تامین تسهیلات ساخت 100 هزار واحد مسکونی در بافتهای ناکارآمد شهری
دومین جلسه ستاد فرماندهی مدیریت و راهبری ساخت 145 هزار واحد مسکن در بافتهای ناکارامد شهری برگزار شد.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شرکت بازآفرینی شهری ایران، مهدی عبوری در دومین نشست راهبری و مدیریت تولید 145 هزار واحد مسکن در بافتهای ناکارآمد شهری (طرح اقدام ملی تولید مسکن) در ابتدای سخنان خود با تقدیر از تلاشها و زحمات معاونت توسعه مدیریت و منابع و دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات در راستای آماده سازی و تجهیز سالن ستاد فرماندهی مدیریت و راهبری ساخت 145 هزار واحد مسکن در بافتهای ناکارآمد شهری، گفت: باید به این باور برسیم که میتوانیم راهبری و مدیریت تولید 145 هزار واحد پروژه ساخت مسکن در بافتهای ناکارآمد شهری را برعهده بگیریم تا بتوانیم در آینده نزدیک به موفقیت برسیم.
عبوری با بیان اینکه از این میزان 100 هزار واحد مسکن مربوط به اعطای تسهیلات نوسازی به سازندگان و انبوه سازان در بافتهای فرسوده است، گفت: باید بستر و شرایط ارائه تسهیلات ساخت، صدور پروانه ساخت و هزینههای سازمان نظام مهندسی را برای سازندگان و انبوه سازان در بافتهای ناکارآمد شهری فراهم گردد.
وی با بیان اینکه مراحل ساخت مسکن توسط بخش خصوصی، سازندگان و انبوه سازان در بافتهای ناکارآمد شهری باید بصورت جدی و مستمر پیگیری شود، اظهارداشت: ضمن فراهم کردن بستر ارائه 100 هزار تسهیلات نوسازی به متقاضیان، تولید و ساخت 45 هزار واحد مسکن در بافتهای ناکارآمد شهری نیز بر عهده شرکت بازآفرینی شهری ایران است.
عبوری با بیان اینکه شرکت بازآفرینی شهری ایران اراضی خود را در این رابطه به سازندگان و بخش خصوصی واگذار خواهد کرد، گفت: در بخشهایی که سرمایه گذار و بخش خصوصی وارد میدان نشود بصورت امانی ساخته خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه فرماندهی راهبری و مدیریت تولید 145 هزار واحد مسکن در بافتهای ناکارآمد شهری بر عهده مجید روستا عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران است، گفت: تولید و مدیریت ساخت 145 هزار واحد مسکن در بافتهای ناکارآمد شهری باید به گونه برنامه ریزی شود که در حوزه اجرا، دچار مشکل نشویم.
عبوری با بیان اینکه اینکه کلیه کارکنان شرکت باید در راستای تولید 145 هز واحد مسکن در بافتهای ناکارآمد شهری کمک کنند، اظهار داشت: بستههای حمایتی تسهیلات نوسازی در بافتهای فرسوده باید کامل باشد و در این خصوص پیگیریهای لازم صورت بگیرد.
معاون وزیر راه و شهر سازی در خصوص واگذاری اراضی به سازندگان و بخش خصوصی در بافتهای ناکارآمد شهری اظهار داشت: برای جلب سرمایه گذار، رونق تولید مسکن و ایجاد اشتغال در راستای ساخت مسکن در حوزه بازآفرینی شهری، باید تلاش مضاعف انجام شود.
وی با بیان اینکه تعدادی از همکاران خانم شاغل در شرکت بازآفرینی شهری یران، در این پروژه به عنوان راهبر دراین پروژه هستند، گفت: پروژهها باید بصورت مستمر نظارت و پیگیری شوند، ضعف در این بخش باعث سنواتی شدن پروژهها میگردد.
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه با معرفی محسن عبادی به عنوان سرپرست جدید دفتر حقوقی و امور قرار دادهای شرکت، اظهار داشت: حوزه حقوقی و قراردادهای شرکت باید به روان سازی، حمایت همه جانبه در تهیه و تدوین قراردادهای مشارکت به صورتی که قابلیت اجرا داشته باشد، به ادارهکل تجهیز منابع مالی، فنی، اقتصادی و املاک کمک کنند.
معاون وزیر راه شهرسازی با بیان اینکه از 45 هزار واحد مسکن که شرکت بازافرینی شهری ایران مکلف به راهبری و مدیریت تولید آن است تا کنون 35 هزار واحد آن برنامهریزی شده است، تصریح کرد: این میزان مسکن برنامه ریزی شده در بافتهای ناکارآمد شهری، نقطه قوت و امید بخش است.
عبوری با اشاره به وظایف راهبران تیم عملیاتی ساخت 145 هزار واحد مسکن در بافتهای ناکارآمد شهری، اظهارداشت: مسئولیت پیگیری تهیه طرح، تعریف کاربری اراضی، نحوه واگذاری اراضی، نحوه تعیین سرمایه گذار پروژهها و... بر عهده این راهبران است.
وی افزود: این افراد باید کلیه مشکلات و موانع پروژهها را با همکاری کلیه دفاتر شرکت بازآفرینی شهری در کوتاهترین زمان حل کنند و بصورت روزانه از اقدامات انجام شده، گزارش بدهند.
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه مقام عالی وزارت انتظار دارند که رقم تولید 145 هزار واحد مسکن در بافتهای ناکارآمد شهری افزایش یابد، اظهار داشت: کلیه کارکنان شرکت بویژه تیم عملیاتی راهبری و مدیریت ساخت 145 هزار واحد مسکن، این امر را باید جدی بگیرند و با اتکال به خدا با همکاری همدیگر کارها را پیش ببرند.
در ادامه این نشست مجید روستا عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران ضمن بررسی مصوبات جلسه پیشین به تشریح ساختار سازمانی در قالب چهار حوزه بشرح ذیل پرداخت:
حوزه اجرای و عملیاتی: سطح بندی 47 پروژهها در قالب پروژههای (در حال اجرا: دو پروژه در محلههای منبع آب اهواز و کرگانه خرم آباد، 17 پروژه در حال برگزاری فراخوان انتخاب سرمایهگذار و دارای گزارش کارشناسی در 9 استان، 7 پروژه در حال مذاکره با سرمایهگذاران و 21 پروژه سایر مراحل)
حوزه فنی و تخصصی: معماری و طراحی ساختار و چهارچوب بانک اطلاعاتی دادههای تخصصی، ورود دادهها و اطلاعات فنی و تخصصی و تدقیق اطلاعات فنی و تخصصی
حوزه پشتیبانی: مدیریت منابع انسانی پروژه، تأمین منابع مالی متناسب برای فرایندهای پشتیبانی پروژه و پیگیری و بررسی موارد و موضوعات حقوقی و قراردادی مرتبط با پروژه
مهندسی سیستم و برنامه ریزی: طراحی و برنامه ریزی ساختار سازمانی پروژه ومعماری و طراحی ساختار مدیریت یکپارچه کنترل پروژه در سطح شرکت
در ادامه، خالد صالحی مشاور مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در این نشست به بیان سیستم مدیریت برنامه ریزی و کنترل پروژه 145 هزار واحد مسکن در بافتهای ناکارامد شهری ایران پرداخت.
انتهای پیام /