بلومبرگ: ترکیه رویاهای فرانسه در لیبی را نقش بر آب کرد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از آناتولی، بلومبرگ در مقالهای نوشت که اظهارات امانوئل ماکرون, رئیس جمهور فرانسه علیه سیاستهای ترکیه در لیبی و مشروعیت دادن پاریس به خلیفه حفتر در واقع پوششی برای اقدامات این کشور در لیبی و رقابت بر سر منابع انرژی در شرق مدیترانه است. بلومبرگ در این مقاله که با عنوان «ترکیه, رویاهای ماکرون را نقش بر آب کرد» منتشر کرده, در این باره نوشته...
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از آناتولی، بلومبرگ در مقالهای نوشت که اظهارات امانوئل ماکرون, رئیس جمهور فرانسه علیه سیاستهای ترکیه در لیبی و مشروعیت دادن پاریس به خلیفه حفتر در واقع پوششی برای اقدامات این کشور در لیبی و رقابت بر سر منابع انرژی در شرق مدیترانه است.
بلومبرگ در این مقاله که با عنوان «ترکیه, رویاهای ماکرون را نقش بر آب کرد» منتشر کرده, در این باره نوشته است: تنها کسی که دارای دستاوردهای عینی در لیبی است, رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه است که از دولت وفاق ملی لیبی حمایت کرده و باعث عقب نشینی شبه نظامیان وابسته به حفتر شد.
در این مقاله با اشاره به حمایت فرانسه از خلیفه حفتر که به عنوان یک مظنون جنگی شناخته میشود, آمده است: با آنکه ماکرون میتوانست خود را بی سر و صدا از حفتر دور کند,، اما به جای آن جنگ داخلی در لیبی را شعلهورتر کرد.
فرد مورد حمایت فرانسه, مرتکب جنایات بزرگی شده است
در این مقاله با اشاره به ادعاهای ماکرون در خصوص سیاستهای ترکیه در لیبی آمده است: تنها کار ماکرون مشروعیت بخشیدن به حفتر است که در صدد تسلط بر طرابلس است. حفتر نیز به مانند حامیان خود از جمله فرانسه, کاملا به دولت تحت حمایت سازمان ملل (وفاق ملی) بی تفاوت بوده است. ماکرون نیز به نوعی از طرف حفتر تحت فشار قرار گرفته و نتوانسته وی را ترک کند.
براساس این مقاله، تغییر مسیر تحولات لیبی باعث شد بعضی حقایق شرمآور برای ماکرون و ژان - ایو لو دریان، وزیر امور خارجه فرانسه نیز فاش شود. در پی کشف گورهای جمعی در مناطق باز پس گرفته از شبهنظامیان حفتر، واضح شده که وی به عنوان یک فرد مورد حمایت فرانسه مرتکب جنایات بزرگی شده است.
در مقاله مذکور همچنین تاکید شد: بیانات ماکرون علیه ترکیه نباید بهعنوان یک تلاش ناامیدانه وی برای سرپوش گذاشتن بر روی اقدامات اشتباه خود در لیبی در نظر گرفته شود. ماکرون با آنکارا حسابهای دیگری مانند رقابت بر سر منابع انرژی در شرق دریای مدیترانه دارد.