بوربور: حدود 50 نظریه و پیشنهاد در جمعیت وفاداران انقلاب درباره برنامه هفتم تهیه شده است
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نهصد و بیست و ششمین جلسه عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با حضور دبیرکل شورای مرکزی و مشورتی و دیگر اعضای جمعیت وفاداران به صورت حضوری و مجازی برای دبیران استان ها در دفتر جمعیت برگزار شد.
در ابتدای جلسه حبیب الله بوربور دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی ضمن تشکر از حضور موثر اعضا در جلسات، پیشاپیش فرا رسیدن ایام محرم الحرام را تسلیت گفت.
در ادامه وی با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: سیاست احزاب اصلاح طلب در برخورد با انتخابات مجلس به این گونه است که گروهی تشخیص داده اند در انتخابات شرکت ننمایند و گروه دوم به دنبال رادیکال کردن فضای انتخابات هستند و شعار اصلیشان همان شعار معاندان با نظام بوده و خط دهی آن از سوی فتنه گران دستگیر شده در زندان است.
وی افزود: اصلاح طلبان فردی را در راس تشکیلات خود قرار داده اند که از محکومین سیاسی بوده و با خیال اینکه می توانند با این سیاست رای مخالفین و معاندین را به دست آورند، این انتخاب را انجام داده اند.
دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در خصوص منافقین گفت: عدم حمایت مالی عربستان و عدم همراهی کشور آلبانی در ادامه کار موجب شده به یک جمعیت ضعیف و غیر موثر تبدیل شده و سرکرده آنان نیز متواری گردد.
دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در خصوص قانون تناسبی شدن انتخابات مجلس اعلام کرد: با توجه به ایرادات مجمع تشخیص مصلحت نظام و موضوع زیر ساخت های موجود جهت رای گیری احتمال دارد که این طرح به انتخابات امسال نرسد.
وی درباره برنامه هفتم توسعه اشاره کرد: با توجه به برگزاری نشست های کارشناسی جمعیت درباره برنامه هفتم توسعه حدود 50 نظریه و پیشنهاد تهیه شده است در بین این نظرات دو موضوع مهم مطالبه و مورد تاکید و نیازمند اقدام مشترک دولت و مجلس بوده که در این برنامه گنجانده شود و پیش بینی های لازم صورت پذیرد.
بوربور افزود: موضوع اول با توجه به اینکه کشور ما در حال حاضر به عنوان کشوری جوان شناخته شده و با توجه به کندی رشد جمعیت در صورتی که مورد توجه قرار نگیرد بحث سالمندی در 30سال آینده تبدیل به یک بحران می شود که لازم است در برنامه توسعه هفتم ماده واحده ای در برنامه های مربوط به وزارت رفاه گنجانده شود.
بور بور تصریح کرد: لازم است با توجه به گسترش از نظر تعداد موسسات خیریه, دولت دقت نظر بیشتر در صدور مجوز فعالیت و نظارت بر عملکرد اینگونه موسسات داشته باشد و ساز و کار ان در برنامه هفتم توسعه باید پیش بینی شود.
بوربور در پایان گفت: با دیدارها و تفاهم نامه های منعقد شده با وزارت آموزش و پرورش، طرح نذرتخصص که دانش آموزان و معلمانی که دارای بیماری صعب العلاج می باشند با همکاری سازمان نظام پزشکی تحت ویزیت رایگان و با اختصاص اعتبارات مربوطه در بودجه دولت کمکی به درمان آنان صورت پذیرد.
در ادامه جلسه اعضا موضوعات نظیر اردوهای راهیان پیشرفت را که با همکاری خوب سپاه پاسداران برای دانش اموزان و فرهنگیان برگزار شد تشکر نموده و خواستار انعکاس قوی تر ان از طریق رسانه ملی شدند.
همچنین پیشنهادات دیگری از اعضا در خصوص برنامه هفتم توسعه ارائه شد و همچنین از دبیر کل جمعیت خواسته شد نقطه نظرات اعضا را با توجه به دیدار وزیر اموزش و پرورش به اطلاع ایشان برسانند.
پایان پیام /