یک‌شنبه 30 دی 1403

برگزاری اجلاس هفته علم ایران و عراق با حضور روسای دانشگاه‌های دو کشور

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
برگزاری اجلاس هفته علم ایران و عراق با حضور روسای دانشگاه‌های دو کشور

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجوبه نقل از دانشگاه خوارزمی، هفته دوم علم ایران و عراق از 28 دی ماه تا یکم بهمن ماه 1403 در دانشگاه الزهرا شهر مقدس کربلا با حضور مقامات آموزش عالی و روسای دانشگاه‌های دو کشورایران و عراق در حال برگزاری است. این سفر با هدف گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری میان دو کشور و به منظور شرکت در رویداد مهم "هفته دوم علم مشترک ایران و عراق" انجام می‌شود؛...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجوبه نقل از دانشگاه خوارزمی، هفته دوم علم ایران و عراق از 28 دی ماه تا یکم بهمن ماه 1403 در دانشگاه الزهرا شهر مقدس کربلا با حضور مقامات آموزش عالی و روسای دانشگاه‌های دو کشورایران و عراق در حال برگزاری است.

این سفر با هدف گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری میان دو کشور و به منظور شرکت در رویداد مهم "هفته دوم علم مشترک ایران و عراق" انجام می‌شود؛ رویدادی که به عنوان بستری برای تبادل دانش و توسعه تعاملات علمی و فناوری میان نهاد‌های آموزشی و پژوهشی دو کشور شناخته می‌شود.

این اجلاس با حضور دکتر سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر حبیبا رییس سازمان دانشجویان دکتر رضایی فر معاون بین‌الملل و دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی، حجت الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر العبودی وزیر وزارت آموزش عالی عراق و بسیاری از نمایندگان عالی رتبه این کشور هم اکنون در کشور عراق در حال برگزاری است.

دکتر بیژن عبدالهی سرپرست دانشگاه خوارزمی و دکتر علی عظیمی وقار مدیر مرکز روابط بین الملل دانشگاه همراه با سایر روسای دانشگاه‌ها و معاونان بین‌الملل در این اجلاس حضوردارند.

این همایش با هدف تعمیق روابط حسنه دو کشور و نیز تعاملات ملی بین‌المللی علم و فناوری با توجه به راهبرد‌های بزرگ دو کشور مسلمان ایران و عراق برنامه‌ریزی شده و از اهداف کلان آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: تعامل دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های بزرگ بین دو کشور، ایجاد پل ارتباطی بین دانشگاه‌های بزرگ دنیا با دانشگاه‌های دو کشور؛ پژوه‌های مشترک راهبردی در حوزه علم و فناوری؛ آموزش و تربیت اساتید و متخصصان در حوزه فناوری‌های نوپدید، تبادل استاد و دانشجو در کلیه سطوح و مقاطع تحصیلی اعم از حوزه‌های علوم مهندسی، علوم پایه، ریاضیات، علوم انسانی، پزشکی و کشاورزی و نیز ایجاد زمینه‌های لازم برای تعاملات اساتید در دانشگاه‌های دو کشور و همچنین ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تبادلات علمی بین اساتید کشور‌های اسلامی، سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه توسعه علم و فناوری و ایجاد بازار‌های کسب و کار مبتنی بر علم و فناوری با نگاهی به بازار‌های بزرگ فناوری جهانی، و همکاری و مشارکت در زمینه انتشار آخرین دستاورد‌های علم و فناوری در بین دانشمندان دو کشور است.