تربیت دینی دختران راهکار مهم مقابله با تهاجم فرهنگی است
یاسوج - ایرنا - نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج با تبریک اول ذی القعده مصادف با سوم تیرماه سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، گفت: تربیت دینی دختران یکی از راهکارهای مهم برای مقابله بهتر با تهاجم فرهنگی دشمنان است.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی در خطبه های نماز جمعه این هفته یاسوج اظهار داشت: دشمنان درصدد تزلزل بنیان خانواده های ایرانی هستند و به منظور خنثی کردن این توطئه شوم باید دختران که مادران آینده کشور هستند را بر اساس آموزه های دینی پرورش داد.
وی به اول تیرماه سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی در سال 1360 اشاره کرد و افزود: دین مبین اسلام برای نشر، ترویج و فراگیری هر چه بیشتر نیاز به مبلغ و تبلیغ دارد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج بیان کرد: علما، فقها، مبلغان دینی و مراجع تقلید فعالان اصلی عرصه تبلیغ دین مبین اسلام هستند.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی عنوان کرد: شیوع بیماری کرونا سبب تعطیلی چند ماهه مساجد، مصلاها و مجالس دینی در کشور و کهگیلویه و بویراحمد شد.
وی ابراز داشت: باید برای جبران بخشی از آسیب های وارده در عرصه مذهبی و فرهنگی کشور و کهگیلویه و بویراحمد تلاش و اقدام بیشتری شده و از تمامی ظرفیت ها به ویژه رسانه و فضای مجازی استفاده بهینه کرد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج با اشاره به اول تیرماه روز اصناف، گفت: بازاریان کشور و کهگیلویه و بویراحمد بار سنگین تولید، اشتغال و اقتصاد را بر عهده داشته و در جبهه اقتصادی نیز تحریم های دشمنان را خنثی می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی اظهار داشت: بازاریان کشور و کهگیلویه و بویراحمد بر اثر شیوع بیماری کرونا دچار آسیب های اقتصادی شده و نیازمند حمایت هر چه بیشتر دولت هستند.
وی افزود: پس از بیانات رهبر معظم انقلاب برای برگزاری رزمایش ملی همدلی، مواسات و کمک مؤمنانه مساعدت هایی ارزنده به نیازمندان و آسیب دیدگان بیماری کرونا در کشور و کهگیلویه و بویراحمد شد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج بیان کرد: مبادی ورودی و خروجی برخی شهرهای این استان از جمله یاسوج مملو از زباله است.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی عنوان کرد: این امر علاوه بر ناپسند بودن سبب بروز انواع بیماری ها و نازیبایی چهره شهرهای کهگیلویه و بویراحمد شده و باید مسؤولان مربوطه برای رفع آن چاره ای بیندیشند.
وی با اشاره به سفر روز گذشته سید مرتضی بختیاری رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور به شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد، ابراز داشت: قول هایی مساعد در این سفر برای ایجاد اشتغال و ساخت مسکن ویژه مددجویان زیر پوشش و افراد نیازمند استان داده شده که امید است به زودی تحقق یابند.
*س_برچسبها_س*