چهارشنبه 7 آذر 1403

برگزاری نخستین استارت آپ مجازی کشور در دانشگاه جامع علمی کاربردی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
برگزاری نخستین استارت آپ مجازی کشور در دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اولین استارت آپ مجازی کشور، در حوزه فرآورده‌های لبنی صبح امروز با مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی سمنان و مرکز آموزش غرب استیل برگزار شد.

محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی که در این رویداد به صورت ویدئو کنفرانس حضور داشت، گفت: برگزاری استارت آپ مجازی نقطه عطفی است که نوید بخش عدم توقف فعالیت‌ها در هر شرایطی است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره رسالت این دانشگاه در بهبود فرآیندها و ارتقای ارزش افزوده و اهمیت رویدادهای شتاب در تحقق این امر با اشاره به تحریم‌های ظالمانه بیان کرد: کمترین آسیب پذیری کشور از تحریم ها، در بخش کشاورزی و دام بوده و ما توانسته‌ایم در تولید گندم، بخش دام، طیور و صنایع وابسته شاهد کمترین آسیب باشیم و هیچ کمبودی در زمینه تامین مواد غذایی مورد نیاز کشور احساس نکنیم.

وی توجه به بخش کشاورزی و دام را اتفاق خوبی دانست و افزود: با وجود اشتغال زایی، نیاز به سرمایه گذاری سنگین هم نیست و این در حالی است که طبق برآوردها، برای تولید یک شغل، به حداقل 500 میلیون تومان سرمایه نیاز است.

محمدحسین امید تاکید کرد: نتیجه توجه به سرمایه گذاری و ارزش افزوده در این بخش، علاوه بر کمک به سلامت خانواده و اقتصاد کشور، ارزآوری و سودآوری قابل توجه نیز هست.

در ادامه این جلسه، قربانیان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی سمنان به نقش این دانشگاه در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: ارزش افزوده لبنیات و محصولات دامی در کشور به چند هزار میلیارد تومان می‌رسد و این امر نشان می‌دهد که کشور چه بهره ای می‌تواند از این گردش مالی داشته باشد.

وی دانشگاه جامع علمی کاربردی را به مثابه یک دولت کوچک دانست که می‌تواند با استفاده از فرصت‌ها، قابلیت‌ها و مزیت‌های هر استان و ایجاد هم افزایی و اشتراک بین آنها، به حل مشکلات کشور کمک کند.

گفتنی است در این رویداد شتاب، 70 طرح شرکت داشت که از میان آنها 10 طرح ارائه شد و مورد قضاوت داوران قرار گرفت.

اطلاعات مربوط به طرح‌ها و امتیازات آنها و طرح‌های برگزیده در سایت uastartup برای علاقمندان قابل دسترسی است.

انتهای پیام /

محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استارتاپ