ترس از زلزله باید به آموزش و زندگی با زلزله بدل شود
حناچی گفت: باید یاد بگیریم با زلزله زندگی کنیم و هیچ راهی جزء افزایش آمادگی نداریم.
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروز حناچی شهردار تهران در همایش گام دوم طرح مدارس آماده گفت: شهرداری تهران به عنوان مسئولیت اجتماعی ایمن سازی مدارس را دنبال میکند و از سال 94 تا کنون حرکتی آغاز شد با هدف آموزش و تجهیز زیرساختها که بر اساس نتایج ارزیابی 2888 مدرسه، 1235 مدرسه با آسیب پذیری متوسط و 837 مدرسه نیز با وضعیت آسیب پذیری بالا (قرمز) گزارش شد.
وی افزود: ابزارها و اقلام آموزشی برای آموزش دادن دانش آموزان تهیه شد.
حناچی با اشاره به چگونگی تأثیر تجربه جهانی بر زندگی مردم تصریح کرد: زلزلهای در ژاپن رخ داد که 20 ثانیه طول کشید و این زلزله نقطه عطفی بود که این احساس را برای ژاپنیها ایجاد کرد که آسیب پذیر هستند.
شهردار تهران افزود: شهردار ژاپن تحت تأثیر این حادثه خودکشی کرد و برآورد خسارات وارده 100 میلیارد دلار بود.
حناچی بیان کرد: ژاپنیها این زلزله را درسی برای ایمن سازی خود قرار دادند، در حالی که در بسیاری از کشورها نیز درسهای این زلزله مورد توجه قرار نگرفت.
او ادامه داد: زلزله بم آخرین نقطه بر روی نقشه بود که هر فردی با نگاه به آن میگفت که بم دچار زلزله نمیشود.
شهردار تهران افزود: شبکههای حیاتی و پلها در زمان زلزله ژاپن از بین رفت و یکی از درسهایی که از آن گرفته شد لزوم هماهنگی بین نهادهای کمکی بود.
حناچی بیان کرد: از دیگر درسهای زلزله ژاپن کنترل جو حاکم بعد از زلزله و استحکام پلها بود.
او ادامه داد: ژاپن روی 4 گسل اصلی واقع شده است و ژاپنیها این تهدید را به بازبینی کدها تغییر دادند و هرکدام از این کدها ماحصل از بین رفتن بسیاری از کدهای دیگر است.
شهردار تهران افزود: ما نباید در شرایطی مانند هفته گذشته دچار تلفات شویم و این ضعف مدیریت ماست که نمیدانیم در حجم انبوه جمعیت چگونه باید رفتار کنیم.
حناچی بیان کرد: این وظیفه متخصصان ماست که با این حوادث کدهای ایمنی را تغییر دهیم.
او ادامه داد: باید شرایطی ایجاد شود که فرزندان ما به جای ترس از زلزله آگاهی داشته باشند، چون چه بخواهیم چه نخواهیم زلزله در کشور ما حادث خواهد شد.
شهردار تهران افزود: باید یاد بگیریم با زلزله زندگی کنیم و هیچ راهی جزء افزایش آمادگی نداریم و جای ترس را باید، آموزش زلزله بگیرد.
حناچی بیان کرد: بچهها باید بدانند در شرایط زلزله چه حالاتی تجربه میشود و باید بدانیم آموزش دانش آموزان آمادگی را به داخل منازل میکشد یا خیر؟
او ادامه داد: درپایتخت موضوعاتی مانند پسماند و آلودگی هوا مطرح است و ما در مقابل شهرداران مدارس را به کار گرفتیم تا با هزینه کمتر شکل مدیریت بهبود پیدا کند.
انتهای پیام /