یک‌شنبه 18 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

طی مراسمی با حضور مدیران عالی بانک ایران زمین، حسین سماوات به عنوان مدیر امور مهندسی زیرساخت این بانک منصوب شد.

بیش از یک سال از تصمیم سیاست گذار برای افزایش نرخ سود بانکی می‌گذرد و حالا خبر‌ها حاکی است که برخی بانک ها، چراغ خاموش به دنبال افزایش سقف 22.5 درصدی هستند تا منابع ریالی مردم را جذب کنند.

بنیاد یاس فاطمه النبی (س) سومین پویش همدلانه «سفره مهربانی» را به همت گروه مالی گردشگری برگزار می‌کند.

رزمایش طرح ترافیکی نوروز 1403 با حضور سردار رادان فرمانده کل انتظامی کشور و دستگاه‌های خدمات رسان در دانشگاه علوم انتظامی برگزار شد و گروه بهمن به عنوان تنها شرکت خودروساز خصوصی در این مانور حضور یافت.

طی مراسمی با حضور مدیران عالی بانک ایران زمین، اصغر باباپور به عنوان معاون فناوری اطلاعات این بانک منصوب شد.

امروز پنجمین حراج نیم و ربع سکه در مرکز مبادله آغاز خواهد شد. این در حالی است که پیش بینی می‌شود اگر شخصی متقاضی خرید سهمیه نیم سکه‌های حراجی به طور کامل (پنج قطعه) باشد، کیف پول خود را باید حدودا 100 میلیون تومان شارژ کند.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس گفت: مردم بدانند که بازار ارز امروز دیگر جای مطمئنی برای سرمایه‌گذاری نیست و افزایش قیمت اخیر نیز همانند دفعات گذشته فروکش خواهد کرد.

وزیر ارتباطات از اقدامات همراه اول برای تأمین پایداری زیرساخت‌های ارتباطی در ایام برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان رهبری و اجرای فرآیندهای الکترونیک، تقدیر کرد.

مدیرعامل شرکت امداد خودرو ایران، با بیان این‌که بر اساس نظرسنجی های شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، رضایت مشتری از خدمات امداد خودرو ایران بیش از 85 درصد است، گفت: بزرگ‌ترین هدف ما براساس راهبرد کلان گروه صنعتی ایران خودرو، جلب رضایت مشتری و ارایه خدمات ایمن، استاندارد و ارزان به آن‌ها است.

شرکت بهمن دیزل توانست بر مبنای گزارش ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد جایگاه نخست را در حوزه خدمات فروش خودروهای تجاری کسب کند. همچنین این شرکت بر اساس شاخص وضعیت نمایندگی‌ها با نمره 78 بالاترین رتبه در مقایسه با رقبا را به خود اختصاص داد.

در شرایطی که طی روز‌های اخیر نرخ ارز و به ویژه دلار با افزایش در بازار آزاد مواجه شده بود و حتی به کانال 61 هزار تومان نیز رسیده بود، در دومین روز هفته و با حضور پرقدرت بازارساز، نرخ انواع ارز با کاهش همراه شده است.

وزارت اقتصاد در واکنش به زمزمه واگذاری سهام خودروسازان به چینی‌ها اعلام کرد: مصوبه یا مکاتبه‌ای مبنی بر واگذاری سهام خودروسازان به سرمایه‌گذاران غیرایرانی و به طور مشخص اتباع کشور چین ابلاغ نشده است.

اداره آمریکا آمریکا از رشد 240 درصدی تجارت ایران با این کشور در نخستین ماه سال جاری میلادی خبر داد.

در معاملات امروز سامانه نیما از مجموع 280.4 میلیون دلار حواله عرضه شده 155.5 میلیون دلار آن معامله شد.

دومین نشست شورای عالی کار با رویکرد بررسی دستمزد 1403 فردا تشکیل می‌شود. در نشست قبل افزایش سقف معافیت مالیاتی دستمزد کارگران از سوی برخی نمایندگان کارگری پیشنهاد شد و موضوع منطقه‌ای شدن سبد معیشت کارگران توسط وزارت اقتصاد نیز به میان آمد که به دلیل عدم پذیرش گروه کارگری از دستور کار خارج شد.

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه عرضه اوراق سپرده 30 درصدی به صورت مقطعی در کنترل نرخ ارز اثرگذار بود، گفت: با این حال باید بانک‌های سالم و شفاف بتوانند نرخ بهره را خودشان مشخص کنند؛ در این صورت بخشی از سرمایه‌گذاری‌ها به سمت سپرده‌های بانکی حرکت می‌کند.