بیانیه کمیته فنی تکواندو: IOC مانع نتیجه گیری کیانی شد / هادیپور مصدوم بود، میرهاشم چاق شده بود!
سخنگوی کمیته فنی فدراسیون از صدور بیانیه این کمیته در خصوص نتایج تکواندو در المپیک 2020 توکیو خبر داد. که در این بیانیه دلیل نتیجه نگرفتن هر یک از تکواندوکاران ایرانی تشریح شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو؛ پس از نتایج ضعیف کسب شده در المپیک توکیو توسط تیم تکواندو کشورمان، حجم شدید از انتقادات روانه فدراسیون این ورزش محبوب در ایران شد و در نهایت فدراسیون را وادار به تشکیل کمیتهای فنی برای واکاوی علل این نتایج کرد. این کمیته با انتشار بیانیهای در خصوص این نتایج توضیحاتی را ارائه داد.
در متن این بیانیه آمده:
فدراسیون تکواندو ضمن قبول و پذیرش مسئولیت عدم نتیجه گیری در مسابقات المپیک توکیو و در راستای پاسخگویی به افکار عمومی و خانواده بزرگ تکواندو از نخستین روزهای بازگشت تیم ملی با تشکیل کارگروه های تخصصی و برگزاری نشست های جداگانه با المپین ها، کادرفنی تیم ملی، کارشناسان، قهرمانان و صاحب نظران این رشته در خصوص واکاوی علل عدم نتایج کسب شده برآمد که جمع بندی ونتیجه جلسات در ادامه آورده شده است. با توجه به جلسات کارشناسی برگزار شده، علی رغم اینکه به نظر می رسد شیوع ویروس کرونا و تعویق المپیک تاثیر یکسانی بر همه کشورها و ورزشکاران رشته های مختلف داشته است اما پس از بررسی اتفاقات روی داده در این زمان مشخص شد که تکواندو کشورمان از این تاخیر بیشترین آسیب را دیده است. در حالیکه اردوهای تیم ملی در شرایط حاد کرونایی تعطیل بود، آرمین هادی پور در جریان تمرینات انفرادی خود دچار آسیب دیدگی گردید و متاسفانه بنا به تشخیص اشتباه کمیسیون تخصصی فدراسیون پزشکی ورزشی در مهرماه 1399 فرصت جراحی و درمان این ورزشکار در زمان مناسب از دست رفت و بنابر قوانین فدراسیون جهانی امکان جایگزینی فرد دیگری وجود نداشت. همین تاخیر منجر به افزایش وزن قابل توجه میرهاشم حسینی گردید که به نظر می رسد مهمترین علت عدم نتیجه گیری وی بوده است. هرچند ضعف آمادگی جسمانی و روانی این ورزشکار در روز مسابقه به عنوان دیگر عوامل تاثیرگذار در عدم نتیجه گیری وی تشخیص داده شد. اقدام عجیب و بی سابقه کمیته بین المللی المپیک در تغییر جدول برگزاری رقابتها با اعطای سهمیه وایلدکارت به ورزشکار پناهنده و اصرار بر مواجهه با ناهید کیانی؛ علی رغم تلاشهای بسیار فدراسیون تکواندو برای جلوگیری از این اتفاق، متاسفانه منجر به تحمیل فشار روانی بر این ورزشکار و عدم ارائه نمایش مناسب وی در میدان المپیک گردید. عوامل دیگری نیز از جمله ضعف تاکتیکی ورزشکاران، نبود نظارت فنی مناسب بر روند آماده سازی تیم ملی و اردوهای طولانی مدت و فرسایشی در نتیجه المپیک توکیو تاثیرگذار بوده. از این رو و با توجه به پیشنهادات مطرح شده؛ برنامه های زیر در اولویت های فدراسیون قرار گرفته است: 1- احیاء تیم امید به منظور تقویت پشتوانه سازی 2- بازنگری بر نحوه برگزاری لیگ های قهرمانی 3- اصلاح ساختار و تشکیل شورای فنی به منظور نظارت بر برنامه ها و فعالیت های تیم های ملی 4- دعوت از کارشناسان خبره جهت تقویت کمیته فنی فدراسیون امید است با رفع نقاط ضعف و برنامه ریزی های دقیق و هدفمند، تکواندو ایران همچون گذشته موجب خوشحالی و غرور ملی مردم عزیز کشورمان گردد.انتهای پیام /