تراز نمره ملاک آزمون کانون وکلا شد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در نشست علنی امروز (چهارشنبه دوم شهریور) مجلس شورای اسلامی، در روند رسیدگی به طرح دو فوریتی استفساریه قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی، گزارش این کمیسیون درباره طرح مذکور را قرائت کرد.
متن گزارش کمیسیون به شرح ذیل است:
گزارش کمسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی
طرح دوفوریتی استفساریه مواد 3 و 4و 5 قانون تسهیل صدورمجوزهای کسب و کار که به این کمیسیون ارسال گردیده بود در جلسه مورخ 1/6/1401 مورد رسیدگی قرار گرفت و با اصلاحاتی تصویب شد. اینک گزارش آن در اجرای ماده 161 قانون آئین نامه داخلی، تقدیم مجلس شورای اسلامی می شود.
سید شمس الدین حسینی
رئیس کمیسیون ویژه ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی
موضوع استفساریه: آیا منظور از عبارت «امتیاز میانگین نمرات» در مواد 3 تا 5 قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار مصوب 24/12/1400 میانگین وزنی نمرات تراز شده مطابق شاخص های آماری در آزمون های سراسری که توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعمال می شود است؟
پاسخ: بله. منظور از عبارت «امتیاز میانگین نمرات» در مواد 3 تا 5 قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار مصوب 24/12/1400 میانگین وزنی نمرات تراز شده مطابق شاخص های آماری در آزمون های سراسری که توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعمال می شود است.
محسن زنگنه پس از قرائت گزارش کمیسیون در صحن علنی مجلس، گفت: در این جلسه، حین بررسی مفاد این قانون، حدود هفت بار توسط رئیس مجلس، رئیس کمیسیون، سخنگوی کمیسیون و حتی نمایندگان دولت تصریح شد که منظور ما همان شیوه ای است که سازمان سنجش اعمال می کند و کلمه نمره تراز، در متن مذاکرات آمده است.
وی افزود: مستحضرید که خود متن مذاکرات به عنوان یک متن قانونی مورد استناد است. اما متاسفانه دوستان کانون وکلا این را نپذیرفتند و پس از تاکید ما در جلسات کمیسیون و بعد از آن نیز ارسال نامه ریاست مجلس به معاونت قوانین، متاسفانه همچنان بر تفسیر خودشان از این قانون تاکید کردند.
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی گفت: در نهایت، طرح استفساریه که آقای خضریان پیشنهاددادند، در جلسه کمیسیون مطرح شد و کمیسیون مجددا بر این قضیه تاکید کرد.
وی افزود: واقعا هدف و روح این قانون، تسهیل صدور مجوزها، رفع امضاهای طلایی ورفع محدودیت های نابه جا بوده است. لذا هر چیزی که با روح این قانون متعارض باشد، قطعا با خود قانون سازگار نیست.
سخنگوی کمیسیون جهش و رونق تولید در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم امروز نمایندگان محترم با رایی که به این استفساریه خواهند داد، این مانع را نیز از سر راه بردارند و اگر این قانون رای بیاورد، تمامی کسانی که در آزمون قبلی شرکت کردند نیز مشمول این قانون می شوند و مرکز وکلای قوه قضاییه باید مجددا مطابق این قانون نسبت به پذیرفته شدگان اعلام نظر کند.
انتهای پیام /