بیش از 6 هزار تخت اقامتی در قشم فعال شد
قشم - ایرنا - معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد گفت: با توجه به الزام هتل ها و دیگر مراکز اقامتی برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی در مبارزه با کرونا هم اکنون بیش از 6 هزار تخت اقامتی برای ارائه خدمات به گردشگران آماده شده است.
مرتضی شیخ زاده دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: هم اکنون بیش از 9 هزار و 200 تخت در هتلها ی قشم وجود دارد که به دلیل رعایت دستورالعملهای بهداشتی امکان استفاده از تمام آنها وجود ندارد.
وی افزود: تا پایان سال یکهزار و 100 تخت به صنعت هتلینگ قشم اضافه میشود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ادامه داد ادامه داد: از خردادماه امسال و بر اساس دستورالعملهای ابلاغی کمیته گردشگری ستاد ملی کرونا، هتلها و خانههای بومگردی قشم پس از چهار ماه تعطیلی فعالیت خود را از سر گرفتند.
وی اظهار کرد: بازدیدهای بهداشتی مقطعی و دورهای با همکاری اداره اماکن انتظامی و مرکز بهداشت قشم از این تاسیسات انجام میشود و تا کنون مشکل خاصی مشاهده نشده است.
کرونا 500 میلیارد ریال به هتلداران قشم خسارت وارد کرد
شیخزاده تصریح کرد: گردشگری قشم به دلیل همهگیری کرونا از ابتدای اسفندماه تعطیل شد و طبق اعلام جامعه هتلداران، افزون بر 500 میلیارد ریال خسارت به این بخش از گردشگری وارد شد.
وی افزود: جزیره قشم در ایام نوروز حدود یک میلیون گردشگر را از دست داد که این حجم با توجه به سایر فصلها در قشم از اهمیت زیادی برخوردار بود.
وی ادامه داد: واحدهای خسارت دیده توسط سازمان منطقه آزاد ارزیابی و به وزارتخانههای مربوطه برای دریافت تسهیلات معرفی شدند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اظهار کرد: فعالان این صنعت توانستند تسهیلات کم بهره دریافت کنند و از بخشودگی آببهای سازمان نیز بهرهمند شوند.
وی از فعالیت 66 اقامتگاه بومگردی در قشم خبرداد و افزود: 11 اقامتگاه بومگردی دیگر نیز در حال ساخت است که تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
شیخ زاده ادامه داد: ظرفیت فعلی بومگردی قشم 2 هزار و 500 تخت است که با تکمیل طرحهای مذکور به 2 هزار و 800 تخت میرسد.
وی گفت: 2 ماه قبل ضوابط این مراکز بازنگری و ابلاغ شد که بر اساس آن 80 درصد از اقامتگاههای بومگردی قشم از گواهینامه استاندارد برخوردار شدند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و 500 کیلومتر در سالهای 1369 و 1370 با تصمیم دولت به 2 بخش منطقه آزاد با مساحت 300 کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و 200 کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با 150 هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول 150 کیلومتر و عرض میانگین 11 کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
*س_برچسبها_س*