تجهیز حوزههای امتحانات نهایی به سیگنال یاب
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با بیان اینکه تأمین امنیت امتحانات نهایی برعهده نیروهای فراجا قرار گرفته است، گفت: «فراجا در حوزههای آزمون بزرگسالان تأمین امنیت را برقرار میکند.»
محسن زارعی در نشست ستاد عالی آزمونهای نهایی خرداد 1402 با بیان اینکه دو میلیون نفر در امتحانات نهایی خردادماه شرکت میکنند، گفت: در مرحله طراحی سوالات، قرنطینه کامل طراحان سوال انجام و در مرحله اجرا، تمام پیش بینیهای لازم برای تأمین امنیت آزمونها انجام شده است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه دستورالعمل حفاظت آزمون، مصوبه شورای عالی امنیت کشور را دارد افزود: دستگاههای امنیتی و خدمات رسان در ایام امتحانات نهایی وظایفی را بر عهده دارند.
آمادهباش نیروی انتظامی در روزهای برگزاری آزمونهای نهایی
زارعی با بیان اینکه تأمین امنیت آزمونها بر عهده وزارت کشور و استانداران است ادامه داد: با رصد فضای مجازی و شبکههایی که قصد سودجویی و ترویج رفتارهای متقلبانه دارند برخورد لازم انجام میشود.
وی با بیان اینکه تأمین امنیت حوزههای آزمون توسط فراجا انجام میشود گفت: در حوزههایی که دانشآموزان حضور دارند نیازی به حضور فراجا نیست، در حوزههایی که مخصوص بزرگسالان است حضور فیزیکی فراجا لازم است و شاهد آماده باش امنیتی نیروهای انتظامی و پایداری آب و برق در روزهای برگزاری آزمون و پایداری اینترنت در حوزههای تصحیح نیز خواهیم بود.
لزوم تجهیز حوزههای امتحانی به دوربین مداربسته و سیگنالیاب
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با بیان اینکه حوزههای برگزاری امتحانات نهایی باید مجهز به دوربین مدار بسته، سیگنال یاب و راکت برای بررسی بدنی باشند گفت: تمام ظرفیتهای آموزش و پرورش از مدارس گرفته تا دانشگاه فرهنگیان و سالنهای ورزشی برای برگزاری امتحانات نهایی به کارگیری میشوند.
وی با بیان اینکه راهنمای عمل همراه با توصیهها درباره امتحانات نهایی در سایت سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی منتشر شده و در اختیار مدرس قرار گرفته است افزود: یک راهنمای عمل هم برای معلمان تدوین و ارائه کردهایم.
دانشآموزان نگران طراحی سوالات نباشند
زارعی با بیان اینکه چارچوب طراحی سوالات در اختیار دانشآموزان و والدین قرار گرفته است ادامه داد: دانشآموزان و خانوادهها نگران طراحی سوالات نباشند، زیرا بر اساس کتابهای درسی انجام شده و معلمانی مانند معلم خود دانش آموز سوالات را بر اساس خزانه سوالاتی که موجود است طراحی میکند.
وی با بیان اینکه در چارچوب کتاب درسی و درسی که معلم داده از دانش آموز آزمون گرفته میشود گفت: دانشآموزانی که به خوبی مطالعه کرده باشند در آزمون موفق میشوند، نباید مطالعه برای امتحانات نهایی در شب امتحان انجام شود.
لو رفتن سوالات غیرممکن است
اگر به پاسخنامه فردی شک شود، دوباره برای آزمون مجدد دعوت میشود
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه لو رفتن سوالات را نخواهیم داشت، تاکید کرد: ممکن است در حین آزمون افرادی از صفحه امتحان عکس بگیرند که این انتشار سوالات است و با لو رفتن متفاوت است و تدابیری را برای این کار اتخاذ کردهایم و اگر در پاسخنامه فردی هم دچار شک شویم، او را مجدد به آزمون دعوت میکنیم.
ادامه دارد...
از میان اخبار