بیمه سلامت 90 درصد هزینههای درمان ناباروری را پرداخت میکند / پوشش 100 درصدی طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان سمنان
مدیر کل بیمه سلامت استان سمنان از پوشش 100 درصدی طرح نسخه نویسی الکترونیکی در سطح استان خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت؛ سیدمحمد حسینی، مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان در شورای اطلاع رسانی و در جمع خبرنگاران با اشاره به تحت پوشش قراردادن افراد فاقد بیمه گفت: در طرح پوشش همگانی بیمه در کشور 5 میلیون و 500 هزار نفر به صورت رایگان بیمه شدند.
به گفته مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان، در سالجاری 22 هزار نفر در سطح استان به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.
وی همچنین افزود: افراد تحت پوشش سالانه 2 بار قند و فشار خونشان به صورت رایگان مورد بررسی قرار می گیرد.
حسینی با اشاره به فعالیت 28 پزشک خانواده در سطح استان بیان کرد: با حضور در پزشک خانواده هزینه کمتری پرداخت می شود و پولی نیز بابت بیمه داده نمی شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان در ادامه تصریح کرد: کسانی که به صورت اورژانسی به بیمارستان مراجعه می کنند نیازی به ارجاع به پزشک خانواده نیست.
وی با اشاره به اجرای سیاست های ابلاغی حمایت از خانواده، اظهار کرد: زنان باردار فاقد بیمه تا پایان دوره شیردهی و فرزندان آنها تا سن 5 سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت.
مدیر کل بیمه سلامت استان سمنان درخصوص پوشش بیمه در بخش ناباروری اظهار کرد: زوجین نابارور تا سن 49 سال میتوانند از خدمات سه دوره ناباروری در طول یکسال شامل IVF، ICSI، IUI و FET با پوشش بیمهای 90 درصد تعرفه بخش دولتی در مراکز ناباروری دولتی و 90 درصد تعرفه بخش عمومی غیر دولتی در بخشهای عمومی غیر دولتی و 70 درصد تعرفه در بخش خصوصی بهرهمند شوند.
حسینی افزود: با کارشناسان مامایی نیز قرارداد بسته شد تا خدمات مربوط به ناباروری را با هزینه کمتری انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه در سالهای قبل ارز به شرکت های دارویی پرداخت می شد، گفت: در حال حاضر پس از ارائه دارو و در انتها مبالغ به آنها پرداخت می شود و این موضوع در قیمت دارو هیچ تاثیری ندارد.
مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان تصریح کرد: هیچ بدهی به داروخانه ها نداریم و تا تیرماه 1401 با آنها پرداخت شده است.
حسینی در مورد وضعیت پرداختی های بیمه نیز با ابراز خرسندی از وضعیت پرداخت ها عنوان کرد: پرداخت بیمه طی سال های اخیر وضعیت مطلوبی داشته به طوری که بدهی مربوط به بیمارستان های دانشگاهی تا ابتدای سال به طور کامل و درخصوص کلینیک ها و درمانگاه ها و مطب ها تا تیر ماه سال جاری تسویه حساب شده اند.
مدیرکل بیمه سلامت خاطرنشان کرد: برای بررسی اسناد 45 روز زمان نیاز است و اگر پرداختی ها دیر می شد مربوط به مرکز مربوطه است که دیرهنگام اسناد را می آورند.
وی با اشاره به نسخ الکترونیک گفت: نسخه نویسی الکترونیکی از سال گذشته کلید خورد و در حال حاضر در سطح استان پوشش 100 درصدی داشته ایم.
مدیرکل بیمه سلامت استان تصریح کرد: با این طرح هزینه های دولت برای تهیه کاغذ کمتر شد و در وقت برای اعتبار دفاتر بیمه صرفه جویی شد.
حسینی از راه اندازی سامانه شهروندی خبر داد و گفت: هموطنان با کدملی و شماره همراه می توانند نسخ و اعتبار و... خود را مشاهده کنند.
انتهای پیام /