تشکیل خانواده
تشکیل خانواده
دنیای دختران امروزی مملو از انتظارات و نیازهایی هست که تحقق بخشی از آن ها بر عهده دولت و جامعه است هرچند که تاکنون جای مسائل دختران در برنامه های نامزدهای ریاست جمهوری خالی بوده است.
مردم ما به رغم وجود مشکلات مختلف اقتصادی پای انقلاب ایستاده اند و اگر گلایه ای هم دارند از مسئولان اجرایی است، نه اصل نظام، زیرا مسئولان اجرایی نتوانستند به تعهدات و وظایف خود عمل کنند و با بی کفایتی خود جامعه را به شرایط کنونی دچار کرده اند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جمعی از حوزویان و پایگاههای بسیج دانشجویی در حمایت از جایگاه زن در واکنش به سخنان همتی در مناظرات بیانیهای را صادر کردند. متن این بیانیه به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم من عمل صالحا من ذکر أو أنثی وهو مؤمن فلنحیینه حیا طیب ولنجزینهم أجرهم بأحسن ما کانوا یعملون (نحل 97) سپاس و ستایش خدایی را که حضرت زهرا (س)، یگانه فرزند پیامبر خاتم صلوات...
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل لطفی؛ نشست تخصصی انتخاباتی با محوریت اقتصاد و فرهنگ با حضور نمایندگان کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری به همت بسیج دانشجویی دانشکده پردیس هنرهای زیبا و دانشکده الهیات و معارف اسلامی و دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تهران برگزار شد و نمایندگان مواضع و برنامههای خود را مطرح کردند. در این دو نشست نمایندگانی از ستاد آقایان سعید...
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ شرایط امروز دختران و زنان در ایران مثل سایر جوامع در سراسر جهان تغییر کرده و نیازها و خواستههای آنها نیز با دختران سالها پیش تفاوتهای زیادی پیدا کرده است. دختران امروز جامعه ایران، افرادی آگاه و تحصیلکرده هستند که داشتن شغلی مناسب و برخورداری از حقوق اجتماعی برابر با مردان از مهمترین اولویتهای زندگی آنها محسوب میشود. مسائل...
اینکه چرا یک جریانی به نام 2030 را راه انداختند و یک سندی را موازی سند تحول قرار دادند، مثل این میماند که شما برای آییننامه راهنمایی و رانندگی کشور یک آیین نامه راهنمایی رانندگی موازی طراحی کنید!
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز در رادیو فرهنگ در پاسخ به سوال مجری مبنی بر اینکه به نظر شما علت اصلی آمار بالای تجرد جوانان در سنین ازدواج چیست و دولت شما چه راهکاری برای تسهیل ازدواج جوانان خواهد داشت؟ اظهار کرد: از 12 سال پیش یک کارگروه در مجلس راه اندازی شد که رئیس آن کارگروه من بود و موضوع آن...
کاندید سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: خروجی آموزشی باید قانون گرایی باشد تا قانون ستیزی، یک فرد متمایل به تشکیل خانواده باشد تا ضد خانواده مهارت های ازدواج و همسرگزینی را یاد بگیرد.
اجرای سیاستهای کلی خانواده خواسته به حقی بود که رهبر انقلاب در 5 سال گذشته از دولت انتظار داشتند که متأسفانه هرگز عملیاتی نشد و معاونت زنان ریاستجمهوری بهعنوان مجری اصلی در این زمینه منفعل عمل کرد.
نشست جامع اقلیتهای دینی امروز در کلیسای کاتولیک آشوری تهران با حضور نمایندگان و مراجع دینی اقلیتهای دینی کشورمان در جهت تببین اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات 28 خرداد، برگزار شد.
کمیته بینالمللی المپیک (IOC) تعداد ورزشکارانی را که میتوانند با پرچم این کمیته (پرچم پنج حلقه) در بازیهای المپیک توکیو شرکت کنند، مشخص کرد. از این تعداد 5 نفر ایرانی هستند.
از چهارم خرداد که اسامی هفت نامزد احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان اعلام و رسانهای شد، فعالیتهای انتخابات نیز حالت جدیتری به خود گرفته است.
ایسنا نوشت: کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: عدهای برنامهای برای اداره حداقلی کشور دارند که در شان ملت ایران و استان مرکزی نیست.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: سازمان بهزیستی و سازمان ملی جوانان را ادغام کرده و وزارت خانواده تشکیل میدهیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: سازمان بهزیستی و سازمان ملی جوانان را ادغام کرده و وزارت خانواده تشکیل میدهیم.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: ازدواج جوانان این روزها تحت تاثیر عواملی چون بیکاری و مشکل تهیه مسکن با تأخیر مواجه شده است که باید در ساختارهای کلان مدیریتی این دو معضل بررسی شوند.