بیماران کرونایی روایتگر ایثار پرستاران
خرم آباد - ایرنا - در روزگاری که بیماری پیچیده و ناشناخته کرونا افراد را ناگزیر به دوری از همدیگر کرده است؛ اما پرستاران با تمام توان و تلاش شبانهروزی خود در کنار هم، دادرس راستینی بر بالین بیماران شدهاند.
بیمارانی که علاوه بر درد بیماری در انزوا و ناامیدی در مرزی میان مرگ و زندگی به سر می بردند اما پرستاران از جان خود گذشته اند و دوری از عزیزان و فرزندان خود را تحمل کرده و با با روحیه ای امید بخش تلاش دارند حال خوبی برای بیماران، به ارمغان آورند.
بیراه نیست که خدمت در چنین میدان خطرناکی به مدافعان عرصه سلامت تعبیر می شود چرا که به روزگار خوشی و در شرایط عادی خوب بودن در توان همگان می تواند باشد اما پرستاران در میدانی پرخطر که به قیمت سلامت و جانشان برابری می کرد فرشته بودن بر روی زمین را معنا بخشیدند.
بیمارانی که کرونا را پشت سر گذاشته اند اینک می توانند راویان راستینی از ایثار و مهربانی پرستاران باشند در همین خصوص یک بیمار بهبود یافته کرونایی اهل لرستان مشاهدات خود را برای ایرنا چنین توصیف می کند: در فروردین ماه 1399 من هم مثل بقیه هموطنان دچار ویروس کرونا شدم، پس از مدتی مبارزه باکرونا در منزل، ویروس بر من غالب شد و مجبور شدم در 14 فروردین ماه در بخش داخلی بیمارستان شهید ولیان الیگودرز بستری شوم.
رحیم عباسیان افزود: در آنجا شاهد تلاش ایثارگرانه پرستاران مجاهد و فداکار بودم که در مقایسه با فرشتگان آسمانی نه از فضای مصفای بهشتیان برخوردار بودند و نه به خاطر حفظ جانشان امنیت لازم را داشتند،.
این بیمار بهبود یافته گفت: این عزیزان با وجود احساس خطر جدی از طرف بیماران کرونایی، با پوشیدن لباس رزم بیولوژیک و بدون ترس از ویروس مرموز کرونا به بیماران کرونایی خدمت می کنند و این خدمت در طول شبانه روز متوقف نمی شود.
وی بیان کرد: تجربه روزهای بستری شدن دربیمارستان به من ثابت کرد.؛ پرستاران با گذشت و فداکاری همانند رزمندگان دفاع مقدس در هریک از لحظات شبانه روز به یاری افرادی که به دام این ویروس خطرناک افتاده اند می شتابند.
این بیمار بهبود یافته از کرونا به شرایط کاری این مبارزان خستگی ناپذیر اشاره کرد و گفت: وصف ایثار پرستاران را نمی توان بیان کرد؛ گاهی ما بیماران با لباسی راحت و بر روی تخت از زدن یک ماسک ساده هم عاجز بودیم و احساس خفگی و خستگی می کردیم در حالیکه پرستاران می بایست ماسک، دستکش، روپوش کامل، عینک و سایر تجهیزات پلاستیکی رابپوشند وگرمای حاصل از این پوشش را تحمل کنند.
به گفته این بیمار بهبود یافته از کرونا، باید از پرستاران بعنوان رزمندگان خط اول دفاع بیولوژیک تشکر و قدردانی کرد، و آحاد جامعه نیز باید جایگاه این ایثارگران بدون توقع را بشناسد و سر تعظیم در مقابل آن ها فرود آورد.
وی گفت: اینجانب در مدت 10 روزی که دربیمارستان شهید ولیان بودم ایثار، شجاعت، خود گذشتگی و خدمات صادقانه و سخت این عزیزان رادر خط اول مبارزه با کرونا دیدم، به این جهت و با تمام وجود از زحمات آنها تشکر و قدردانی می کنم. و از خداوند متعال برای آنها آرزوی سلامتی، طول عمربا برکت همراه با سربلندی و افتخار آفرینی را خواستارم.
بیمارستان های الیگودرز و کمبود پرستار
رییس بیمارستان امام جعفر صادق الیگودرز به ایرنا گفت: 250 پرستار در 2 بیمارستان موجود الیگودرز فعالیت دارند که این تعداد برای خدمات دهی به بیماران این شهرستان بسیار کم است.
گودرز گودرزی با بیان اینکه هیچ مشکلی در تجهیزات نداریم گفت: خستگی و سختی کار پرستاران واقعا در الیگودرز بالاست که بخش عمد ه ای از این سختی کار ناشی از کمبود پرستار است.
وی گفت: یک پرستار 30 روز در 40 شیفت کاری فعالیت داشته باشد قطعا دچار آسیب هایی می شود و باید گفت که وضعیت پرستاران در بیمارستان های الیگودرز بگونه ای طاقت فرسا است.
یکی از پرستاران نیز که مدیر دیگر بیمارستان الیگودرز است با اشاره به ایثار و از خود گذشتگی پرستاران گفت: در بیمارستان شهید ولیان خط اول مبارزه پرستاران و کادر درمان هستند.
حمزه طولابی افزود: بیماری کرونا خطرناک و سهمگین بود اما پرستاران ما با جدیت و تلاش شبانه روزی خود کار کردند بطوریکه می توان گفت این قشر همواره سنگینی خدمات حوزه بهداشت و درمان را بر دوش می کشند.
آنچه در این بحران کرونا همه ما از آن میگریزیم، همان خطری هست که پرستاران خطرش را به جان میخرند بنابراین شایسته است ما بعنوان شهروندانی مسئول با رعایت نکات بهداشتی و دستورالعمل ها اعلام شده به وظیفه خود در مهار کرونا همچنان پایبند باشیم.
رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز چهارشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور گفت: تاکنون 85 هزار و 996 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 94 نفر در 24 ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به 5391 نفر رسید.
کیانوش جهانپور افزود: در 24 ساعت گذشته تا ظهر امروز (سوم اردیبهشت) بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی 1194 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید - 19 در کشور به 85 هزار و 996 نفر رسید.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ادامه داد: در طول 24 ساعت گذشته 94 بیمار دیگر مبتلا به کووید -19 در کشور جان خود را از دست دادند و از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون 5391 نفر جان خود را از دست داده اند.
جهانپور بیان کرد: بر اساس این گزارش ها تاکنون 63 هزار و 113 نفر از بیماران مبتلا به کووید 19 در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند و 3311 نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند که امیدواریم شفا پیدا کنند.
وی گفت: تاکنون 377 هزار و 396 آزمایش تشخیص کووید19 در 126 آزمایشگاه کشور انجام شده است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*