بنای اصلی دشمن در جنگ ترکیبی بر اقتصاد و معیشت است / ضرورت دفاع ترکیبی در برابر جنگ ترکیبی دشمن
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، علی علیلو نماینده سابق مجلس برنامه رادیویی «تهاجم بیصدا» که با موضوع بررسی تلاش دشمن برای براندازی اقتصادی، پخش شد پیرامون جنگ نرم و تلاش دشمن برای براندازی اقتصادی گفت: دشمن از رویارویی به سبک قدیم ناامید شده و مدت زیادی است جنگ نرم علیه ایران شروع شده است و آنچه که به عنوان اختلال در بازار ارز شاهد هستیم سطحی از مشکلات ناشی از دستگاه های نظارتی و رفتار دشمن است.
وی افزود: با این نوع رفتارهای نمیتوان در برابر جنگ ترکیبی و نرم دشمن ایستاد چراکه نیازمند دفاع ترکیبی هستیم.
این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه در جریان اغتشاشات اخیر باید جریان نفوذ داخلی در کشور جدی گرفته شود، گفت: اگر در هدف گذاری دشمن خانواده های جامعه دچار نارضایتی شوند اذهان را آلوده می کنند.
وی افزود: دشمنان جنگ جامع ترکیبی را در ایران اجرایی کردند و به بنبست رسیدند اما باید مسئولان نظارتهای دقیق در حوزه مالی، ارز و اقتصادی داشته باشند چراکه پیشینه دشمنیها مربوط به سالهای گذشته بوده و باتوجه به ادامه دشمنیها، دفاع ترکیبی داخل کشور باید علیه دشمن شکل بگیرد.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: در برخی نقاط ناکارآمدی وجود دارد و باتوجه به جنگ نرم دشمن، باید نیروها و افکار جدید وارد میدان شوند.
وی با اشاره به اینکه دشمن قصد دارد از اخلال در زمینه دارو، بازار ارز و خودرو به نارضایتی خانوادهها برسد لذا باید برای مقابله با اینها برنامه ریزی صورت بگیرد، افزود: شورای عالی فضای مجازی بر خلاف طرف مقابل، برای دفاع در برابر جنگ نرم دشمن، اقدام اساسی ندارد.
علیلو تصریح کرد: از سوی دیگر باید از مدیران انقلابی دانشمند در راستای تغییر امور استفاده کنیم تا وابستگی به خارج از کشور قطع شود.
بنای اصلی دشمن در جنگ ترکیبی پیرامون اقتصاد و معیشت است
فریدون حاجیپور، کارشناس مسائل سیاسی نیز ضمن اشاره به راهبرد دشمن در حوزه معیشت گفت: جمهوری اسلامی به دلیل ماهیت ضد استکباری و حمایت از مستضعفان مورد دشمنی جریان غرب بوده است و امروز مجموعه اقدامات را ترکیب کردند و در جنگ هیبریدی از جمله جنگ اقتصادی، رسانه ای و مجموعه تمام آزمون ها را در ایران عملیاتی کردند.
وی افزود: دشمن برای اولین بار در جریان ضد انقلاب در اتفاقات اخیر رسانهها را به عنوان محور شناخته شده معرفی کرد و حول این رسانه و شبکه اجتماعی و بلاگرها به ائتلاف رسیدند و کشور را با هدف بیثباتی دچار تلاطمات کردند.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: دشمن معتقد است اگر برای ایران زایش مسئله کند منابع جمهوری اسلامی معطوف به این مسائل خواهد شد و علاوه بر اینکه منابع اقتصادی دچار کاستی می شود دشمن در این بیثباتی اهداف خود را پیش می برد.
وی با بیان اینکه شبکه نفوذ در اعتراضات اخیر فعال شدند افزود: خشونت زیاد در این اتفاقات اخیر نتیجه نگرفت و به دلیل اینکه دامنه اغتشاش را به جامعه تسری دهند سراغ اقتصاد رفتند و قصد دارند با گسترش مطالبات و شبکه سازی، اغتشاشات را صورت دهند.
وی ضمن تأکید بر اهمیت امتداد جنگ ترکیبی در ایران برای دشمن ادامه داد: دشمن در کشور شبکه سازی دارد چراکه این جنگ ترکیبی بدون نیروی نیابتی در کشور قابل اجرا نیست.
وی افزود: دشمن روی مشکلات اقتصادی ایران سرمایه گذاری کرده تا این مشکلات تبدیل به درد مشترک مردم شود و بنای اصلی اینها در جنگ ترکیبی پیرامون اقتصاد و معیشت بوده است.
حاجیپور تصریح کرد: بازارهای ارز، مسکن، طلا و خودرو به دلیل استقبال مردم مورد توجه دشمن است چراکه اقتصاد کشور به شکل زیادی به دلار و ارزهای خارجی وابسته است.
وی با بیان اینکه اگر تولید داخلی قوی داشته باشیم هر قدر میزان اثرپذیری از ارز خارجی کمتر شود موفقتر خواهیم بود افزود: باید به راههای جایگزین برای مراودات ارزی بپردازیم لذا باید فهم جدی از عملیاتهای دشمن علیه ایران برسیم تا برنامه های استراتژیک در جامعه قابل احرا باشد
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: دشمن میداند تولید هراس در ذهن مخاطب میتواند انفعال ایجاد کند و این انفعال در قالب هجوم به خرید دلار و تولید تورم خود را نشان میدهد که این تولید هراس توسط شبکههای اجتماعی خارجی به عنوان سازنده واقعیت و عملیات رواتی، مدیریت میشود و در زندگی مردم اختلال ایجاد کردند.
وی افزود: جریان رسانهای دشمن اخبار جعلی را به صورت باورپذیر برجسته کرد و در جاماندگی دستگاههای مسئول، روایت دشمن در قضیه مهسا امینی تحمیل شد لذا باید به قدرت رسانه و اولویتهای رسانه توجه کنیم و تمامی رسانه در اختیار قدرت های سیاسی است.
وی با اشاره به ضرورت داشتن استراتژی پیشران در رسانههای داخلی و تحول در پرداخت رسانهای گفت: اعتماد مردم به رسانههای داخلی باید افزایش پیدا کند و باید نگاه تهدید محور از رسانه گرفته شود.
وی افزود: در حوزههای مختلف رسانههای رقیب در حال تعریف درد مشترک برای مردم هستند لذا رسانههای داخلی نیز باید از جریان خبری عبور کنند و به تحلیل و آگاهی بخشی برسند.
انتهای پیام /