تایید بودجه شهرداری تهران / چه تصمیمی گرفته شد؟
گزارشات نشان می دهد که بودجه شهرداری تهران برای سال جدید تایید شد.
بودجه شهرداری تهران که بخش زیادی از آن به حمل و نقل اختصاص دارد، تایید شده است.
معاون فرماندار تهران از تایید بودجه 150 هزار میلیارد تومانی سال 1403 شهرداری تهران از سوی هیات تطبیق فرمانداری تهران خبر داد.
سعید بشیری، در تشریح روند بررسی بودجه شهرداری تهران برای سال 1403 در هیات تطبیق فرمانداری تهران گفت: بودجه شهرداری تهران برای سال 1403 در هیات تطبیق مورد بررسی قرار گرفت و نهایتا نتیجه به شورای شهر تهران اعلام شد.
وی تاکید کرد: برای بودجه عیناً رقم مصوب شورای شهر تهران به تایید هیات تطبیق فرمانداری تهران رسید. چند نکته قانونی در متن مصوبه و اصلاحاتی لازم بود که شورای اسلامی شهر تهران این اصلاحات را اعمال کرد و بودجه به تایید رسید.
بودجه سال 1403 شهرداری تهران حدود 150 هزار میلیارد تومان در اسفندماه سال گذشته در 12 تبصره به تصویب شورای اسلامی شهر تهران رسید.
رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از تصویب 21.2 هزار میلیارد تومان (همت) بودجه برای اقدامات ذیل این کمیسیون در سال 1403 خبر داد و گفت: بودجه امسال نویدبخش توجه محیطزیستی برای ارتقای وضعیت سلامت مردم است.
مهدی پیرهادی با اشاره به پیشنهاد بودجه 24 همتی شهرداری تهران برای حوزه خدمات شهری و محیط زیست در سال 1403، اظهار کرد: با توجه به کاهش بودجه کلی شهرداری تهران، باید 2 هزار و 800 میلیارد تومان از سرجمع اعتبارات کاهش میدادیم که در نهایت 21.2 همت بودجه برای بخش محیط زیست و خدمات شهری تخصیص یافت.
رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا با بیان اینکه موضوعات محیط زیستی در بودجه مورد توجه ویژه قرار گرفته است، افزود: در راستای کاهش آلودگی هوا و همچنین کاهش ترافیک توسعه حمل و نقل عمومی با خرید اتوبوس، تاکسی، ون و موتورسیکلت برقی و واگن مترو به عنوان حمل و نقل عمومی پاک در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه جلسات متعددی در کمیسیون با سازمانها و شرکتها برگزار و برنامههای شهرداری تهران بررسی شد، اضافه کرد: در حوزه خدمات شهری موضوع رفت و روب شهر برای ما اهمیت داشت؛ با توجه به ضعفهای جدی در این زمینه، شهرداری باید نسبت به اصلاح اشکالات اقدام میکرد و سعی کردیم بودجه مناسبی را در اختیار شهرداری به ویژه سازمان پسماند جهت رفع این ایرادات قرار دهیم.
پیرهادی با اشاره به پیشنهاد چهار هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران برای رفت و روب، یادآور شد: در سنوات قبل 127 قرارداد در حوزه پسماند وجود داشت که اخیرا در 14 قرارداد تجمیع شد و یکی از ویژگیهای قرارداد جدید با پیمانکاران این است که تا سه سال قابلیت تمدید دارد.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به مشکلات تنش آبی در شهر تهران یکی از رویکردهای ما جلوگیری از این تنش بود، گفت: شهرداری پیشنهاداتی را در این خصوص مطرح کرد که اجرای آنها باید در سالهای پیش رو تداوم داشته باشد؛ در این راستا ایجاد مخازنی در بوستانها بویژه در مناطق جنوبی برای انتقال پساب پیشبینی شده است، این اقدام یکی از نقاط قوت عملکرد دوره ششم مدیریت شهری محسوب میشود و شاید این دقت نظر در گذشته وجود نداشته است.
رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا همچنین اضافه کرد: برای راهاندازی تصفیهخانههایی از جمله فیروز بهرام و اکباتان در غرب و شرق تهران جهت انتقال پساب، برنامهریزی صورت گرفت تا اقدامات لازم انجام شود و بودجه مناسبی نیز به آن اختصاص یافت.