برگزاری وبیناری درباره مفهوم شر در زمانه کرونا با حضور نانسی
وبینار «آیا میتوان در زمانه پاندمی از شر حرف زد؟» 29 ژوئن با حضور چهرههای نامداری چون ژان لوک نانسی و دیویا ویودی برگزار میشود.
وبینار «آیا میتوان در زمانه پاندمی از شر حرف زد؟» 29 ژوئن با حضور چهرههای نامداری چون ژان لوک نانسی و دیویا ویودی برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، وبینار «آیا میتوان در زمانه پاندمی از شر حرف زد؟» به همت سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) و برنامه مدیریت تغییرات اجتماعی این سازمان از 29 ژوئن (9 تیر) الی اول جولای (11 تیر) با حضور شماری از فیلسوفان و نظریهپردازان مطرح جهان در پاریس برگزار میشود.
این وبینار تلاش دارد با پرداختن به نگرانیهای جهانی در زمینه شیوع ویروس کرونا و همچنین تغییرات اقلیمی مفهوم «شر» را در این وضعیت بررسی کند. از آنجایی که پاندمی کرونا سبب شده است تا بشر بار دیگر مفاهیمی چون مرگ و ترس را مورد بازاندیشی قرار دهد، این وبینار بنا دارد پرسشهای هستیشناسانه را با حضور شماری از نظریهپردازان مطرح حوزه علوم انسانی به بحث و بررسی بگذارد، خاصه آنکه این وضعیت به افزایش نگرانیها از آینده بشر و سیاره زمین و همچنین احتمال وقوع دیگر بحرانهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دامن زده است.
وبینار مذکور که با حضور فیلسوفانی چون «ژان - لوک نانسی»، نظریهپرداز مطرح فرانسوی و «فدریکو فراری»، فیلسوف نامدار ایتالیایی برگزار میشود، اهمیت پیشبرد فلسفه و علوم انسانی را برای درک ابعاد گوناگون این پاندمی و تغییرات کلان صورتگرفته در جهان مد نظر قرا داده و بررسی میکند.
«دیویا ویودی» دانشیار فلسفه و ادبیات در دانشگاه دهلی که در زمینه فلسفه قارهای و معاصر قلم میزند و آثاری چون «گاندی و وفسلفه» را به رشته تحریر درآورده است، «شاج موهان»، نویسنده و فیلسوف هندی، «ژان مانوئل گارید»، استاد فلسفه دپارتمان علوم انسانی دانشگاه آلبرناتو هورتادو در شیلی، «مارسیا کاوالکانته»، متفکر برزیلی و نویسنده کتاب «زمان در تبعید: در گفتوگو با هایدگر، بلانشو و کلاریس لیسپکتور»، «دنیل جیمز اسمیت»، استاد دانشگاه ممفیس و نویسنده آثار گوناگون در زمینه تفکرات فوکو، دریدا و هگل و همچنین «سرجیو بنوونتو»، روانکار و فیلسوف ایتالیایی به همراه شماری دیگر از نظریهپردازان و اساتید دانشگاه در این وبینار شرکت خواهند داشت.