بهسازی استادیوم علی دایی در ایستگاه آخر /40 میلیارد تومان هزینه شد
اردبیل - مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: بهسازی پروژه استادیوم علی دایی اردبیل با صرف 40 میلیارد تومان اعتبار هم اکنون در مراحل انتهایی پایان عملیات اجرایی است
اردبیل - مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: بهسازی پروژه استادیوم علی دایی اردبیل با صرف 40 میلیارد تومان اعتبار هم اکنون در مراحل انتهایی پایان عملیات اجرایی است
سجاد انوشیروانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، به بهسازی استادیوم علی دایی بعد از گذشت 14 ماه اشاره و اظهار کرد: این پروژه در حال بهسازی و مرمت کامل است و 40 میلیارد تومان اعتبار تاکنون برای این پروژه صرف شده است.
وی از تأمین 31 میلیارد تومان برای احداث سالن ژیمناستیک استاندارد این مجموعه ورزشی خبر داد و تصریح کرد: استخر 50 متر مطالبه شناگران و ورزشهای آبی است که انتظار میرود با تأمین 30 درصد اعتبار پروژه از یک شرایط مناسب بهرهمند شود.
وی راهاندازی سالن دوومیدانی را در این مجموعه ورزشی یادآور شد و خاطرنشان کرد: پروژههای پیشران ورزشی نیازمند 60 میلیارد تومان اعتبار هستند که قرار شده با مساعدت مسئولان استانی به ویژه استاندار اردبیل این پروژههای اولویتدار به مرحله بهرهبرداری برسند.
ریالی از اعتبارات 1400 ابلاغ نشده است
انوشیروانی در ادامه سخنان خود اضافه کرد: تاکنون موافقتنامهای برای ابلاغ بودجه سال 1400 به امضا نرسیده و امیدواریم هر چه سریعتر بخشی از منابع امسال به اداره کل ورزش و جوانان ابلاغ شود.
وی در مورد پیشرفت پروژه وزنهبرداری پارسآباد و اردبیل نیز بیان کرد: این پروژه به طور متوسط از پیشرفت 45 درصد برخوردار است و تلاش بر تکمیل این پروژهها در سال آینده است.
انوشیروانی از تکمیل و افتتاح استادیوم ورزشی گرمی، مشگینشهر بعد از 10 سال بلاتکلیفی و تحویل آن به اهالی فوتبال خبر داد و اظهار کرد: زمین چمن خلخال نیز در حال آمادهسازی است و با این اقدامات هر 11 شهرستان استان دارای زیرساخت مناسب برای برگزاری مسابقات فوتبال هستند.
وی در مورد مجموعه سرپوشیده اسکیت اردبیل نیز تصریح کرد: تاکنون برای این پروژه پنج میلیارد تومان هزینه شده و با برآورد امروز 30 میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا این پروژه عظیم ورزشی در اردبیل به بهرهبرداری برسد.
انوشیروانی ضرورت تکمیل سالنهای طبقاتی ورزشی را در کوثر و خانه تکواندوی تختی یادآور شد و گفت: دو پروژه عظیم در گرمی و پارسآباد در مرحله اجراست که سالن سرپوشیده سه هزار نفری گرمی و پنج هزار نفری پارسآباد را شامل میشود که اعتبار اولیه آنها 500 میلیون تومان است.
وی ضرورت تأمین 35 میلیارد تومان اعتبار را برای این دو پروژه یادآور شد و افزود: 30 پروژه نیمهتمام در سطح استان در بخش ورزش و 12 پروژه کلان ملی وجود دارد که برای تکمیل آنها به 80 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
400 هیئت ورزشی در استان اردبیل فعالیت میکنند
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل به شرایط پیچیده حوزه ورزش اشاره کرد و ادامه داد: 51 هیئت ورزشی در سطح استان و 400 هیئت شهرستانی فعالیت میکنند که دامنه وسیعی از فعالیتها و اقدامات را در این بخش شاهد هستیم.
انوشیروانی در مورد انتخاب مدیران شهرستانها به ویژه مدیر ورزش شهرستان نیر خاطر نشان کرد: با حمایت مسئولان شهرستان مدیر ورزش و جوانان نیر را انتخاب کردیم ولی بعد از گذشت چند ماه برخی هیئتها و مسئولان شهرستان از این مدیریت ناراضی هستند و تغییر و تحولات نیز تابع شرایط خاص است.
وی در مورد جایگاه استان اردبیل در کسب مدال المپیک و پاراالمپیک به عنوان سه استان برتر کشور اضافه کرد: به دلیل اینکه پشتوانهسازی در این حوزه انجام نشده ما در المپیک و پاراالمپیک پکن نمایندهای از استان اردبیل نداشتیم.
انوشیروانی نیاز هیئتهای ورزشی را به 20 میلیارد تومان اعتبار در حوزه سرمایهگذاری و بحث استعدادیابی یادآور شد و بیان کرد: 30 ورزشکار برای بازیهای آسیایی 2022 از استان اردبیل حاضر خواهند شد که ستادی در این زمینه تشکیل شده تا این ورزشکاران آمادگی خود را برای حضور در مسابقات آسیایی حفظ کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل هزینههای سرسامآور مدیریت هیئتهای ورزشی را یادآور شد و ادامه داد: هزینه تأمین تجهیزات، امکانات و برخی از لوازم ورزشی بسیار سنگین است و این میطلبد خانوادهها در کنار فرزندانشان به تأمین این امکانات کمک کنند.