تدوین برنامه راهبردی دانشگاه جامع علمی کاربردی در افق 1405
مشاور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از تدوین برنامه راهبردی دانشگاه در افق 1405 خبر داد و گفت: سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی در افق 1405 تقویت و توسعه مراکز با تضمین اشتغال است.
مشاور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از تدوین برنامه راهبردی دانشگاه در افق 1405 خبر داد و گفت: سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی در افق 1405 تقویت و توسعه مراکز با تضمین اشتغال است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، مراسم تکریم دکتر عبدالرضا شیخ الاسلامی رئیس سابق و معارفه دکتر رضا لحمیان سرپرست واحد استان مازندران حضور دکتر محمد فتحی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی، ذات الله زارعی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری مازندران، حجت الاسلام حسینی کارنامی امام جمعه موقت شهرستان ساری و جمعی دیگر از مدیران استانی برگزار شد.
در این مراسم فتحی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور با 32 واحد استانی، 571 مرکز فعال، 900 برنامه درسی، یک هزار برنامه تکمیلی بین سطوح و 2 میلیون نفر دانش آموخته است، گفت: ماهیت آموزش های این دانشگاه از نیازهای بازار و حوزه های شغلی نشات می گیرد و روزآمدی این آموزش ها همراه با تحولات شغلی برای دانشگاه جامع علمی کاربردی یک اصل است.
وی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی توجه ویژه ای به زیست بوم اشتغال کشور و نگاه جدی به آینده مشاغل به خصوص مشاغل نوظهور کم سرمایه بر دارد.
فتحی افزود: مختصات آموزشهای دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاه ها متفاوت است و برنامه ها و ماموریت این دانشگاه به طور خاص در آموزشهای عالی مهارتی تعریف شده است. ایجاد رشته در دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس نیاز بازار کار و تقاضای دستگاه های اجرایی انجام می پذیرد و بر این اساس یک سوم آموزش های در محیط کار و حین دروس کاربینی و کارورزی انجام می شود.
وی ادامه داد: ساختار برنامه های درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در دوره های بلند مدت 60 درصد عملی و 40 درصد تئوری و در دوره های کوتاه مدت 70 درصد عملی و 30 درصد تئوری است.
مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی مزیت دیگر آموزشهای علمی کاربردی را بکارگیری مدرسان متخصص، صاحب مهارت و خبره دانست و افزود: پراکندگی جغرافیایی مراکز آموزش علمی کاربردی در راستای برقراری عدالت آموزشی باتوجه به ظرفیت ها و نیازهای شغلی منطقه ای از دیگر مزایای دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای شوراها و کمیته های مستقل در امر سیاستگذاری آموزش مهارتی است و دارای ساختار منعطف است و این ساختار پویا و منعطف به عدالت آموزشی و برطرف کردن نیازهای منطقه ای کمک می کند.
فتحی در ادامه از تدوین 125 رشته جدید در سال جاری در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و گفت: این دوره ها در حوزه های فناوری اطلاعات، ورزش و سلامت، تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی، انرژی های تجدیدپذیر تعریف شده اند و برای اولین در پذیرش مهر و بهمن 1401 جذب دانشجو داشتند.
مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی به تفاهم نامه های همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با دستگاه های اجرایی کشور اشاره کرد و گفت: تفاهم نامه بسیاری خوبی با کمیته امداد امام خمینی (ره) برای کمک به اشتغال 5 دهک پایین جامعه منعقد شده است.
وی افزود: همچنین تفاهم نامه هایی با معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری و معاونت کارآفرینی و توسعه اشتغال وزارت کار نیز منعقد شده و در دست اجراست که منشاء اثرات و برکاتی در حوزه اشتغالزایی در کشور و استان مازندران خواهد بود.
فتحی خاطرنشان کرد: 230 مرکز کاریابی تخصصی در 230 مرکز علمی کاربردی در کشور در حال راه اندازی است و انشالله با تحقق این امر دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی و حتی سایر دانشگاهها می توانند از خدمات این مراکز کاریابی بهره مند شوند.
وی از تدوین برنامه راهبردی دانشگاه در افق 1405 خبر داد و گفت: سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی در افق 1405 تقویت و توسعه مراکز با تضمین اشتغال است.