تروریسم
تروریسم
روابط «تهران _شانگهای» بلیط دوسره نظم نوین جهانی است که با گشودن پنجره شرقی فرصتها برروی ایران و اعضای آن، از بلندای دماوند تا دیوار چین و با ایجاد بستر همکاریهای گسترده جهان را شرقی می کند.
اقتصادنیوز: وزارت خزانه داری آمریکا یک شرکت چینی و نمایندگان آن را به اتهام دست داشتن در ساخت و فروش مواد مخدر مصنوعی به آمریکاییها، تحریم کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، جلسه مجمع تشخیص مصلحت امروز 12 شهریور 1404 به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور اعضای مجمع و برخی از اعضای شورای نگهبان، نمایندگان وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت امور خارجه، برای بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم CFT برگزار...
اقتصادنیوز: نخست وزیر رژیم صهیونیستی به همتای بلژیکی خود به دلیل عزم کشورش برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین همچون اقدام سایر کشورهای اروپایی، حمله کرد.
دنیای اقتصاد: جلسه مجمع تشخیص مصلحت امروز 12 شهریور 1404 با حضور اعضای مجمع و برخی از اعضای شورای نگهبان، نمایندگان وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت امور خارجه، برای بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم CFT برگزار شد.
بررسی لایحه CFT در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه یافت.
امروز سومین نشست مجمع تشخیص مصلحت درباره CFT برگزار و ادامه مباحث کمیسیون مشترک به جلسه بعدی موکول شد.
بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بینالمللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه یافت.
بررسی لایحه CFT در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه یافت.
اقتصادنیوز: بررسی لایحه CFT در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه یافت.
بررسی لایحه CFT در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه یافت.
رئیسجمهور اظهار داشت: در اجلاس وزرای خارجه ایران، چین و روسیه سندی مشترک در محکومیت اقدامات غیرقانونی سه کشور در موضوع اسنپبک امضا شد و به شورای امنیت سازمان ملل ارائه گردید.
رئیسجمهور در تشریح دستاوردهای سفر به چین گفت: اجرای توافقات حاصل از این اجلاس چشمانداز مناسبی در حوزه اقتصادی، امنیتی، علمی و گردشگری برای کشور ایجاد خواهد کرد.
رئیسجمهور گفت: دراجلاس شانگهای، وزرای خارجه سه کشور ایران، چین و روسیه نامهای در رابطه با غیرقانونی بودن رفتار سه کشور اروپایی درخصوص اسنپ بک امضاء کردند واین نامه تحویل شورای امنیت سازمان ملل داده شد.
رئیس جمهور بعد از ورود به کشور، توضیحاتی درخصوص سفر 4 روزهی خود به چین ارائه کرد.