شنبه 1 شهریور 1404

ترامپ، پوتین را تهدید کرد / اول مقصر را پیدا می کنم بعد تحریم سنگین اعمال می کنم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ترامپ، پوتین را تهدید کرد / اول مقصر را پیدا می کنم بعد تحریم سنگین اعمال می کنم

اقتصادنیوز: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به این سوال که اگر همتای روس او حاضر به مذاکره درباره جنگ اوکراین نشود، چه اقدامی انجام خواهد داد، گفت که ابتدا صبر خواهد کرد تا ببیند مقصر کیست و سپس تصمیم خواهد گرفت که آیا «تحریم‌های سنگین» علیه روسیه اعمال کند یا از پرونده کنار بکشد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین، مسکو را متهم کرد که برای جلوگیری از برگزاری نشست میان دو کشور هر کاری می‌کند؛ اقدامی که به گفته او، ضربه‌ای به طرح دونالد ترامپ برای دستیابی به توافق صلح در اوکراین محسوب می‌شود. زلنسکی در یک کنفرانس خبری در کنار «مارک روتِه» دبیرکل ناتو گفت: مشکل اینجاست که روسیه نمی‌خواهد جنگ را پایان دهد.

روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» گزارش داد؛ از سوی دیگر، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه درباره امکان دیدار میان ولادیمیر پوتین و ولودیمیر زلنسکی روسای جمهور روسیه و اوکراین ابراز تردید کرد و گفت: دستور کار چنین نشستی اصلاً آماده نیست. لاوروف افزود: اگرچه روسیه پذیرفته است در برخی موارد مطرح‌شده از سوی ترامپ انعطاف نشان دهد، اما خواسته‌های مسکو برای یک توافق صلح همچنان بدون تغییر باقی مانده است.

وقتی بعداً از ترامپ پرسیده شد که اگر پوتین حاضر به مذاکره نشود، آیا او اقدامی خواهد کرد یا خیر، پاسخ داد که ابتدا صبر خواهد کرد تا ببیند مقصر کیست و سپس تصمیم خواهد گرفت. او ادامه داد: «فکر می‌کنم ظرف دو هفته مشخص می‌شود که چه مسیری را انتخاب خواهم کرد.» ترامپ همچنین افزود که باید تصمیم بگیرد آیا «تحریم‌های سنگین اعمال کند» یا از موضوع کنار بکشد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید