بزن بزن در مسابقات انتخابی کشتی
مسابقات قهرمانی کشتی در سه استان تهران، مازندران و لرستان با جنجالهای بسیاری همراه شد.
طی روزهای گذشته مسابقات انتخابی کشتی در استانهای تهران، مازندران و لرستان برگزار شد که این مسابقات با حواشی مربوط به درگیری هواداران و کشتیگیران همراه شد. وجود نداشتن نظارت درست بر این رقابتها حواشی بسیاری ایجاد کرده و حالا مشخص نیست فدراسیون کشتی چه تدبیری برای رفع نقصها دارد.
فینال تهران به درگیری ختم شد
مسابقات انتخابی کشتی آزاد استان تهران در روزهای پایانی هفته گذشته به میزبانی رودهن برگزار شد. در این مسابقات چهرههای مطرحی مانند حسین شهبازی، علی خرمدل، امیرحسین مقصودی، محمدحسین میرباغبان حاضر بودند. طی این مسابقات علاوه بر انتقاد اهالی کشتی استان تهران درباره محل برگزاری - به دلیل کوچک بودن سالن، نبود امکانات مناسب، سرد بودن بیش از حد سالن و برگزاری فشرده رقابتها - هنگام برگزاری مسابقه فینال وزن 92 کیلوگرم جو سالن متشنج و درگیریها به بیرون از سالن هم کشیده شد که البته با ورود نیروی انتظامی، به کسی آسیبی نرسید.
در مازندران و لرستان هم جنجال درست شد
این پایان حواشی مسابقات انتخابی کشتی نبود و هنگام برگزاری مسابقات انتخابی کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی استان مازندران که به میزبانی بابل انجام شد، در فینال وزن 57 کیلوگرم درگیری به وجود آمد و منجر به قطع مسابقات برای مدت 15 دقیقه شد.
درگیری در مسابقات استانها مختص تهران و مازندران نبود و در ادامه این حواشی به مسابقات در استان لرستان نیز کشیده شد. طی برگزاری مسابقات در این استان که در سالن طالقانی شهر بروجرد برگزار شد نیز درگیری شدیدی در سالن مسابقات رخ داد که البته سخنگوی فدراسیون که در محل برگزاری مسابقات حاضر بود، ادعا کرد که این درگیری میان کشتیگیران نبوده و هواداران و تعداد زیادی از تماشاچیان با حضور روی تشک کشتی، ضمن زد و خورد با یکدیگر، صندلیهای سالن را به سمت هم پرتاب کردند. این در حالی است که فیلم منتشرشده از سالن مسابقات نشان میدهد ورزشکاران حاضر در مسابقات نیز در این درگیری حضور فعالی داشتند و نسبت به امکانات ضعیف میزبانی از مسابقات معترض بودند. این درگیری در استان لرستان در نهایت به زخمی شدن چند نفر منجر شد.
این مسابقات که به دلیل انتخاب برترین بازیکنها برای حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی از اهمیت بالایی برخوردار است، نیاز به نظارت بیشتری به ویژه از محل برگزاری مسابقات دارد و به همین دلیل مربیان و بازیکنان نسبت به نظارت ناموفق فدراسیون کشتی معترضند.
سکوت عجیب فدراسیون آقای دبیر
علیرضا دبیر به عنوان رئیس فدراسیون کشتی، همواره نشان داده میانهای با پاسخگویی درباره ضعفها، مشکلات و اشتباهات خود ندارد. پس از مسابقات جهانی صربستان که نتایج آن فرسنگها با نتایج ایدهآل فاصله داشت، هیچ کسی از فدراسیون پاسخگوی دوستداران کشتی نبود تا مشخص شود که این فدراسیون به همان اندازه که تبحر ویژهای در توجه به موفقیتها دارد، ضعف عمدهای در پاسخگویی به حواشی و ناکامیها از خود نشان میدهد.
در ماجرای صحبتهای پدر حسن یزدانی و حمله او به کادر فنی تیم ملی، باز هم کسی پاسخگوی این صحبتها نبود تا روز به روز به شایعات اختلاف بین فدراسیون و یزدانی دامن زده شود. در ادامه هم فدراسیون کشتی پس از سهگانه درگیریها در مسابقات استانی، نه تنها پاسخ قاطع و محکمی نداد و توضیحی ارائه نکرد، بلکه سعی داشت اشتباهات را گردن بقیه بیندازد. این در حالی است که کشتی به عنوان ورزش اول کشور، همیشه در کانون توجههاست و باید از وقوع چنین اتفاقاتی جلوگیری شود، اما پاسخگو نبودن و مسئولیتناپذیری رئیسهایش باعث شده روز به روز مشکلات آن بیشتر و بیشتر شود.
خبرورزشی
از میان اخبار