تشریح اقدامات نیروی زمینی سپاه برای امداد رسانی به سیلزدگان سیستان و بلوچستان
معاون مردمیاری قرارگاه قدس، اقدامات نیروی زمینی سپاه در امدادرسانی به سیلزدگان سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.
به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، به دنبال حادثه سیلاب و طغیان رودخانهها در مناطقی از شهرستانهای دشتیاری، چابهار، قصرقند و بخشهای تلنگ و پلان و پیرسهراب و محاصره دهها روستا در سیل، قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از پیشگامان مردمیاری در این مناطق بود که کار امدادی خود را از نخستین ساعتها به طور شبانه روزی آغاز کرد.
سرهنگ جعفری معاون محرومیت زدایی و مردمیاری قرارگاه منطقهای قدس نیروی زمینی سپاه در هیمن رابطه گفت: با وقوع سیلاب، نخستین اولویت ما نجات ساکنان منطقه سیل زده و از جمله روستاهای محاصره شده در سیل و همچنین احشام و دامهای آنان بود که برای این کار، ظرفیت انسانی خود شامل نیروهای رزمی - جهادی، حوزههای مقاومت، پایگاههای بسیج و قرارگاههای فرعی زیر مجموعه قرارگاه قدس و تجهیزات امدادی را به سرعت به منطقه گسیل کردیم.
وی افزود: از اولویتهای ما در اولین ساعات وقوع این حادثه، پشتیبانی و همچنین تهیه و ترابری اقلام و ملزومات و نیازمندیهای فوری سیل زدگان بود که با بهرهگیری از کمکها و ظرفیت و ذخایر غذایی و تدارکاتی قرارگاه در اولین گام محمولهای معادل 15 میلیارد ریال از این اقلام با استفاده از ظرفیت خودرویی سبک و سنگین قرارگاه به مناطق سیل زده ارسال شد و با توجه به شرایط دشوار در برخی از این مناطق، دو فروند بالگرد نیروی زمینی سپاه به خدمت رسانی و مردم یاری و کار امداد و نجات و رساندن اقلام ضروری مورد نیاز سیل زدگان اختصاص پیدا کرد.
سرهنگ جعفری ادامه داد: قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اولین مرحله بیش از 600 کیسه آرد، 200 تخته پتو، 200 تخته روفرشی، 300 کیسه خواب، 300 بسته معیشتی شامل برنج، روغن، ماکارونی، عدس، رب گوجه، کنسرو، 80 سری ظروف آشپزخانه، 40 کپسول گاز، 200 گالن آب، 200 لیتر مواد شوینده و بهداشتی و... در اختیار سیل زدگانی قرار داد که در این حادثه دچار خسارت و آسیب شده بودند.
وی اظهار داشت: طی عملیات امداد و نجات قرارگاه قدس سپاه در شرایط اولیه بحرانی منطقه سیل زده، تعداد زیادی از هم وطنان به مناطق امن انتقال داده شده و دهها رأس از احشام و گوسفندان اهالی این مناطق نیز نجات داده شد.
معاون مردمیاری قرارگاه قدس تاکید کرد: نیروی زمینی سپاه در مراحل گوناگون از نخستین ساعات تا این لحظه که سیل فروکش کرده است، در جریان امداد و نجات، پشتیبانی و تدارکات و رساندن اقلام و نیازمندی های ضروری، جابجایی سیل زدگان، بهداشت و درمان، اسکان موقت، ترابری هوایی و... در کنار مردم بوده است و در مرحله بعد نیز برای ترمیم فوری جادههای مواصلاتی و ترمیم زیرساختهای آسیب دیده در مناطق سیل زده با ظرفیت نیروی انسانی و تجهیزات فنی و مهندسی خود در کنار مجموعههای خدمت رسانی و مردمیاری قرار دارد.