محمد حسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با بیان اینکه تحریم وزارت اطلاعات نشان از این دارد که این وزارت خانه کار خود را درست انجام داده است، اظهار داشت: برخورد وزارت اطلاعات با جاسوس هایی که اخیرا در ایران از طریق بعضی از گروه ها و جریاناتی مثل وهابیت بوده باعث عصبانیت آنها شده و نشان از این دارد که وزارت اطلاعات تیر خود را به هدف زده و دقیق عمل کرده و باید این مسیر را ادامه دهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ما اجازه نخواهیم داد که شرکت ها در قالب بعضی از جریاناتی که ادیان و مذاهب جعلی هستند فعالیت جاسوسی در کشور داشته باشند.
وی با بیان اینکه این تحریم از یک طرف نشان از درست عمل کردن وزارت اطلاعات دارد، افزود: از طرف دیگر نشان می دهد که نمی شود به آمریکایی ها اعتماد کرد و نباید خیلی امید به آمریکایی ها ببندیم و منتظر بمانیم تا آمریکایی ها بخواهند تحریم ها را بردارند، چون قبل از اینکه تحریم ها را بردارند، دارند شخصیت های حقیقی و حقوقی ما را تحریم می کنند، این نشان از خصومت و دشمنی است که آمریکایی ها با ملت ایران دارند و باید دست مریزاد به وزارت اطلاعات گفت که درست عمل کرده و باعث شده تا آنها شخص وزیر اطلاعات را در لیست تحریم ها قرار دهند.
اگر کسی دنبال مذاکره است، نباید تحریم جدیدی تصویب کند
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر دور جدید تحریم های آمریکا در روند مذاکرات ایران، تاکید کرد: اگر کسی دنبال مذاکره است، نباید تحریم جدیدی تصویب کند. این نشان می دهد که آمریکایی ها خیلی دنبال مذاکره نیستند بلکه به دنبال جلوگیری از پیشرفت جمهوری اسلامی در حوزه هسته ای هستند و بیش تر میخواهند به بهانه مذاکره فعالیت ما را متوقف کنند.
آصفری همچنین با اشاره به بسته شدن سفارت ایران در آلبانی، گفت: ما با کشور آلبانی زیاد مبادلات اقتصادی نداشته ایم که باز یا بسته بودن آن برای ما اهمیت داشته باشد. آلبانی انقدر کشور بزرگ و تاثیر گذاری نیست که ما خیلی ناراحت این موضوع باشیم. ما چندین سال است که در آلبانی سفیر نداشته ایم و فقط در حد کاردار بوده است. خیلی وقت پیش جمهوری اسلامی ایران روابط خود را با آلبانی عملا قطع کرده و اتفاقی هم که اخیرا دولت آلبانی اعلام کرده خیلی برای ما حائز اهمیت نیست و ما مبادلات اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی هم با این کشور نداریم.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان اظهار داشت: اقدام آلبانی که سازمان منافقین به در خود جای داده، یک اقدام خلاف توافقات و پروتکل های بین المللی است که باید دستگاه های قضایی و دیپلماسی ما موضوع شکایت از دولت آلبانی را در دستور کار خود داشته باشد، که چرا دولت آلبانی اجازه داده گروهک منافقینی که 18 هزار نفر از مردم ما را به شهادت رسانده را حمایت مالی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کند و حتی امکانات در اختیارشان قرار داده است. از این رو دستگاه های قضایی و دیپلماسی ما باید از طریق دادگاه های بین المللی در این باره شکایت تنظیم کنند.
بیشتر بخوانید:
چالش انتخابات کنگره برای دولت آمریکاست نه تیم مذاکرهکننده ایران / پایان توافق مشروط به اراده سیاسی آمریکاست
به گزارش دانا؛ روز جمعه 18 شهریورماه وزارت خزانه داری ایالات متحده آمریکا، وزیر و وزارت اطلاعات ایران را در رابطه با حمله سایبری ماه ژوئیه میلادی (دو ماه پیش) به زیرساختهای آلبانی تحریم کرد. بر اساس بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا، وزارت اطلاعات ایران و عوامل نیابتی سایبریاش «دستکم از سال 2007» عملیات سایبری «شریرانهای» را علیه چند دولت و سازمان خصوصی در سراسر جهان انجام دادهاند.
در این باره ناصر کنعانی،
سخنگوی وزارت خارجه ایران روز شنبه این اقدام واشنگتن را «غیرقانونی» دانست و آن را محکوم کرد و گفت: اعلام حمایت فوری آمریکا از اتهام واهی دولت آلبانی به جمهوری اسلامی ایران و اقدام سریع بعدی واشنگتن در تحریم مجدد و مکرر وزارت و وزیر اطلاعات ایران، گویای آن است که طراح این سناریو نه دولت آلبانی، بلکه دولت آمریکاست و تیرانا قربانی سناریوی طراحیشده واشینگتن علیه جمهوری اسلامی شده است.
در همین زمینه، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامهای به دبیرکل سازمان ملل گفت که «ادعاهای آلبانی ساختگی و بی اساس» است. امیر سعید ایروانی همچنین در این نامه «نسبت به هرگونه اقدام تحریک آمیز و غیرموجهی که تحت پوشش ادعاهای بیاساس انجام میشود، هشدار داد.»
آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا هم در واکنش به تحریمهای اعمال شده علیه وزیر و وزارت اطلاعات ایران گفته است که ایالات متحده حملات سایبری علیه آمریکا و منافع و زیرساختهای متحدانش را تحمل نخواهد کرد.
به گفته آنتونی بلینکن، ایالات متحده همچنان به استفاده از تمام ابزارهای مناسب برای مقابله با حملات سایبری علیه ایالات متحده و متحدانش ادامه خواهد داد. همچنین برایان نلسون، معاون وزیر خزانهداری آمریکا نیز در این باره گفت: «ما اقدامات مخرب سایبری ایران علیه ایالات متحده یا متحدان و شرکای خود را تحمل نخواهیم کرد.»