یک‌شنبه 26 مرداد 1404

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی از لغو آزمون پیش‌کارورزی خردادماه 1404 خبر داد.

جانشین پلیس راهور فراجا گفت: در پی حملات رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن مجتمع‌های مسکونی و نقاط حساس، از مردم می‌خواهیم به‌هیچ‌عنوان در اطراف محل‌های هدف تجمع نکنند تا عملیات امدادرسانی و مدیریت بحران بدون اختلال انجام شود.

رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: حضور عوامل اجرایی تا 28 خرداد در مدارس الزامی نیست.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در مجاورت خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز، 5 دانشجو دچار آسیب شدند اما جدی نبوده است.

رئیس جمعیت هلال احمر از راه‌اندازی دو سامانه برای ارائه مشاوره‌های روانی و افزایش تاب‌آوری روانی شهروندان خبر داد.

عوامل فرماندهی انتظامی شهرستان ری در عملیا ت‌های افتخارآفرین موفق شدند با دو مورد امنیتی را رصد و با واکنش به موقع از وقوع حادثه جلوگیری و برای شناسایی عوامل مخرب اقدام کنند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت ترافیکی در محورهای شمالی کشور به دلیل افزایش حجم تقاضای سفر خبر داد.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار از ساعت 8 صبح تا 16 عصر در راستای خدمات رسانی بی وقفه به شهروندان فعالیت دارند.

در پی حملات اخیر به خاک وطن‌مان و تنش‌های ناشی از آن، وزارت بهداشت به ارائه توصیه‌هایی برای حفظ سلامت روان پرداخت.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر از فعالیت بیش از 27 امدادگر در قالب 697 تیم تخصصی در مناطق حادثه‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: آواربرداری در برخی مناطق همچنان ادامه دارد.

وزارت بهداشت با صدور اطلاعیه‌ای بر لزوم همکاری مردم با سیستم سلامت و عدم توجه به شایعات تاکید کرد.

دادستانی کل کشور اعلام کرد: با استمرار شرارت‌های رژیم صهیونیستی، با هر فرد یا گروهی که به هر نحو با این رژیم منحوس همکاری کند، طبق قانون به‌طور قاطع برخورد و با اشد مجازات روبه‌رو خواهد شد.

سخنگوی آموزش‌وپرورش از لغو همه آزمون‌های مدارس کشور خبر داد.

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: اصابت ریز پرنده به ساختمان فاتب جزئی بود.

مشاور رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: از نخستین ساعات پس از حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به کشور، سازمان غذا و دارو با اعلام آماده‌باش کامل، اقدامات لازم برای حفظ ثبات در زنجیره تأمین دارو و فرآورده‌های سلامت را به‌طور جدی در دستور کار قرار داد.

به گفته سخنگوی پلیس، گزارش‌های مردمی نقش مهمی در شناسایی و دستگیری تروریست‌ها ایفا کرده‌اند.