برگزاری نخستین جشنواره استانی سرود فجر در اصفهان / فعالیت 500 گروه سرود شناسهدار در استان اصفهان
دبیر نخستین جشنواره استانی سرود فجر استان اصفهان گفت: اولین جشنواره ملی و بینالمللی جشنواره سرود فجر در حال برگزاری است و فراخوان جشنواره از 30 دی منتشر شد و تا 30 بهمن مهلت ارسال آثار وجود دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ محمد رهنما صبح امروز شانزدهم بهمنماه در نشست رسانهای نخستین جشنواره استانی سرود فجر استان اصفهان اظهار کرد: سرود از هنرهایی است که از ابتدای انقلاب با نهضت امام از سال 1342 آغاز شد و به 22 بهمن 1357 به جریان انقلاب رسید سرود همگام با جریان انقلاب است و در پیشبرد اهداف انقلاب تاثیرگذار بوده و در مناسبتهای مختلف در این طول 42 سال بعد از انقلاب نقش خود را نمایان کرده است همچنین مقام معظم رهبری در مورد جریانسازی هنر و توجه ویژه به سرود داشتهاند.
دبیر نخستین جشنواره استانی سرود فجر استان اصفهان افزود: از ویژگیهای جهانی سرود این است که در ذهنها ماندگار شود و استان اصفهان از نظر کیفیت و تعداد حرف اول را میزند که در همین زمینه در استان اصفهان نزدیک به 500 گروه سرود شناسهدار وجود دارد، اکنون که برگزاری مراسمهای مختلف به دلیل کرونا کمرنگ شده اما سرودها اینگونه نبوده با اجرای پاتوقی ایفای نقش داشتند و باعث شد شور اجتماعی بین مردم کمرنگ نشود به فرض مثال در ایام انتخابات برنامه دهه کرامت ایرانی اجرا شد و 1100 اجرای پاتوقی در طول 10 روز در جمع های عمومی اجرای شد.
وی بیان کرد: این اتفاقات معاونت فرهنگی هنری سپاه را بر آن داشت تا این جشنواره شکل بگیرد، گروههای سرود دورههای مختلف آموزشی را در پنج سال طی کردند و 202 نفر از مربیان سرود استان در این دوره شرکت کردند، اولین جشنواره ملی و بینالمللی جشنواره سرود فجر در حال برگزاری است و فراخوان جشنواره از 30 دی منتشر شد و تا 30 بهمن مهلت ارسال آثار وجود دارد.
رهنما یادآور شد: شرکتکنندگان پس از ثبت نام در سایت www.festivalsoroor.ir اثر خود را بارگزاری میکنند و هفته اول اسفند هیأتی سه نفره از اساتید سرود استان آثار سایت را مورد ارزیابی قرار میدهند و 20 تا 30 گروه برتر را برای اجرای زنده مقابل هیات داورانی که اعلام میشوند اجرا میکنند اما منتخبان فقط از طریق رأی داوری به مرحله کشوری منتقل نمیشوند و بخشی از آرا مردمی است.
وی اعلام کرد: این جشنواره در چهار بخش اصلی سرود، آکاپلا، بازخوانی سرودها و ایده و طرح برگزار میشود که سه بخش اول در اصفهان نیز برگزار میشود، در بخش تولید سرود غیر از تقدیر از مربی سرود گروه از بهترین شاعر و بهترین تنظیمکننده و بهترین آهنگساز نیز تقدیر میشود و تا امروز تقریبا 83 گروه از استان اصفهان در سایت ثبتنام کرده اند.
دبیر نخستین جشنواره استانی سرود فجر استان اصفهان با اشاره به موضوعات جشنواره گفت: موضوعات جشنواره شامل امید به آینده، ائمه اطهار (ع)، شخصیتهای ملی و مذهبی امام و شهدا، مفاخر استانی، خانواده های شهدا و جانبازان، نوجوان ایرانی، آیندهساز ایران، سبک زندگی ایرانی اسلامی، کالای ایرانی، اقتصاد مقاومتی و رونق تولید، مقاومت و تمدن نوین اسلامی، مقابله با استکبار جهانی و صیهونیسم، ایران در مسیر پیشرفت و اقتدار، مقابله با کرونا، شهدا و مدافعان سلامت، خانواده، جمعیت، بیانیه گام دوم، ظرفیتها، عدالتپروری است.
وی تاکید کرد: در بخش ویژه هم پرداختن به شخصیت و مکتب سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس را داریم که این بخش به صورت جداگانه در سطح استان و سطح ملی داوری خواهد شد.
رهنما اعلام کرد: حدود پنج گروه برتر استان برای برنامه تلویزیونی حضور پیدا میکنند و برنامه خود را از یک فروردین تا 15 در شبکه استان اجرا میکنند و یک گروه به عنوان منتخب آرای مردم و یک یا دو گروه از هیأت داوران به مرحله کشوری اعزام میشوند.
وی در رابطه با اختتامیه جشنواره افزود: در روز 28 فروردین یعنی شب ولادت امام حسن مجتبی (ع) اختتامیه استانی برگزار میشود و منتخبان به جشنواره ملی راه مییابند و جشنواره ملی نیز در تیرماه برگزار میشود.
دبیر نخستین جشنواره استانی سرود فجر استان اصفهان ادامه داد: با این جشنواره مرکز آفرینشهای هنری سپاه قصد دارد به سرود هویت ببخشد و مختص مناسبتهای خاصی مثل 22 بهمن نباشد جشنواره محدودیت سنی ندارد ولی طبق دستورالعمل تهران فقط مخصوص آقایان است و بعد از این جشنواره برای بانوان در سطح استان جشنواره برگزار خواهد شد.
انتهای پیام /