تخریب با ابزار کهنه!! / پاسخ ضرغامی به یک تحریف
هدفشان از انتشار اخبار سالهای دور یا اخبار دروغ چیست؟
به گزارش الف برخی رسانههای معاند و برخی سایت های داخلی ویدئوی قدیمی از سید عزتالله ضرغامی وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی را منتشر کردهاند و از قول او نوشتهاند: «بزرگترین گرفتاری ما حریم آثار تاریخی است که باید برای آن تصمیمهای انقلابیتری گرفت. من این مشکل را حل میکنم. شهر پاسارگار به خاطر مقبره کوروش گرفتار شده و نمیتوانند ساختمان بلند بسازند، کشاورزی کنند و دکل بزنند.»
ویدیویی که مربوط به سال 1400 بود و وزیر میراثفرهنگی توضیحاتی را درباره آن ارایه کرده است.
یکی از کاربران فضای مجازی با اشاره به انتشار این ویدئو از ضرغامی وزیر میراثفرهنگی و گردشگری نوشت:
اخیرا وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خبر مهم نهایی شدن فرآیند اجرایی دستور رییس جمهور در مورد بیمه ده هزار نفر از هنرمندان و فعالان صنایع دستی و راهنمایان گردشگری در جلسه اخیر هیئت دولت را منتشر کرد.
این خبر موجب شادی و سرور جمع کثیری از خانواده بزرگ هنرمندان صنایع دستی شد، بلافاصله خناسان مجازی و شیاطین خبری که تاب و تحمل شادی مردم را ندارند با تولید اخبار کذب قدیمی که بارها تکذیب شده است در صدد تلخ کردن کام مردم برآمده و دوباره بذر بی اعتمادی را در افکار عمومی کاشتند."
اسدی یک کارشناس رسانه در اینباره گفت: " انتشار اخبار سالهای دور یا اخبار کذب و دروغ از جمله روشهایی است که عده ای در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی برای تحت پوشش قرار دادن یک خبر خوب یا به زیر کشیدن شخصیتی از آن استفاده می کنند." وی افزود:" هر چند این روشی کهنه بشمار می رود اما برای مواجهه با آن راهی جز روشنگری نمی ماند. " وی افزود: بعضیها که دستشان خالی است می روند سراغ حرفهایی که بیش از یکسال و نیم قبل به آنها پاسخ داده شده با اینحال به نظرم باید صرفا به احترام مردم، همان پاسخ را مجددا منتشر کرد.
واکنش مدیرکل روابط عمومی وزارت میراثفرهنگی به ویدئوی قدیمی بازنشر شده
مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در واکنش به ویدئوی قدیمی بازنشر شده در ارتباط با صحبتهای مهندس ضرغامی در سال 1400 درباره حرایم آثار تاریخی توئیتی منتشر کرد.
در پیام توییتری حسن میثمی آمده است: «این ویدئو مربوط به سال 1400 است و سیاست وزارت میراثفرهنگی در 2 سال گذشته برای آثار و بافتهای تاریخی (مانند شیراز) روشن است: حفظ میراث ارزشمند ایران و همزمان پیدا کردن بهترین راهکار برای جلوگیری از بنبست در زندگی مردم.
احتمالا منافعی به خطر افتاده که ویدئوی قدیمی دوباره میشود خبر جعلی!»