شرکت از سال 98 در زیست بوم فناوری دانشگاه تربت‌حیدریه تاسیس شد، افزود: حوزه فعالیت‌های این شرکت دستگاه‌های آنالیزور صنعتی برای کارخانه گچ و آهک و همچنین تهیه آنالیزور گاز کشاورزی مخصوص زعفران برای پژوهشکده زعفران است.

معاون پژوهشی دانشگاه تربت‌حیدریه در معرفی نمایشگاه نیز گفت: با توجه به قرار داشتن در هفته پژوهش، بهتر دیدیم در قالب 30 غرفه آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه را در معرض دید علاقه‌مندان قرار دهیم.

انتهای پیام /