سه‌شنبه 6 آذر 1403

تأکید چمران بر توجه به حمل و نقل "انبوه‌بر" برای تامین نیازهای پایتخت

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
تأکید چمران بر توجه به حمل و نقل "انبوه‌بر" برای تامین نیازهای پایتخت

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه باید مشخص شود تا پایان سال چه تعداد اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه می‌شود، گفت: باید توجه ویژه‌ای به حمل و نقل عمومی "انبوه بر" در تهران داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، مهدی چمران در آئین بهره برداری از 200 دستگاه اتوبوس و 62 دستگاه مینی بوس جدید و تحویل دوهزارمین تاکسی نوسازی شده در سال جاری، گفت: باید از وزارت کشور برای تلاشی که کرده‌اند قدردانی کنیم. چرا که با وجود مشکلات کمبود اعتبارات 80 درصد سهم خود را در خرید اتوبوس‌ها پرداخت کرده‌اند که این اقدامات جای قدردانی دارد. امیدواریم علاوه بر استمرار این اقدامات، شاهد افزایش آنها نیز باشیم.

نیاز تهران به 8000 اتوبوس بر اساس طرح جامع ترافیک

وی افزود: حدود 8000 اتوبوس بر اساس طرح جامع ترافیک در تهران باید داشته باشیم که هنگام تحویل مدیریت شهری وجود 2000 دستگاه اتوبوس اعلام شد که با بررسی‌های دقیق‌تر مشخص شد 1750 دستگاه اتوبوس در تهران وجود دارد.

رییس شورای شهر تهران ادامه داد: با 550 دستگاه بازسازی شده و 200 دستگاهی که اضافه شد و اتوبوس‌هایی که تا آخر آبانماه وارد ناوگان خواهد شد، امیدواریم حداقل نیمی از 6000 دستگاهی که پیشتر به مدیریت شهری قبلی تحویل داده بودیم برای خدمت رسانی به مردم مهیا شود.

وی تاکید کرد: بی تردید تاکسی از میزان و حجم ترافیک کم نمی‌کند و حمل و نقل انبوه بر باید مورد استفاده قرار بگیرد. اگر افرادی که از وسیله نقلیه شخصی استفاده می‌کنند را ترغیب به عدم استفاده کنیم باید وسایل نقلیه عمومی مورد نیاز را داشته باشیم. اگر برای آلودگی هوا دلسوزی می‌کنیم باید بدانیم ریشه حل این موضوع در همین جاست که راهکار آن نیز افزایش حمل و نقل عمومی است. در این راستا هم شهرداری و هم وزارت کشور تلاش خوبی را انجام داده‌اند. لذا امیدواریم تا پایان سال رقم عمده و درستی برای ورود اتوبوس‌های جدید شاهد باشیم.

ورود قطارهای جدید به ناوگان ریلی حدود یک سال و نیم زمان نیاز دارد

رئیس شورای شهر تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه ورود قطارهای جدید به ناوگان ریلی حدود یک سال و نیم زمان نیاز دارد، افزود: مدت‌ها بود در دوره گذشته لوازم یدکی قطارهای مترو خریداری نمی‌شد و این لوازم از روی قطارهای معیوب برداشته و استفاده می‌شد. در همین شرایط بود که عده‌ای افتخار می‌کردند که ساخت و ساز متوقف شده در حالیکه این امر در همه حوزه‌ها از جمله مسکن و... رسوخ کرده بود و مشکلات بسیاری را ایجاد کرده بود.

به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این مراسم جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور نیز گفت: در طول سه دهه گذشته در حوزه شهری اقدامات ارزشمندی در بخش‌های مختلف از جمله خدمات شهری و ایجاد زیرساخت‌ها انجام شده که همگی قابل تقدیر است.

وی افزود: در حال حاضر دو مشکل و چالش جدی داریم که در هنگام سهمیه بندی بنزین عده زیادی از شهروندان به سمت حمل و نقل عمومی روی آوردند؛ اما با تمام تلاش‌های انجام شده نتوانستیم اتوبوسی به ناوگان اضافه کنیم. پس از آن نیز کرونا آمد و باز هم موفق به اضافه شدن اتوبوس نشدیم. با همت شهرداری و با تاکید وزیر کشور امروز روزنه‌هایی باز شده که امیدواریم برکات آن تداوم داشته باشد. خوشبختانه در حوزه مدیریت شهری پس از انقلاب اتفاقات ارزشمندی رخ داده و امیدواریم بحث آلودگی هوا و ترافیک در شهرهای ما به ویژه کلانشهرها حل و فصل شود و مورد توجه جدی قرار گیرد.