شنبه 29 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

بازار مسکن در ماه تیر دو رفتار متفاوت از خود بروز داد. اثر جنگ تحمیلی 12 روزه در نیمه اول ماه و سپس اثر آتش‌بس در دو هفته اخیر باعث شد، معاملات از «توقف شدید» به «تحرک ضعیف» تغییر وضعیت دهد. سطح قیمت فروشنده‌ها در همین مسیر نوسان کرد و اکنون 2 درصد پایین‌تر از «ماه قبل از حملات» است.

تازه‌ترین داده‌های بانک مرکزی از روند نرخ سود در بازار بین‌بانکی نشان می‌دهد که این نرخ طی هفته منتهی به 1 مردادماه 1404، با افزایش نسبی همراه شده و مجدداً به مدار صعودی بازگشته است. این نوسانات محدود در چارچوب سیاست تثبیت نرخ بهره در کانال هدف‌گذاری‌شده 23 تا 24 درصد تحلیل می‌شود.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.93 درصد کاهش به 3337 دلار و 30 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش 1.12 درصدی به 3392 دلار و 50 سنت رسیده است.

صندوق بازنشستگی کشوری در اطلاعیه‌ای جزییات ارائه وام ضروری 50 میلیون تومانی بازنشستگان را اعلام کرد. برنا - گروه اجتماعی: صندوق بازنشستگی کشوری در اطلاعیه‌ای جزییات ارائه وام ضروری 50 میلیون تومانی بازنشستگان را اعلام کرد.

سرپرست پایگاه دریابانی بندرعباس از کشف 25 میلیارد ریال کالای قاچاق توسط مرزبانان این شهرستان خبر داد.

بازار قیمتی محصولات ایران خودرو و سایپا در هفته‌ای دیگر مجددا کاهشی شد و این چهارمین هفته‌ای است که قیمت‌ها رکورد‌های جدیدی از کاهش را به خود می‌بینند که به نظر می‌رسد خریداران و فروشندگان وارد فاز احتیاطی شده و تمایلی به معامله ندارند.

تأکید مدیرعامل گروه نرم‌افزاری محک بر نقش نرم‌افزارهای حسابداری در عبور از بحران‌ها

عرضه ارز اربعین از امروز شنبه 4 مرداد در 4 بانک عامل آغاز شده و تا 22 مرداد ادامه خواهد داشت؛ متقاضیان برای خرید ارز اربعین باید حدود 10 میلیون و 955 هزار تومان پرداخت کنند.

درحالی که حدود یک سال از تصدی گری سید محمد اتابک وزیر صمت دولت چهاردهم می‌گذرد، انتقادات زیادی به نحوه عملکرد و کارنامه کاری او دیده می‌شود به طوری که بیش از پیش فرضیه‌های مخالفان و منتقدان او پیش از وزیر شدنش درحال اثبات است.

طبق بررسی فرهیختگان؛ با وجود افزایش وزن صادرات زعفران ایرانی از 113 تن در سال 1390 به 210 تن در 1403، ارزش صادرات با افتی 92 درصدی از 356 میلیون دلار به کمتر از 185 میلیون دلار رسید.

عبور قیمت برنج اعلای ایرانی از مرز 300هزار تومان برای هر کیلوگرم، همه زنگ خطرها را به صدا درآورده است. دولت، محتکران را عامل اصلی این وضعیت می‌داند و واردکنندگان، وضعیت موجود را نتیجه ممنوعیت غیرکارشناسی ثبت سفارش واردات برنج به‌دلیل اشتباهات محاسباتی در دولت و مجلس عنوان می‌کنند.

مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری از پایان مهلت ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان در پایان تیرماه خبر داد و گفت: بیش از 40 هزار نفر درخواست خود را در درگاه خدمات الکترونیک صندوق ثبت کرده‌اند.

نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی تیرماه و اول مرداد ماه با افزایش 0.25 درصدی نسبت به هفته قبل خود به 23.89 درصد رسید.

در حالی که فضای جنگی ابتدای تابستان، بازار ارز را با شوک‌های روانی مواجه کرده بود، اما تیرماه با عقب‌نشینی دلار و رشد کنترل‌شده نرخ‌ها در معاملات رسمی به پایان رسید.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: ودیعه مسکن تا سقف 1.5 میلیارد تومان با اجاره ماهانه 30 میلیون تومان با نوسان 20 درصدی بر اساس متراژ برای ساکنان خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه در نظر گرفته شده است.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.23 درصد کاهش به 3360 دلار و 90 سنت رسید.