بورسیه شغلی نخبگان در سال جاری تسهیل خواهد شد / تمرکز بنیاد ملی نخبگان بر طرحهای مسئلهمحور

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از بنیاد ملی نخبگان، ناصر باقریمقدم، قائممقام بنیاد ملی نخبگان، در نشست مشترک کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که در دانشگاه تبریز برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس توجه ویژهای به بنیاد نخبگان دارد و امیدواریم در سال جدید فعالیتهای چشمگیری را در این حوزه شاهد باشیم.
وی افزود: از جمله مهمترین موضوعاتی که در سال جدید بر روی آنها تأکید داریم بورسیه شغلی نخبگان، طرحهای مسئلهمحور استادمحور و دانشجو محور است.
باقریمقدم گفت: همچنین ما از رؤسای دانشگاهها درخواست میکنیم که بنیاد ملی نخبگان را بخشی از سیستم آموزش عالی کشور دانسته و با همکاری و همدلی اجازه ندهیم نخبگان ما از کشور مهاجرت کنند.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدبنیاد ملی نخبگان
ناصر باقری مقدم
بورسیه شغلی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
