بهبود شاخصهای مالی شهرداری تهران برای نخستین بار در سالهای اخیر
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به گزارش عملکرد 9 ماهه شهرداری تهران اظهار داشت: برای نخستین بار طی سالهای اخیر، شاهد افزایش چشمگیر شفافیت و بهبود شاخصهای مالی هستیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محسن هاشمی در یکصد و نود و یکمین جلسه شورای شهر ضمن قددرانی از زحمات همکاران حوزه خدمات شهری شهرداری تهران و مناطق که از بامداد امروز در حال تلاش برای بازکردن معابر و تسهیل تردد شهروندان هستند، ابراز امیداوری کرد که این زحمات نیز در کنار بزرگنمایی مشکلات، بیطرفانه از سوی رسانه ملی انعکاس پیدا کند.
محسن هاشمی با اشاره به گزارش عملکرد 9 ماهه شهرداری تهران افزود: برای نخستین بار طی سالهای اخیر، شاهد افزایش چشمگیر شفافیت و بهبود شاخصهای مالی هستیم.
رئیس شورا گفت: براساس این گزارش در 9 ماهه نخست جاری، با وجود همه مشکلات مانند رکود و تحریم و تورم در کشور و افزایش هزینههای جاری، میزان هزینهکرد شهرداری، 92 درصد بودجه یعنی 8 درصد کمتر از سقف تعیین شده بوده است و میزان تحقق درآمدها، 99 درصد یعنی تقریبا بهصورت کامل درآمدها محقق شده که به معنای صفر شدن کسری بودجه و کاهش تعهدات قبلی است. بازپرداخت بدهیها 700 درصد و بازپرداخت سود و تسهیلات حدود 300 درصد نسبت به بودجه افزایش یافته که البته از نظر درصد قابل توجه است اما از نظر رقم، کلان نیست.
هاشمی افزود: از مجموع منابع مدیریت شهری نیز شاهد حدود 50 درصد درآمد پایدار بودهایم که روند رو به رشدی داشته است اما باید بهبود بیشتری پیدا کند. رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به شروع بحث انتخابات مجلس شورای اسلامی طی هفتههای پیش رو گفت: شاید به دلیل حوادث دی ماه و همچنین رد صلاحیتها شور انتخابات هنوز به وجود نیامده است. اما در هفتههای آینده، شاهد اوج گرفتن بحث انتخابات در کشور خواهیم بود. همانگونه که رهبر معظم انقلاب در خطبههای نماز جمعه اشاره کردند، کشور با تهدیدات و چالشهای بزرگی که از سوی دولت آمریکا ایجاد شده، مواجه است و تنها مسیر پیش رو، تقویت قدرت ملی و توان کشور است. در این حوزه قطعا یکی از مهمترین معیارها، افزایش مشارکت عمومی در انتخابات و نشاط فضای سیاسی کشور در ماه آینده است. وی با بیان اینکه سخنان صریح رهبر انقلاب نشان داد که برای نظام، همچنان مشارکت عمومی و پرشور شدن انتخابات، اولویت نخست است افزود: بنابراین همه دستگاههای مسئول موظف هستند بستر ایجاد مشارکت حداکثری مردم را در انتخابات فراهم کنند. در این میان، وظیفه شورای نگهبان به عنوان نهاد ناظر و فیلتر حضور کاندیداها در رقابتهای انتخاباتی و سازمان صداوسیما به عنوان رسانه ملی، حساسیت ویژهای دارد. وی گفت: اگر بخشی از جامعه احساس کند که بیطرفی در تأیید صلاحیتها و یا استفاده از تریبونهای ملی، رعایت نشده است، طبعا انگیزه آنان برای مشارکت کاهش می یابد، همانگونه که با مهیا شدن زمینه انتخابات الکترونیک و تست آن در انتخابات شورایاری ها، اعتماد نسبت به سلامت و دقت در شمارش آرا افزایش یافته است، باید عدالت و بیطرفی در فرآیند بررسی صلاحیتها و تخلفات انتخاباتی در هیأتهای نظارت و همچنین حضور جریانهای و اشخاص در رسانه ملی، به مردم نشان داده شود تا زمینه مشارکت حداکثری در انتخابات فراهم شود. رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین تاکید کرد: با توجه به تهدیدات بیسابقه و اقدامات تروریستی دولتهای آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه نظام، دلسرد کردن مردم، کم رونق کردن انتخابات و کاهش بستر مشارکت مردمی، دقیقا اقدامی است که ستون پنجم دشمن میخواهد در این شرایط حساس به جمهوری اسلامی وارد کند و همه باید مراقب باشیم که در پازل دشمن حرکت نکنیم.
انتهای پیام /