شنبه 10 آذر 1403

بوکس در مسیر جودو و تکواندو / هوک چپ به غریبه ها؛ فرش قرمز برای خودی ها!

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بوکس در مسیر جودو و تکواندو / هوک چپ به غریبه ها؛ فرش قرمز برای خودی ها!

حضور یک چهره آشنا و یک قهرمان که به همه امور و زیر و بم های رشته خود آشناست، می تواند بسیاری از دغدغه ها و مشکلات را برطرف کرده و شرایط ایده آلی را برای آن رشته فراهم کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انتخابات فدراسیون بوکس فردا با حضور دو کاندیدا برگزار می شود تا فدراسیون بوکس رئیس 4 سال آینده خود را بشناسد. در این انتخابات حسین ثوری و روح الله حسینی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

ثوری رئیس 4 سال اخیر بوکس بوده که عملکرد وی در این مدت با حرف و حدیث های فراوانی روبرو شده است. بوکس اگرچه در دوره ثوری توانست برای نخستین بار به مدال جهانی دست پیدا کند اما بسیاری از کارهای زمین مانده و وعده های عملی نشده از جمله جذب اسپانسرینگ، احدث خانه بوکس، راه اندازی بوکس بانوان و... سبب شده تا رئیس فدراسیون با انتقادات فراوانی روبرو باشد.

در مقابل روح الله حسینی رقیب جدی ثوری در این انتخابات است؛ بوکسور سابق تیم ملی با چمدانی از افتخارات از کاپیتانی تیم ملی تا قهرمانی آسیا و در ادامه نایب رئیسی فدراسیون سبب شده تا حسینی رزومه ای پر و پیمان داشته باشد. حسینی در انتخابات قبلی نیز با ثوری رقابتی جانانه داشت و به رغم فشارهای بیرونی و دخالت آشکار وزارت ورزش توانست پا به پای ثوری در انتخابات پیش آمده و با اختلاف ناچیز انتخابات را واگذار کند. چه بسا اگر فشارهای وزارت ورزش و وزیر وقت وجود نداشت، حسینی همان 4 سال گذشته به صندلی ریاست می رسید.

ورای روزمه و کارنامه قابل قبول حسینی، نکته کلیدی انتخابات را باید ورای اتفاقات بوکس دید و تحلیل کرد. در انتخابات اخیر فدراسیون های ورزشی به ویژه فدراسیون های رزمی، حضور مدیران جوان و قهرمانان آن رشته بدل به یک موتیف جالب شده و جامعه رزمی تلاش کرده اند که به قهرمانان گذشته خود اعتماد کنند. مردی که خود دوران طولانی در آن رشته ورزشی و رزمی را سپری کرده و به خوبی با زیر و بم و چالش ها و دغدغه های رشته خود آشناست.

مسیری که در انتخابات با آرش میراسماعیلی در جودو شروع شد و چهارشنبه گذشته نیز پیروزی هادی ساعی در تکواندو نقطه عطف آن بود. حتی موفقیت امیر صدیقی در انتخابات ووشو به عنوان یک چهره جوان و تحصیلکرده که سالیان طولانی در بدنه ووشو سابقه مدیریت و فعالیت داشته، به نوعی به این انگاره تاکید می کند که جامعه رزمی در رشته های مختلف ترجیح می دهند به یک چهره خودی و از جنس رشته خود اعتماد کرده و یک قهرمان و پیشکسوت جوان ورزشی سکان هدایت رشته آنها در دست بگیرد.

این دکترین باید نقشه راه اهالی بوکس نیز باشد و آنها نیز با اعتماد به یک قهرمان نام آشنا و خودی همین مسیر را ادامه دهند تا بوکس نیز همانند سایر رشته های رزمی در اختیار یک قهرمان و پیشکسوت این رشته قرار بگیرد. بالطبع حضور یک چهره آشنا و یک قهرمان که به همه امور و زیر و بم های رشته خود آشناست، می تواند بسیاری از دغدغه ها و مشکلات را برطرف کرده و شرایط ایده آلی را برای آن رشته فراهم کند. مجمع انتخاباتی بوکس تبلور دوباره این انگاره خواهد بود.

انتهای پیام /