شنبه 17 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول همزمان با شروع فصل بهار، آغاز می‌شود.

صبح امروز در مراسمی با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر نفت، مدیر عامل شرکت ملی نفت، مدیران شبکه بانکی کشور و همچنین دکتر ابوالفضل نجارزاده مدیر عامل بانک ملی ایران، از نقش شبکه بانکی کشور برای مشارکت 13.5 میلیارد دلاری در میدان مشترک آزادگان، آذر2، میدان نفتی سومار، دلاوران و مسجد سلیمان تقدیر شد.

معاون مالی بانک صادرات ایران از افزایش سرمایه 457 درصدی بانک صادرات ایران تا 1200 هزار میلیارد ریال و کسب جایگاه اول این بانک در بین بانک‌های بازار سرمایه خبر داد.

هر قطعه سکه طرح جدید در معاملات امروز بازار طلای تهران به 38 میلیون و 150 هزار تومان رسید.

شرکت بهمن دیزل با تولید 22 هزار 560 دستگاه انواع خودروی تجاری در سال 1402، توانست نسبت به سایر رقبا بالاترین میزان تولید را به نام خود ثبت کند.

شعب کشیک بانک کارآفرین در تعطیلات نوروزی آماده خدمت‌رسانی به مشتریان در سراسر کشور هستند.

دو محصول «کالانو» و «باجت» بانک تجارت، با رای هیات داوران هشتمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی، به‌عنوان نوآوری برتر ایرانی انتخاب شدند.

شرکت بیمه دی به مناسبت سال نو و تقارن این ایام با ماه مبارک رمضان، از 28 اسفندماه 1402 تا 28 فروردین ماه 1403 به مدت یک ماه، به دارندگان بیمه نامه بدنه خدمات ویژه ای ارائه می دهد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو بر ادامه نهضت افزایش کیفیت و کاهش بهای تمام شده تولید محصولات تاکید کرد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت به همراه سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بازدید از غرفه دستاوردهای بانک دی در نمایشگاه «روایت خدمت» از اقدامات این بانک در زمینه کاهش مطالبات غیرجاری قدردانی کرد.

تفاهم‌نامه سه جانبه همکاری مشترک میان بانک دی، سازمان اموال و املاک کوثر و سازمان سیاحتی کوثر امضا شد.

زمستان 1402 پر بود از خبرهای هیجان‌انگیر و البته نوسانات بازار ارزهای دیجیتال؛ از پذیرش ETF بیت‌کوین تا سقف‌شکنی قیمت. بعد از یک سال راکد و نزولی در بازار رمزارزها، حالا گویا انتظارها به پایان رسیده بود و با آغاز زمستان، بهار سبز ارزهای دیجیتال، شکوفا شد.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اعلام تامین ارز مورد نیاز طرح‌های توسعه این شرکت با هدف افزایش صادرات به 4 میلیارد دلار در سال گفت: این حمایت در قالب 6 بسته ارزی با مجموع ارزش 5.6 میلیارد یورو در بازه زمانی 4 سال توسط بانک مرکزی انجام می‌شود.

ساخت مسکن نقش مهمی در توسعه اقتصادی، به ویژه در دوره‌های رکود ایفا می‌کند. با ورود بانک مرکزی به عدم تمکین به قانون در زمینه اعطای تسهیلات ساخت مسکن توسط بانک‌های خصوصی، می‌توان علاوه بر هدایت اعتبارات و جریمه بانک‌های متخلف در زمینه اعطای حداکثری تسهیلات ساخت مسکن قدم برداریم.