سه‌شنبه 28 مرداد 1404

تاکید وزیر اطلاعات برتوسعه همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تاکید وزیر اطلاعات برتوسعه همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی

وزیر اطلاعات بر افزایش همدلی و همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی برای ساخت ایران قوی و مقتدر تاکید کرد.

وزیر اطلاعات با اشاره به طراحی و اجرای انواع توطئه‌های دشمن، گفت: همراهی مردم فهیم و بیدار کشور با دستگاه‌های اطلاعاتی در خنثی‌سازی این توطئه‌ها بسیار مؤثر بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، هم‌زمان با هفتمین روز از دهه‌ی مبارک فجر انقلاب اسلامی، نخستین همایش اطلاعاتی سه جانبه وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی، با حضور رؤسای سه دستگاه در مرکز و استان‌ها و برخی از مسئولین کشوری و لشکری برگزار شد.

حجت الاسلام خطیب وزیر اطلاعات و رئیس شورای هماهنگی اطلاعات، در ابتدای همایش ضمن گرامی‌داشت ایام‌الله دهه‌ی فجر و گرامی‌داشت یاد و نام فجر آفرینان به‌ویژه شهدای عرصه امنیت و شهدای جامعه اطلاعاتی و تشکر از برگزارکنندگان و خوش‌آمدگویی به میهمانان این همایش، بر اهمیت و توسعه همدلی و همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی تاکید کرد و گفت: این حرکت خواسته مقام معظم رهبری است و باید تداوم یابد.

وی با اشاره به طراحی و اجرای انواع توطئه‌های دشمن در طول چهل و سه سال گذشته، به جنگ ترکیبی دشمن در حوزه‌های مختلف اشاره و نقش مهم دستگاه‌های اطلاعاتی در خنثی‌سازی این توطئه‌ها با همراهی مردم فهیم و بیدار کشور را بسیار مؤثر دانست.

وزیر اطلاعات خدمات دستگاه‌های اطلاعاتی در طول سالیان پس از انقلاب را قابل تقدیر دانست و گفت: این خدمات در راستای ساخت ایران قوی و مقتدر تداوم خواهد داشت.