یک‌شنبه 30 دی 1403

تدوین نقشه جدید سازمان نهضت سوادآموزی کشور

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تدوین نقشه جدید سازمان نهضت سوادآموزی کشور

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به ارزیابی برنامه‌های پیشین این سازمان، گفت: به دنبال تهیه و تدوین نقشه جدید و شیوه و روش تداوم برنامه‌های تحول گرا در این سازمان هستیم.

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به ارزیابی برنامه‌های پیشین این سازمان، گفت: به دنبال تهیه و تدوین نقشه جدید و شیوه و روش تداوم برنامه‌های تحول گرا در این سازمان هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا عبدی سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی کشور اظهار کرد: با توجه به ارزیابی فعالیت‌ها و برنامه‌های قبل به دنبال تهیه و تدوین نقشه جدید و شیوه و روش تداوم برنامه‌های تحول گرا در این سازمان هستیم.

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی کشور در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: تمام جریان سوادآموزی حرکتی است جهادی و ماندگار که باید برکات آن به صورت شایسته برای ملت عزیز ایران تبیین گردد.

عبدی که در شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان قم در محل اداره کل حضور یافته بود با تشریح برنامه‌های سواد آموزی و برکات آن در دوران انقلاب شکوهمند اسلامی ایران گفت: امانتی که امامین بزرگ انقلاب در ایجاد و تقویت آن تلاش و تأکید مکرر داشته اند باید به خوبی مراقبت شود و مأموریت خود را به صورت جهادی ادامه دهد.

وی گفت: در تعمیق، تحکیم و جریان ارزشمند یاد دادن و یادگیری از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد و با کار و تلاش مضاعف هدف مقدس سوادآموزی را محقق خواهیم ساخت.

سرپرست سازمان سوادآموزی کشور با بیان این که سواد آموزی پایه اساسی آموزش است و توانایی خواندن و نوشتن می‌تواند امید به زندگی را افزایش دهد از تلاش‌های انجام شده در آموزش استان قم برای تحقق این شعار تقدیر کرد.

وی در ادامه سخنان خود گفت: موضوع سوادآموزی باید به عنوان یکی از مؤلفه‌های اصلی اهداف توسعه پایدار همواره مورد توجه قرار گیرد و سازمان سوادآموزی کشور نیز تلاش کند تا برای ارتقا و مهارت‌های سواد آموزی با بهره گیری از بهترین ابزار و دسترسی به منابع و فناوری‌های آموزشی با کیفیت و توجه عمیق به اسناد بالادستی بویژه سند تحول بنیادین اقدامات شایسته‌ای را تا رفع کامل بی‌سوادی در کشور برنامه ریزی کند.

عبدی بهره مندی از وجود مراجع عظام تقلید و علما و فضلا در قم را فرصتی بی نظیر دانست و افزود: استان قم باید با توجه به این موقعیت بی بدیل الگو و پیشتاز در عرصه سوادآموزی و تبیین این کار جهادی باشد.

وی همچنین بر تقویت برنامه‌های تحکیم و انتقال در سوادآموزی با استفاده از همه ظرفیت‌ها بویژه معلمین گرانقدر تاکید کرد.

سرپرست سازمان در پایان با بیان اینکه پیگیر مطالبات و حق الزحمه آموزش دهندگان عزیز هستیم از زحمات ارزشمند معاون سواد آموزی اداره کل، کارکنان، مربیان، یاد دهندگان و یادگیرندگان و سایر عوامل سوادآموزی در استان تشکر کرد.

وی در پایان سخنان خود بر استفاده از فرصت‌های تشویقی و امتیازات خاص به عزیزان فرهنگی در این مورد تاکید کرد.

در ابتدای این جلسه علیرضا رحیمی مدیر کل آموزش و پرورش استان قم با تشکر از حضور صمیمی معاون وزیر در جمع همکاران خود بر نقش مدیران در یادگیری تاکید کرد و گفت: آئین نامه اجرایی مدارس وظیفه مدیران عزیزمان را در این زمینه به خوبی مشخص نموده که انتظار می‌رود همکاری‌های خود را همچنان در فعالیت‌های سوادآموزی ادامه دهند.